izokub windows home bliss

IzoKub: Ferestre elegante, durabile, eficiente energetic

Cu IzoKub, descoperi inovația în designul și funcționalitatea ferestrelor cu profil PVC! Prin abordarea arhitecturală revoluționară, IzoKub redefinește standardele în materie de ferestre, oferind arhitecților flexibilitate creativă în proiectare și noi perspective estetice.

Cu un aspect distinctiv, nivel de siguranță excepțional și izolație termică remarcabilă, IzoKub se afirmă ca soluție de ferestre completă, pentru clădiri cu design spectaculos. IzoKub îmbină cu succes inovația, minimalismul și funcționalitatea, într-o gamă variată de posibilități constructive, care aduc plus-valoare pentru partenerii noștri și pentru beneficiarii finali.

Alege IzoKub: un produs matur, complet, echilibrat, pe care te poti baza, pentru cel mai înalt nivel de excelență în materie de ferestre!

SOLICITĂ OFERTA IZOKUB!
izokub echilibru perfect

10 centimetri: Reperul perfecțiunii estetice

Cu un design modern, minimalist și caracteristici tehnice excepționale, fereastra IzoKub este alegerea de nota 10, pentru clădiri eficiente energetic, durabile și cu arhitectură fabuloasă.

IzoKub nu are nimic în plus care să deranjeze privirea și nimic în minus, care să compromită performanța.

Profilul PVC Kubus de la Gealan, construit cu toate laturile de 100 mm, asigură coerența arhitecturală a oricărei fațade, dar integrează și soluții de izolare eficientă a spațiului interior.

VEZI MAI MULT!

Acrycolor, pentru culori extrem de rezistente

Aspect fluid, fără îmbinări sau margini vizibile

3 tipuri de montaj toc: vizibil, parțial ascuns, invizibil

Profil cu unghiuri drepte și laturi egale de 10 cm

Izolație termică excelentă, cu tehnologiile IKD și STV

Potrivit pentru proiecte de case pasive și standard nZeb

Descoperă beneficiile ferestrelor IzoKub

Eleganţă și stil, pentru proiecte deosebite

Fereastra IzoKub este o manifestare a eleganței și stilului în arhitectura contemporană. Profilul cu laturi simetrice de 100 mm oferă un aspect echilibrat, iar ștulpul și elementele laterale ale tocului au aceeași porțiune vizibilă, ceea ce face ca fereastra IzoKub să aducă o notă de rafinament și distincție oricărui proiect arhitectural. Liniile fluide se combină armonios, pentru a crea un aspect unitar, minimalist. IzoKub impresionează și la capitolul detalii: suprafețele netede și fără îmbinări vizibile subliniază eleganța și simplitatea designului, precum și un aspect „fără margini” al cercevelelor.

Fereastra IzoKub se integrează perfect în orice ambient, indiferent de stilul arhitectural al zonei, al clădirii sau al amenajării interioare, aducând o notă de sofisticare și eleganță. Suprafața vitrată mare aduce un plus estetic atât fațadelor, cât și spațiului interior, cu mai multă lumină, mai multă vitalitate și mai mult farmec. Ferestrele IzoKub pur și simplu fac parte din context, au profiluri discrete, care nu opresc privirea, cercevelele nu sunt vizibile de la exterior, iar privitorul rămâne cu impresia generală de armonie. Cadrul general este ceea ce contează: lumina și ambianța din interior, clădirea per ansamblu, coerența estetică a zonei; iar IzoKub nu obturează, ci facilitează fluxul vizual.

În aspectul unei clădiri, contează și cât de curate sunt ferestrele. Iar, în ceea ce privește ferestrele IzoKub, nu trebuie să vă faceți griji: acestea sunt ușor de curățat, datorită geometriei și construcției compacte a profilurilor.

SOLICITĂ OFERTA!
izotec - izokub, eleganta si stil

Versatilitate estetică și durabilitate

Prin estetica sa impecabilă și atenția la detalii, fereastra IzoKub devine o alegere firească pentru orice proiect deosebit. Echilibrul formelor oferă posibilități nelimitate și noi perspective creative și de proiectare. Toate acestea, fără a compromite caracteristicile tehnice de excepție ale sticlei, profilurilor și feroneriei.

