Loading...
Portofoliu 2017-12-19T11:00:14+00:00

TEHNOLOGII AVANSATE
SOLUŢII AVANTAJOASE

Lucrăm cu tehnologii avansate şi producem ferestre şi uşi PVC, într-o gamă variată de modele. Tâmplăria PVC Izotec are un bun raport preţ/calitate şi atinge cu succes şi parametrii solicitaţi la construcţia de case pasive.

Pentru că e important să cunoaşteţi proiectele noastre, puteţi naviga mai jos printr-o selecţie de imagini ale lucrărilor Izotec.

Ansambluri de clădiri rezidențiale

Cel mai important proiect în care am fost implicați este Cartierul Solar din București – primul complex rezidențial din România care funcționează cu energie verde. Ferestrele realizate pentru acest cartier completează standardele înalte de eficiență stabilite în proiectare și asigură atingerea performanțelor de casă pasivă.

Sedii de companii și clădiri nerezidenţiale

Clădiri de birouri, magazine, restaurante, baruri şi multe alte clădiri şi spaţii nerezidenţiale echipate cu ferestre şi uşi din tâmplărie termopan, marca Izotec.

Soluţii avantajoase pentru ferestre şi uşi

Contactează-ne!

Proiecte speciale

Spitale si clinici medicale, pensiuni turistice, săli de sport, instituții de asistență socială, instituții culturale.

Renovări cu păstrarea arhitecturii şi locuinţe noi

Case de vacanţă, locuinţe permanente, vile, clădiri nerezidenţiale, etc.

Căutăm să oferim clienților noștri produse adecvate specificului proiectelor lor, facem recomandări și contribuim cu experiența noastră la reușita fiecarei lucrări. În același timp, promovăm soluțiile tehnice moderne care îmbunătăţesc performanţele tâmplăriei PVC.

Comandă ACUM!