izotec ferestre premium la pret standard izoelite dynamic

Ferestre premium la preț standard – IzoElite Dynamic

Foarte mulți oameni își doresc ferestre premium cu cât mai multe opțiuni, însă mulți nu își permit să pună la bătaie un buget pe măsură, atunci când renovează sau își construiesc o casă nouă.

Plecând de la acest context, am căutat soluții de a oferi o fereastră premium, apropiată la preț de modelele standard, dar cu beneficii cât mai apropiate de fereastra noastră vedetă, IzoElite.

Astfel am inclus în oferta noastră ferestrele IzoElite Dynamic, cu profil PVC Gealan S9000, de origine germană, prin care dorim să punem la dispoziție avantajele unui produs premium, dar la prețuri mult mai bune.

Dacă vrei să devii partener Izotec Group sau să comanzi produse marca Izotec, contactează-ne!

FII PARTENER!
Mai puțini bani investiți pentru amenajarea locuinței

Un avantaj important atunci când montezi ferestre termopan IzoElite Dynamic este că beneficiezi de tâmplărie de cea mai bună calitate la prețuri rezonabile. Ai la dispoziție un profil cu adâncime mare de construcţie, de la 83 mm, un număr mare de camere în structura profilului, ranforsarea la interior cu armătură de oţel, garnituri pentru o etanşare mai bună şi capacitatea de a folosi pachete de sticlă cu adâncime mare, de până la 52 mm şi cu 3 rânduri de geam. Iar costurile sunt avantajoase, mai ales ca investiția este recuperată rapid prin economiile pe care le realizezi reducând risipa de energie.

Cu siguranță vrei să ai răcoare-n casă vara și caldură suficienta pe timp de iarnă. Cu ajutorul ferestrelor IzoElite Dynamic cu geamuri termopan cu 3 foi de sticlă păstrezi în interior temperatura optimă, indiferent de anotimp. Indicele de confort termic al ferestrie este cu până la 30% mai bun, ferestrele fiind adecvate pentru case eficiente energetic.

Iar facturile de curent și de gaze sunt mult reduse, ceea ce-ți asigură și economii semnificative la bugetul familiei.

Casa ta este mai bine aparată de răufăcători cu ajutorul ferestrelor premium IzoElite Dynamic. Aceștia nu pot intra în locuință prin forțarea geamurilor, pentru că ferestrele perfect etanșe sunt echipate cu plăcuțe antiefracție de oțel și feronerie rezistentă. Poți alege în pachetul de geam și sticla laminată ca să scapi de teama hoților sau de grija unor loviri accidentale ale geamurilor.

Acasă se întâmplă tot felul de accidente, iar cei mai mici membrii ai familiei sau animalele de companie sunt de obicei autorii, fie ca se joaca si lovesc din neatentie geamurile, fie ca vor, din curiozitate, sa iasa afara. Rezolvi aceasta problema prin montarea unor ferestre cu sticlă laminată, rezistentă la lovituri și spargere, pentru că are 2 rânduri de sticlă unite de o folie de plastic, care păstrează fereastra intactă, evitând astfel împrăștierea cioburilor.

Beneficiezi de un plus de siguranță pentru copii dacă alegi să pui la ferestre mânere cu cheiță, care fac imposibilă deschiderea de către cei mici. Așa că năzdrăvanii se pot juca în voie, chiar și cand nu poți să stai tot timpul lângă ei, să-i supraveghezi.

Te deranjează zgomotele străzii sau vecinii gălăgioși? Cu ferestrele termopan IzoElite Dynamic scapi de fondul sonor nedorit și te bucuri de liniște. Poți să optezi pentru ferestre cu geam tripan, care au 3 rânduri de sticlă într-un pachet de geam rezistent, cu adâncime de 52 mm, care-ți asigură confortul fonic si termic.

Un mare avantaj al ferestrelor Izotec cu geam termopan îl reprezintă posibilitatea de aerisire lentă și controlată, în 4 trepte, prin echiparea standard cu microventilație. Astfel eviți să apară condens, igrasie sau mucegaiuri, mai ales în baie și bucatarie. Feroneria de calitate si mecanismele performante de inchidere-deschidere îți permit să lași ferestrele întredeschise chiar și atunci când lipsești de acasă pentru o perioadă mai îndelungată.