Profilurile Kubus de la Gealan permit montarea tocului complet vizibil, parțial vizibil sau invizibil, ceea ce extinde posibilitățile de proiectare și permite rezultate estetice extraordinare. Mai mult, profilurile sunt colorate prin tehnica Acrylcolor, într-o paleta largă de culori vibrante și durabile. Datorită acoperirii stratului PVC cu un strat de acril, prin coextrudare, nu există riscul decojirii sau decolorarii straturilor colorate. De asemenea, profilul Kubus permite construcția dintr-un singur element al colțului în unghi de 90°, fără cuplaj, pentru finisaje de excepție.

Fereastra IzoKub poate fi dotată cu pachet de sticlă 4 anotimpuri (4S) și sticlă Low Emissivity (Low-E), pentru o izolare termică optimă, indiferent de anotimp, chiar și pentru suprafețe vitrate foarte mari. Indiferent de pachetul de sticla ales, foile de sticlă sunt lipite cu tehnica STV®, care garantează stabilitate maximă. Datorită acestei tehnologii, statica unei foi de sticlă este transferată către profil, ceea ce face ca întreaga construcție să devină mai rezistentă.

Feroneria discretă, din oțel de înaltă calitate – marca Winkhaus – oferă multiple posibilități de deschidere, completează vizual fereastra IzoKub, este durabilă și nu permite nici un fel de compromis, în ceea ce privește calitatea sistemului.

Așadar, fereastra IzoKub este construită pentru generații, atât datorită rezistenței materialelor folosite, cât și datorită integrării estetice discrete, în oricare stil de amenajare ar fi la modă.

DETALII TEHNICE IZOKUB

Performanţe excepţionale, pentru case pasive

Integrarea discretă în peisaj și în arhitectura zonei nu este singurul mod prin care IzoKub se comportă elegant cu mediul înconjurător. Materialele rezistente folosite în fabricarea ei nu sunt singurul aspect care arată că ne pasă de viitor. Fereastra IzoKub este discretă și în ceea ce privește amprenta de carbon, contribuie la reducerea consumului de energie, pentru ca și generațiile viitoare să se poată bucura nu doar de aceleași ferestre, ci și de mediul înconjurător.

Credem în dezvoltarea durabilă şi luăm în serios eficientizarea energetică, prin diminuarea consumului de energie, fără a reduce gradul de confort. Știm că cea mai mare cantitate de energie este destinată încălzirii și răcirii clădirilor. De aceea, am creat ferestrele IzoKub. Acestea menţin nivelul de confort termic interior – indiferent de sezon – și protejează mediul, conservând căldura și energia. IzoKub este compatibilă cu conceptul de „casă pasivă”, în conformitate cu directiva IFT Rosenheim WA-15/2.

În plus, IzoKub respectă și standardul nZEB, conform căruia consumul de energie din clădirile noi trebuie să fie aproape egal cu zero. Eficienţa energetică a ferestrelor IzoKub este foarte ridicată, cu valoarea Uw de până la 0,68 W/(m2K) și valoarea Uf de până la 0,88  W/(m2K). Aceasta face o diferenţă semnificativă în scăderea costurilor cu întreţinerea spaţiilor. De aceea, ferestrele IzoKub sunt potrive inclusiv pentru clădiri verzi cu standard nZEB, contribuind la confortul, siguranţa şi economiile utilizatorilor.

VEZI PROIECTELE NOASTRE

Detalii tehnice

Pentru clădiri cu adevărat impresionante, alege ferestre cu design minimalist și caracteristici tehnice excepționale.

Povestește-ne despre proiectul tău!

Ferestra IzoKub n-ar trebui să lipsească din portofoliul tău, dacă:

  • Vinzi ferestre și ai clienți care construiesc o vilă modernă sau care doresc să renoveze o casă, elegant și practic;
  • Te ocupi de proiecte imobiliare noi, cu care să te poți mândri și pe baza cărora să-ți poți dezvolta afacerea în construcții;
  • Ești arhitect sau designer de interior și dorești să incluzi produse frumoase și performante în proiectele tale;
  • Ai o afacere în domeniile HoReCa, medical, sportiv, agrement sau alte servicii și știi foarte bine că aspectul estetic al spațiului tău contează enorm;
  • Construiești sau renovezi o clădire de birouri, iar aceasta trebuie să impresioneze, indiferent că vorbim despre clienți, angajați sau chiriași;
  • Ești investitor și-ți dorești un aspect minimalist al spațiului, cu maximum de lumină naturală, dar te interesează și să reduci cheltuielile de întreținere;
  • Te ocupi de dezvoltarea unor proiecte de case pasive sau clădiri cu standard nZeb, care trebuie să exceleze și din punct de vedere estetic.
CONTACTEAZĂ-NE!