Izotec Group produce la standarde germane

Investiția de peste un milion de euro în utilaje de producție marca Urban GmbH, realizată în 2022, nu este singura garanție a calității produselor marca Izotec și nici prima dovadă că procesul de producție din fabrica Izotec Group se desfășoară conform standardelor internaționale: eficient, calitativ, sustenabil, fără erori. De altfel, începând din 2004, Izotec Group investește constant în tehnologizare și modernizare, astfel încât să poată livra mereu produse premium, sigure și confortabile pentru utilizator.

Încă din 2008, ferestrele marca Izotec și procesele de producție din cadrul Izotec Group sunt certificate de Institutul IFT Rosenheim, dar, din 2019, produsele marca Izotec au trecut la un nivel superior de certificare. Astfel, Izotec este printre puținele companii românești care dețin acest nivel de atestare.

„Calitatea nu este o coincidență” spun cei de la IFT Rosenheim

IFT Rosenheim este un institut independent de acreditare a produselor și proceselor de producție, înființat în Germania în urmă cu aproape 60 de ani și prezent în peste 50 de țări. Acesta este cel mai important institut european de certificare a ferestrelor, iar documentele emise de IFT Rosenheim se bucură de credibilitate și recunoaștere internațională, printre producători, arhitecți, revânzători, constructori și autorități publice.

Institutul se implică în comitete de standardizare, la nivelul țărilor unde este prezent, ceea ce aduce plus-valoare producătorilor serioși din industrie și se traduce în respectul față de utilizatorul final.

Împreună cu revista Fereastra și cu Institutul IFT Rosenheim, am participat la apariția primului manual tehnic din domeniul nostru, în limba română. Izotec Group este compania care a sprijinit realizarea primului ghid de montaj profesionist al ferestrelor din România. Acesta este extrem de important pentru branșa noastră, pentru că 50% din calitatea unei ferestre este reprezentată de montajul ei. Suntem onorați să fim alături de multinaționalele din Europa și ne bucurăm să fim pe prima pagină a acestui manual. Ne dorim să fim, în continuare, cei care dau tonul în acest domeniu.“ spune Ciprian Chelariu, fondatorul Izotec Group.

Auditorii institutului german IFT Rosenheim au o vastă experiență în domeniu, sunt atenți la detalii și nu fac compromisuri. În fiecare an, aceștia vizitează fabrică Izotec Group, pentru monitorizarea și evaluarea neutră și holistică a proceselor de producție și a produselor rezultate. În plus, pentru ca produsele marca Izotec să primească certificarea internațională IFT în urmă auditului, este necesar ca fiecare dintre furnizorii Izotec Group (profile, sticlă, feronerie) să fie certificați.

În cadrul controlului producției în fabrică, se verifică următoarele:

 • respectarea instrucțiunilor de execuție primite de la producătorul de sistem (Gealan/Profine)
 • poziţionarea și numărul găurilor de drenaj, aerisire, egalizare presiune
 • toleranțele la debitare și la sudură (conformitatea cu proiectul a profilului debitat sau sudat)
 • temperatura plăcilor de sudură, conform cerințelor producătorului
 • verificarea metrologică a tuturor aparatelor de măsură și control
 • conformitatea șuruburilor cu specificațiile producătorului de sistem
 • dispunerea montanților conform proiectului
 • realizarea și caracteristicile armăturii, în conformitate cu proiectul
 • conformitatea sticlei, din punct de vedere tehnic
 • existența proceselor de corecție și prevenție
 • existența testelor pentru rezistența sudurii

Controlul de calitate pentru ferestre și uși exterioare include, spre exemplu, testarea durabilității mecanice prin 15.000 de cicluri de deschidere și închidere, precum și a rezistenței mecanice, permeabilității aerului și etanseității, prin teste regulate asupra producției actuale. Acest lucru asigură faptul că Izotec Group are capacitatea și expertiza necesare pentru a produce ferestre de înaltă calitate, certificate internațional.

Vezi mai mult

„Ne mândrim cu faptul că suntem una dintre firmele care a definit trendul industriei producătoare de tâmplărie din România. Suntem prima firmă din țară care a obținut certificarea pentru marcaj CE, de la renumitul Institut IFT Rosenheim din Germania. Prima fereastră din România care a avut marcajul CE a fost produsă la Piatra Neamț. Acesta nu a fost doar un simplu marcaj, ci a fost certificat de către cel mai renumit institut european de verificare a ferestrelor. Ei sunt părinții acestei branșe; în fiecare an, ne spun că suntem printre primii 10% producători de ferestre și că am face față cu brio la piața din Germania. Această înseamna că avem posibilitatea de a comercializa produsele noastre pe piețele europene, nu doar în România. Înseamna că, anual, o echipă din Germania vine și face controlul producției în fabrică, de la micile șuruburi și până la verificarea furnizorilor noștri, inclusiv a certificărilor pe produsele livrate de ei.”, adaugă Ciprian Chelariu.