Ești toată ziua pe drumuri, iar seara când ajungi acasă te așteaptă o locuință neaerisită. Rezolvi problema dacă alegi ferestre termopane cu deschidere în plan paralel, pe 6 mm, care permit aerisirea spațiilor pe toată durata zilei, chiar și atunci când ești plecat. Nu intră praf, nu se aude zgomotul de afară, curenții de aer nu mai trântesc ferestrele cum se întâmpla înainte. Și fii fără grijă, din exterior nu se observă mica deschidere care-ți aduce marea bucurie a unei case aerisite, cu aer proaspăt în orice moment. În plus, componentele de siguranță din oțel plasate pe tot cadrul ferestrei rezistă mult mai la tentative de efracție, chiar și cu fereastra deschisă pe 6mm. În această poziție, fereastra Izotec cu deschidere în plan paralel, are gradul superior de siguranță clasa RC2, care impune un număr de minim 7 puncte de blocare a ferestrei cu plăcuțe de oțel dur.

Instalează ferestre IzoELite Dynamic cu geam termopan, ca sa beneficiezi de mai multa lumina naturala, cat este ziua de lunga! Vei fi mai binedispus, iar deficitul de vitamina D va rămâne doar o amintire. Te bucuri de priveliștea din jurul locuinței, iar designul camerei este excepțional, pentru că încăperile vor fi mai luminoase și vor părea mai încăpătoare.

Cu ajutorul ferestre termopane de calitate, ca cele din gama IzoELite Dynamic, poți sa oferi aer curat animăluțului tău drag pe toată durata zilei, când ești la serviciu, iar el te așteaptă cuminte acasă. Deschiderea perimetrală pe 6 mm de care aminteam mai devreme este exact ceea ce trebuie ca să le asiguri confortul dorit. Iar tu stai fără grijă, pentru că pisica sau cățelul nu poate ieși pe fereastră, riscând să se rănească.

Cu ferestrele termopane IzoElite Dynamic cu balamale ascunse, curățenia casei devine o joacă. Pentru că sunt realizate din materiale moderne, de calitate, au geamuri care se spală ușor, nu riști să îți agăți unghiile în măscuțele de la balamalele clasice și își păstrează vreme îndelungată culoarea și forma din momentul achiziției lor. În plus, beneficiezi de avantajele sticlei laminate, cu ajutorul căreia reduci semnificativ transmisia radiațiilor UV și astfel mobila din interior își păstrează intactă textura si culoarea pentru mai mult timp.

izotec ferestre premium la pret standard izoelite dynamic

Detalii tehnice ale ferestrelor IzoElite Dynamic

Dezvoltarea gamei de ferestre IzoElite Dynamic a plecat de la necesitatea de adaptare la noua situație a economiei, provocată de criză, dar și din dorința de a construi ceva semnificativ, de a consolida viitorul pe care ni-l imaginam înainte de criză.

Oferim dealerilor de tâmplărie PVC o şansă unică să fie relevanţi în perioada de criză. Acum au posibilitatea de a oferi clienţilor lor un produs premium, la preţ standard.

Fereastra IzoElite Dynamic este adecvată pentru orice tip de proiect – rezidenţial, case, spaţii industriale, blocuri.

VEZI MAI MULT
Detalii tehnice
Izotec-complex-bloc-ferestre-balcon-suceava

Proiectele noastre: De ce să alegi IzoElite Dynamic

Caracteristicile tehnice ale ferestrelor termopan IzoElite Dynamic permit realizarea unor geamuri de mari dimensiuni. Nu vei avea probleme cu etanșeizarea sau cu pierderile de căldură, coeficientul de transfer termic fiind scăzut. În schimb te vei bucura de mai multă lumină naturală și de o panoramă spectaculoasă, mai ales dacă este vorba despre o casă situată într-o zonă pitorească.

Îți prezentăm în continuare proiecte realizate cu ferestrele termopan IzoElite și care te pot inspira în amenajarea și compartimentarea locuinței tale.

VEZI PROIECTELE NOASTRE

Cere o ofertă personalizată!

Dacă vrei să devii partener Izotec Group sau să comanzi produse marca Izotec, contactează-ne!

VEZI MAI MULT
FII PARTENER!