Gealan, jucatorul de pe piaţa de profile din PVC pentru ferestre şi uşi, a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, ca semn de recunoaştere a calităţii produselor şi serviciilor oferite, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Elisabeta.Titlul de Furnizor al Casei Regale a fost înmânat domnului Aurel Vlaicu, COO Gealan România, de către Alteţa Sa Regală Principesa Margareta.
 
Colaborarea dintre Gealan şi Casa Regală a României a început în anul 2014 când compania a devenit partener al Casei Majestăţii Sale Regelui, prin furnizarea de ferestre şi uşi pentru renovarea a două clădiri aflate pe Domeniul Regal de la Săvârşin, statut premergător obţinerii titlului de Furnizor Oficial.
 
"Aprecierea serviciilor şi alegerea produselor noastre de către Alteţele Lor Regale ne onorează şi în acelaşi timp ne motivează să livrăm la cele mai înalte standarde, aşa cum o facem de aproape două decenii. Suntem mândri că două clădiri încărcate de istorie şi-au păstrat eleganţa şi au redevenit funcţionale datorită celor mai moderne inovaţii ale ferestrelor Futura.Totodată, ne propunem să păstrăm tradiţia şi să oferim în continuare Casei Regale a Românieisoluţii complete pentru rezultate remarcabile şi durabile", a declarat Aurel Vlaicu, COO Gealan România.
 

 

Casa Majestăţii Sale Regelui a folosit ferestrele Futura pentru renovarea Casei Musafirilor şi Casei Intendentului. Gealan a realizat în premieră ferestre cu îmbinarea profilelor la unghi de 90 de grade şi caşerarea cu decor lemn în nuanţă de nuc pe întreaga suprafaţă a profilului, inclusiv pe interior, pentru a menţine aspectul ferestrelor tradiţionale.

Gealan produce, de aproape 20 de ani, profile din PVC pentru uşi şi ferestre. Compania colaborează cu circa 450 de firme partenere în România pentru care livrează tone de profile PVC iar Izotec Group este clientul nr.1 al Gealan.