Ce înseamnă acest lucru pentru utilizator?

Ferestrele și ușile PVC reprezintă o investiție care va fi recuperată de la sine, fiindcă au caracteristici premium, la prețuri standard.

Datorită faptului că procesul de producție din fabrica Izotec Group este atent verificat de specialiștii institului german IFT Rosenheim – o autoritate externă, utilizatorul are certitudinea calității, prin faptul că:

✓ cerințele specificate în legislația aplicabilă în construcții sunt îndeplinite

✓ documentele și testele sunt autentice

✓ controlul producției din fabrica Izotec Group este auditat și monitorizat

✓ probele și proprietățile produselor sunt publicate pe website-ul IFT Rosenheim

cum alegi furnizorii

Alegând produse marca Izotec, puteți fi siguri de faptul că:

✓ beneficiați de o excelentă izolare termică și fonică

✓ rezistența la intemperii și la foc este foarte ridicată

✓ sunteți protejați de încercările de intrare prin efracție

✓ pe termen lung, investiția este recuperată, fără a compromite confortul

✓ livrarea se face rapid, astfel încât proiectul este finalizat la timp

✓ există soluții variate și optimizate, pentru nevoile dumneavoastră specifice

✓ beneficiați de consiliere și suport, pe tot parcursul colaborării

Pe website-ul IFT Rosenheim găsiți certificările obținute de de Izotec Group.

În plus, produsele marca Izotec sunt conforme cu normativul nZEB, privind calculul de performanță energetică, iar garanția acestora este extinsă – de până la 30 de ani, pentru unele produse.

VREAU COLABORARE

GARANŢIA CALITĂŢII

izotec-certificate-2021-s9000
izotec-certificate-2021-kommerling76
izotec-certificate-2021-s8000
izotec-group-9001-certificat-2024
izotec-group-9001-certificat-2024
izotec-group-14001-certificat-2024
izotec-group-14001-certificat-2024
izotec-group-45001-certificat-2024
izotec-group-45001-certificat-2024

CE SPUN
CLIENŢII NOŞTRI?

Comandă plasată si livrată rapid. Atuuri: amabilitate, responsabilitate. Manager Export foarte parolistă.

Claudiu, partener, export

Am făcut câteva achiziții și am fost foate mulţtumit. Atât în ceea ce privește produsul, cât și diversele servicii, Raluca, agentul, este extraordinar de eficientă și precisă.

Cristian, partener, Italia

Colaborăm de peste 12 ani cu această firmă, suntem foarte mulțumiți de calitatea produselor și de promptitudinea livrărilor.

Zsolt, partener, Brașov

Partener de încredere, cu produse de calitate, livrate la termenul convenit.

Daniel, partener, Neamţ

O companie foarte serioasă, cu standarde înalte de producție. În această industrie contează să știi să alegi producătorul. Iar certificările deținute sunt o reflexie a standardului de calitate care poate fi oferit. Izotec e un partener de încredere.

Mircea, partener, București

Producători de tâmplărie PVC premium, serviciile oferite de ei sunt peste așteptările noastre, termene respectate, calitate de 5 stele.

Istvan, partener, Brașov

O firmă serioasă producătoare de ferestre cu PVC, calitate superioară, oameni serioși.

Csaba, partener, Harghita

Începând cu toate detaliile referitoare la modelele de tâmplărie pe care le oferă și continuând cu livrarea prompta a comenzii în timpul specificat în contract, cu montajul corect, cu răspunsuri la toate întrebările pe care le-am avut fie ele referitoare la detalii tehnice, detalii practice sau de design, pot spune la final ca sunt foarte mulțumită și RECOMAND!

Adina, beneficiar România

Suntem încântați că am ales compania Izotec, cu reprezentantul Mihai Silviu din Roma; noi, ca firmă, suntem cu toții fericiți și mulțumiți. Vă mulțumim pentru colaborare, seriozitate, punctualitate, corectitudine.

Gentjan, beneficiar Italia

Colaborez de peste 10 ani cu aceasta firmă producătoare de ferestre cu tâmplărie PVC. Mereu au dat dovadă de seriozitate și profesionalism. Recomand cu încredere Izotec, atât pentru proiecte rezidențiale, cât și pentru construcții civile industriale.

