Certificări

Din martie 2008, procesul de producție din cadrul Izotec Group este atent verificat de specialiști din partea Institului german ift Rosenheim, fiecare gamă de ferestre Izotec având certificările ift obținute de către Izotec Group.

Din 2019, după mai bine de 10 de certificare continuă, gamele de ferestre Izotec au trecut la nivelul superior de certificare– ift Qualitat.

În acest moment, suntem printre puținele companii românești care simultan, sunt certificate de ift Rosenheim Germania și au și acest nivel superior de atestare (firmele de termopane care mai sunt certificate de Ift Rosenheim, au nivel de testare sau standard, ambele inferioare celui Qualitat).

În fabricile Izotec folosim mașini automatizate cu control numeric pentru o precizie maximă în îmbinare, asamblare, frezare, găurire și sudare.

Pentru ca să putem livra constant ferestre și uși de calitate, sigure și confortabile în utilizare, am investit până acum peste 10 milioane de euro în tehnologizare și modernizarea constantă a procesului de producție.

Utilizatorul produselor Izotec, certificate „ift-quality”, are certitudinea că:

  • Toate probele și testele impuse prin legislația aplicabilă în construcții există șii îndeplinesc cerințele specificate.
  • Documentele și probele sunt reale (documente de autenticitate)
  • Controlul producției în fabrica producătoare este auditat și monitorizat în mod constant.
  • Probele, proprietățile produselor, caracteristicile de calitate și testele sunt enunțate în mod clar pe website-ul ift Rosenheim.
  • Produsele îndeplinesc cerințele necesare pentru a fi considerate produse de înaltă calitate și utilizabilitate; acestea sunt monitorizate în mod constant.

Controlul de calitate pentru ferestre și uși exterioare include, spre exemplu, testarea durabilității mecanice prin 15.000 de cicluri de deschidere și închidere, precum și a rezistenței mecanice, permeabilității aerului și etanseității, prin teste regulate asupra producției actuale. Acest lucru asigură faptul că Izotec, ca și producător, are capacitatea și expertiza necesare pentru a produce ferestre de calitate, cu certificat internațional!

GARANŢIA CALITĂŢII

izotec-certificate-2021-s9000
izotec-certificate-2021-kommerling76
izotec-certificate-2021-s8000
izotec - tamplarie pvc - iso 9001
izotec - tamplarie pvc - iso 9001
izotec - tamplarie pvc - iso 14001
izotec - tamplarie pvc - iso 14001
izotec - tamplarie pvc - iso 45001
izotec - tamplarie pvc - iso 45001

CE SPUN
CLIENŢII NOŞTRI?

Am rămas impresionat de compania dumneavoastră, de seriozitate, promptitudine şi sper să o ţineţi tot aşa. Mulţumesc de colaborare. Bravo!

Daniel C., distribuitor-montator Italia-Franţa

Profesionişti, disponibili, clari, concişi, într-un cuvânt EXCEPŢIONAL. Felicitări!

Un beneficiar, Roma, Italia

Am fost impresionată tehnologia avansată folosită, de rigoare şi profesionalism.

Raluca

Am rămas impresionat de modul rapid cu care se reacţionează atunci când apar probleme. Este o firmă de onoare.

Un colaborator

Am vizitat fabrica. Am rămas fără cuvinte.

Fabian T.

Pentru clasa de tâmplărie folosită de noi, am obţinut de la firma Izotec un preţ considerabil mai mic comparativ cu piaţa ieşeană. Livrarea şi montajul au fost prompte, conform datei stabilite în contract. Însă cel mai inportant aspect pentru un proiect imobiliar ca al nostru, îl reprezintă faptul că garanţia chiar înseamnă garanţie, în sensul că ni s-a răspuns mereu solicitărilor, iar micile reglaje ulterioare montajului chiar sunt luate în serios. De aceea, considerăm că, prin colaborarea cu o companie mare cum este Izotec, riscurile legate de partea de tâmplarie exterioară sunt considerabil reduse, fapt pentru care putem transmite, la rându-ne, încredere clienţilor noştri.

Tudor S., dezvoltator imobiliar, Iaşi

Raportul calitate/preţ, rapiditatea execuţiei şi seriozitatea i-au recomandat pentru colaborare. Întotdeauna au livrat la timp, foarte serioşi şi dedicaţi.

Florin O, colaborator, Mureş

Am rămas profund marcat de cum era ambalată tâmplăria şi de promptitudine.

Marius Catalin T., client, Italia

Staff format din profesionişti, foarte amabili şi bine pregătiţi, dispuşi să ne explice în amănunt toate detaliile. Vizita în fabrică este edificatoare. Ţineţi-o tot aşa!

Sabin T.

You received us in a very warm and proffesional way. We enjoyed the visit very much. It was very impressing. I found the visit the most helpfull in Romania (I say it after many visits here). Thanks a lot and good luck!

(traducere) Ne-aţi primit într-o manieră extrem de caldă şi profesionistă. Ne-a plăcut foarte mult vizita, a fost impresionant. Vizita la fabrica Izotec a fost cea mai completă (şi am facut multe vizite în România). Mulţumim şi mult succes!

Yehiel W., Israel

Mi-a făcut o impresie foarte bună hala nouă de producţie. Am fost foarte impresionaţi şi apreciez colectivul de conducere şi cel de producţie.

Marcel P., colaborator, Suceava

Un concept impresionant pentru un oraş ca Piatra Neamţ. Suntem mândri să vă avem ca parteneri pentru segmentul de ferestre şi uşi. Vă doresc mult succes.

Manuel E., constructor, Iaşi

A ieşit o treabă super, felicitări! Sunt foarte mulţumit de geamuri şi de câte puncte de închidere are fiecare geam şi uşă.

Adrian G, Neamţ

Nota 10 pentru tâmplărie. Îmi plac balamale pe care le folosiţi, sunt mai mari şi mai rezistente. Ambalare super!

Daniel C, constructor

Seriozitate, transparenţă, ajutor, livrări rapide. Nu am ce sa reproşez. Am fost ajutată ori de câte ori am avut nevoie!

Mihaela G, partener, Braşov
VEZI FERESTRELE IZOTEC!