Calitate certificată 2021-01-25T16:00:27+00:00

CALITATE CERTIFICATĂ

Putem afirma cu mândrie că suntem primul producător de tâmplărie PVC din România care a obținut încă din anul 2008, permisiunea de a aplica marcajul CE pe produsele proprii.

VEZI CERTIFICĂRILE

Cine este Izotec ?

Izotec este o companie romaneasca care fabrica usi si ferestre cu geam termopan, de peste 15 ani in Romania.

Izotec este firma care are ca angajati peste 120 de oameni din zona orasului Piatra Neamt.

Si nu in ultimul rand, Izotec este compania care dupa mai bine de 10 ani de testare si auditare continua din partea institutului german IFT Rosenheim a primit certificarea IFT Qualitat, una dintre cele mai prestigioase certificari din Europa in materie de productie de tamplarie PVC.

Se poate asa ceva in Romania ?

Da, asa ceva este posibil datorita sistemelor si tehnologiei germane pe care le folosim la productia ferestrelor, datorita experientei de 15 ani in fabricarea tamplariei PVC si datorita tehnologizarii de ultima ora pe care o avem.

In fabrica Izotec din Piatra Neamt, folosim masini automatizate cu control numeric pentru o precizie maxima in imbinare, asamblare, frezare, gaurire si sudare.

Pentru ca sa putem livra constant ferestre si usi de calitate, sigure si confortabile in utilizare, am investit pana acum peste 8 milioane de euro in tehnologizare si modernizare constanta a procesului de productie.

Ferestrele sunt verificate si testate riguros pe liniile noastre de productie si asta este si motivul pentru care dupa mai bine de 10 ani de testare si auditare continua din partea institutului german IFT Rosenheim am primit certificarea IFT Qualitat, una dintre cele mai prestigioase certificari din Europa in materie de productie de tamplarie PVC.

In acest moment suntem printre putinele companii romanesti care simultan, sunt certificate de ift Rosenheim Germania si au si acest nivel superior de atestare (companiile care mai sunt certificate de Ift Rosenheim, au fie nivel de testare sau fie standard, ambele inferioare celui Qualitat).

Cine este ift Rosenheim?

ift Rosenheim este un prestigios institut european, de testare si certificare a ferestrelor, cu sediul in Germania. Infiintat in anul 1966, institutia are o vasta experienta in domeniul evaluarii si verificarii performantelor produselor pentru constructii, cum este si tamplaria PVC produsa de Izotec.

Este important de retinut ca toate cele 4 game de produse Izotec au certificarea ift Qualitat, documentele aferente pot fi verificate si vizualizate pe site-ul institutiei.

Utilizatorul produselor Izotec, certificate „ift-quality”, are certitudinea ca:

  • Toate probele si testele impuse prin legislatia aplicabila in constructii exista si indeplinesc cerintele specificate.
  • Documentele si probele sunt reale (documente de autenticitate)
  • Controlul productiei in fabrica producatoare este auditat si monitorizat in mod regulat
  • Probele, proprietatile produselor, caracteristicile de calitate si testele sunt enuntate in mod clar pe website-ul ift
  • Produsele indeplinesc cerintele necesare pentru a fi considerate produse de inalta calitate si utilizabilitate; acestea sunt monitorizate in mod constant.

Controlul de calitate pentru ferestre si usi exterioare include, spre exemplu, testarea durabilitatii mecanice prin 15.000 de cicluri de deschidere si inchidere, precum si a rezistentei mecanice, permeabilitatii aerului si etanseitatii, prin teste regulate asupra productiei actuale. Acest lucru asigura faptul ca Izotec, ca si producator, are capacitatea si expertiza necesare pentru a produce ferestre de calitate !

Ferestrele Izotec pot fi livrate oriunde in Europa, deoarece aceste certificari demonstreaza ca tamplaria noastra are marcaj CE si ca satisface toate conditiile legislative aplicabile in vederea comercializarii.

Daca vrei sa vii sa ne vizitezi, sa ne vezi fabrica, sa bei o cafea cu noi, treci pe la Piatra Neamt si lasa-ne sa iti aratam de ce in acest aer tare se produc cele mai bune ferestre de la noi din tara!