Gabriela, partener Neamţ

Producător de ferestre PVC premium, care respectă în totalitate toate standardele de calitate. În calitate de parteneri, recomandăm cu căldură Izotec, toți clienții noștri din București au fost foarte mulțumiți de calitatea ferestrelor montate.

Partener, Bucureşti

Colaborez cu Izotec de mult timp; produse frumoase, cu o gamă completă de profiluri și soluții; în plus am găsit profesionalism, un serviciu eficient și, ceea ce este foarte important pentru noi în sector, respect pentru livrări.

Andrea, partener Italia

Am achiziționat uși și ferestre pentru o casă nouă și ne-am înțeles foarte bine imediat cu doamna Raluca Focșăneanu, care ne-a însoțit în tot procesul. Calitatea, montajul și toate componentele sunt la un nivel excelent… nicio comparație cu produse similare pe care le-am văzut de la alți vânzători din Italia. Ferestrele au sosit perfect ambalate și cu tot ce era necesar pentru montaj, care a fost foarte ușor, atât de ușor încât două persoane au montat 5 ferestre și 2 uși într-o zi. Rezultat final excepțional. Companie foarte recomandată pentru cei care caută calitate reală la prețuri corecte.

Maria, beneficiar Italia

Colaborez cu această firmă de mulți ani, sunt complet satisfăcut, profesioniști și mai ales punctuali la livrare, recomand.

Teodora, partener Roma

Sunt cei mai tari producători de tâmplărie PVC din țară, extrem de profesioniști și serioși, sunt foarte mulțumit de colaborarea cu ei.

Iulian, beneficiar Mureş

În Torino, am instalat ferestre Izotec, prin intermediul unei companii locale și chiar și astăzi, la 7 ani distanță, sunt perfecte! Niciodată vreo problemă! Casa s-a schimbat complet, mult mai caldă iarna și mai răcoroasă vara. Recomand produsele lor, pentru că sunt de durată!

Ştefania, beneficiar Italia

Producători de ferestre PVC premium, serviciile oferite de ei sunt peste așteptările noastre și ale clienților noștri.

Andrei, partener Cluj

Întorși în România după 18 ani de activitate, ca firmă de proiectare și implementare a proiectelor în Germania, ne bucurăm să colaborăm cu firma Izotec, ale cărei produse sunt cu adevărat la nivelul certificărilor de la IFT ROSENHEIM, pe care le dețin și ei, de altfel. Această calitate, însoțită de certificările menționate, ne permite să servim atât clienții noi din România, cât și pe cei vechi din Germania, cu o tâmplărie premium certificată, la un preț extrem de bun. Recomandăm Izotec cu toată încrederea!

Cosmin, partener Cluj

Un concept impresionant pentru un oraş ca Piatra Neamţ. Suntem mândri să vă avem ca parteneri pentru segmentul de ferestre şi uşi.

Manuel E., constructor, Iaşi

Rareori am avut ocazia să văd locuri unde iau naștere acele lucruri create de oameni pentru oameni și care sunt importante în viața de zi cu zi. De fiecare dată este o plăcere să vin la Izotec și apreciez  când știu că niște oameni își fac treaba bine și cu pasiune. Vă mulțumesc!

Partener, zona Transilvania

Mi-a făcut o impresie foarte bună hala nouă de producţie. Am fost foarte impresionat şi apreciez colectivul de conducere şi cel de producţie.

Marcel P., colaborator, Suceava

Staff format din profesionişti, foarte amabili şi bine pregătiţi, dispuşi să ne explice în amănunt toate detaliile. Vizita în fabrică este edificatoare. Ţineţi-o tot aşa!

Sabin T.

Seriozitate, transparenţă, ajutor, livrări rapide. Nu am ce sa reproşez. Am fost ajutată ori de câte ori am avut nevoie!

Mihaela G., partener, Braşov

Vizită completă și plină de informații. Acum chiar știm ce cumpărăm! Mulțumim pentru tot!

F.M., Neamţ

Am fost foarte surprinși de fabrică, de modul de abordare în ceea ce privește producția și vânzările. Ne bucurăm că suntem partenerii dvs.

F.O., distribuitor, Reghin

Ferestrele de la Izotec sunt de calitate excepțională. Am închis balconul cu ferestre și sunt foarte mulțumit și de prestarea serviciilor. Merită 5 stele.

Beneficiar, Braşov

Profesionişti, disponibili, clari, concişi, într-un cuvânt: EXCEPŢIONAL. Felicitări!

Beneficiar, Italia

O colaborare excelentă, în decursul celor 9 ani. Profesionalism, calitate și seriozitate.

