Partenerii nostri


Gealan - Producator de profile 

Cu peste 1200 de angajați și cu o prezenta semnificativa pe piețele europene, grupul de firme GEALAN este un competitor puternic pe piața ferestrelor din PVC. 
Zilnic de la cele 11 filiale GEALAN din Europa sunt livrati zeci de mii de metri de profile din PVC, profile a caror calitate este cunoscuta si apreciata in tari ca: Germania, Franta, Olanda, Belgia, Ungaria, Slovacia, Spania, Polonia, Rusia, Ucraina, Italia. 
 
 Saint-Gobain Glass – producator de sticla

Incepand cu anul 1665, Saint-Gobain si-a demonstrat in permanenta capacitatea de a inventa produse care imbunatatesc calitatea vietii. Fiind unul dintre primele 100 grupuri industriale din lume, Saint-Gobain continua sa isi valorifice know-how-ul tehnologic, deseori în parteneriat cu cele mai prestigioase universitati si laboratoare. Ca exemplu al angajamentului Saint-Gobain Glass fata de inovaţie, 20% din produsele Saint-Gobain Glass nu existau acum cinci ani.
 
Producator de feronerie

Winkhaus dezvolta, executa si comercializeaza feronerie si sisteme de supraveghere pentru ferestre si usi, dispozitive de inchidere, sisteme de control al accesului si de sesizare a timpului, sisteme de blocare multiple precum si sisteme de automatizare şi tehnica de manipulare. Grupul Winkhaus, care, de la infiintarea sa din anul 1854 a ramas o afacere de familie, are peste 2.200 colaboratori pe plan mondial si e o intreprindere mare din categoria celor mijlocii.