GARANŢIA CALITĂŢII

Premii şi diplome

PROIECTE
RECENTE

Portofoliul de produse Izotec include o varietate extrem de largă de ferestre și uși din tâmplărie PVC, de la modele cu tehnologii avansate, adecvate inclusiv pentru case pasive, până la soluții avantajoase, cu un bun raport preț/ calitate.

  • Ansambluri de clădiri rezidențiale
  • Sedii de companii și clădiri nerezidenţiale
  • Proiecte speciale
  • Renovări cu păstrarea arhitecturii
Descoperă mai mult!

CE SPUN
CLIENŢII NOŞTRI?

Am rămas impresionat de compania dumneavoastră, de seriozitate, promptitudine şi sper să o ţineţi tot aşa. Mulţumesc de colaborare. Bravo!

Daniel C., distribuitor-montator Italia-Franţa

Profesionişti, disponibili, clari, concişi, într-un cuvânt EXCEPŢIONAL. Felicitări!

Un beneficiar, Roma, Italia

Am fost impresionată tehnologia avansată folosită, de rigoare şi profesionalism.

Raluca

Am rămas impresionat de modul rapid cu care se reacţionează atunci când apar probleme. Este o firmă de onoare.

Un colaborator

Am vizitat fabrica. Am rămas fără cuvinte.

Fabian T.

Pentru clasa de tâmplărie folosită de noi, am obţinut de la firma Izotec un preţ considerabil mai mic comparativ cu piaţa ieşeană. Livrarea şi montajul au fost prompte, conform datei stabilite în contract. Însă cel mai inportant aspect pentru un proiect imobiliar ca al nostru, îl reprezintă faptul că garanţia chiar înseamnă garanţie, în sensul că ni s-a răspuns mereu solicitărilor, iar micile reglaje ulterioare montajului chiar sunt luate în serios. De aceea, considerăm că, prin colaborarea cu o companie mare cum este Izotec, riscurile legate de partea de tâmplarie exterioară sunt considerabil reduse, fapt pentru care putem transmite, la rându-ne, încredere clienţilor noştri.

Tudor S., dezvoltator imobiliar, Iaşi

Raportul calitate/preţ, rapiditatea execuţiei şi seriozitatea i-au recomandat pentru colaborare. Întotdeauna au livrat la timp, foarte serioşi şi dedicaţi.

Florin O, colaborator, Mureş

Am rămas profund marcat de cum era ambalată tâmplăria şi de promptitudine.

Marius Catalin T., client, Italia

Staff format din profesionişti, foarte amabili şi bine pregătiţi, dispuşi să ne explice în amănunt toate detaliile. Vizita în fabrică este edificatoare. Ţineţi-o tot aşa!

Sabin T.

You received us in a very warm and proffesional way. We enjoyed the visit very much. It was very impressing. I found the visit the most helpfull in Romania (I say it after many visits here). Thanks a lot and good luck!

(traducere) Ne-aţi primit într-o manieră extrem de caldă şi profesionistă. Ne-a plăcut foarte mult vizita, a fost impresionant. Vizita la fabrica Izotec a fost cea mai completă (şi am facut multe vizite în România). Mulţumim şi mult succes!

Yehiel W., Israel

Mi-a făcut o impresie foarte bună hala nouă de producţie. Am fost foarte impresionaţi şi apreciez colectivul de conducere şi cel de producţie.

Marcel P., colaborator, Suceava

Un concept impresionant pentru un oraş ca Piatra Neamţ. Suntem mândri să vă avem ca parteneri pentru segmentul de ferestre şi uşi. Vă doresc mult succes.

Manuel E., constructor, Iaşi

A ieşit o treabă super, felicitări! Sunt foarte mulţumit de geamuri şi de câte puncte de închidere are fiecare geam şi uşă.

Adrian G, Neamţ

Nota 10 pentru tâmplărie. Îmi plac balamale pe care le folosiţi, sunt mai mari şi mai rezistente. Ambalare super!

Daniel C, constructor

Seriozitate, transparenţă, ajutor, livrări rapide. Nu am ce sa reproşez. Am fost ajutată ori de câte ori am avut nevoie!

Mihaela G, partener, Braşov
VEZI FERESTRELE IZOTEC!