G.R., distribuitor Brasov

Am rămas impresionat de tehnologia modernă, de organizare, de spațiul firmei, de diversitatea produselor, de calitatea și soluțiile oferite. Se vede că Izotec oferă produse la fel ca în Europa, cu sisteme moderne, de ultimă generație.

C.G., beneficiar

Am rămas profund marcat de cum era ambalată tâmplăria şi de promptitudine.

M.C., beneficiar, Italia

A ieşit o treabă super, felicitări! Sunt foarte mulţumit de ferestre şi de câte puncte de închidere au fiecare fereastră şi fiecare uşă.

Adrian G., beneficiar

Sunt impresionat de modul rapid cu care se reacţionează atunci când apar probleme. Este o firmă de onoare.

Colaborator

După mulți ani de colaborare, am revenit cu drag în fabrica Izotec. Pașii parcurși în acest timp de către Izotec sunt uriași, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Utilajele noi și performante contribuie la o producție de calitate. Felicitări și mult succes!

D.G., beneficiar

Acum 10 ani am montat ferestrele de la Izotec, pentru care am primit garanție și certificare. Rezultatul este excelent. Acum am nevoie de ferestre pentru o altă casă, pe care o renovez la Roma.

T.V., beneficiar, Italia

Raportul calitate/preţ, rapiditatea execuţiei şi seriozitatea i-au recomandat pentru colaborare. Întotdeauna au livrat la timp, foarte serioşi şi dedicaţi.

Florin O., colaborator, Mureş

Am rămas impresionat de compania dumneavoastră, de seriozitate, promptitudine şi sper să o ţineţi tot aşa. Mulţumesc de colaborare. Bravo!

Daniel C., distribuitor-montator Italia-Franţa

Livrarea şi montajul au fost prompte, conform datei stabilite în contract. Însă, cel mai inportant aspect, pentru un proiect imobiliar ca al nostru, îl reprezintă faptul că garanţia chiar înseamnă garanţie, în sensul că ni s-a răspuns mereu solicitărilor, iar micile reglaje ulterioare montajului chiar sunt luate în serios. De aceea, considerăm că, prin colaborarea cu o companie mare, cum este Izotec, riscurile legate de partea de tâmplarie exterioară sunt considerabil reduse, fapt pentru care putem transmite, la rându-ne, încredere clienţilor noştri.

Tudor S., dezvoltator imobiliar, Iaşi

Am fost impresionată tehnologia avansată folosită, de rigoare şi profesionalism.

Raluca, beneficiar

Sunt încântat de vizita la fabrica izotec, plăcut surprins de disponibilitatea și dialogul avut, și de nivelul tehnic al noilor echipamente.

Partener, Vrancea

Ne-aţi primit într-o manieră extrem de caldă şi profesionistă. Ne-a plăcut foarte mult vizita, a fost impresionant. Vizita la fabrica Izotec a fost cea mai completă (şi am făcut multe vizite în România). Mulţumim şi mult succes!

Yehiel W., Israel

Notă 10 pentru tâmplărie. Îmi plac balamalele pe care le folosiţi, sunt mari şi rezistente. Ambalare super!

Daniel C., constructor

Serioși. Și, cel mai important: promptitudine.

Liviu D., beneficiar

Încărcare rapidă, oameni amabili, totul a mers repede.

Andrei, beneficiar

Începând cu toate detaliile referitoare la modelele de tâmplărie pe care le oferă și continuând cu livrarea promptă a comenzii în timpul specificat în contract, cu montajul corect, cu răspunsuri la toate întrebările pe care le-am avut, pot spune, la final, că sunt foarte mulțumită și RECOMAND!

Adina C., beneficiar

Lucrez cu această firmă de când au apărut termopanele în țară. La o locație le am de 15 ani și merg ca în prima zi. Calitate și preț bun.

Daniel M.

Sunt cei mai tari producători de tâmplărie pvc din țară, extrem de profesionalişti și serioși, sunt foarte mulțumit de colaborarea cu ei.

Cristian T., beneficiar

Tehnologie de ultimă generație și produse de calitate.

Cătălin P., distribuitor

Am colaborat cu această companie pentru furnizarea diverselor produse pentru șantierele noastre. Am găsit seriozitatea, profesionalismul și calitatea în aprovizionare. Termenele de livrare respectate. De recomandat.

GM Tecnoedil, constructor, Italia

Am fost client al acestei firme și am apreciat foarte mult seriozitatea și profesionalismul lor în furnizarea produselor contractate. Mulțumesc pentru tot!

I.U., beneficiar, Italia
VEZI FERESTRELE IZOTEC!