Ferestre PVC cu Geamuri Termopan

Tâmplăria are un rol major în izolarea casei, deoarece tehnologiile moderne etanșează perfect suprafețele aferente geamurilor. Apelează la ferestre PVC cu geamuri termopan de calitate pentru a te bucura de un confort sporit și de numeroase alte avantaje!

Ferestrele termopan sau tripan de la Izotec au până la 3 garnituri de izolare și pot păstra mult mai bine căldura la interior, în comparație cu tâmplăria clasică din lemn și chiar și cu modelele de termopane de acum 20 de ani. Pe lângă izolarea termică superioară, ferestrele noastre PVC cu geam termopan îți protejează locuința împotriva spargerilor și îți asigură liniștea mult dorită după o zi obositoare.

Iată principalele beneficii ale tâmplăriei PVC de la Izotec:

Tipuri de ferestre PVC disponibile la Izotec

Alege dintre următoarele modele de ferestre premium de la Izotec:

Ferestre premium,
rezistente peste generaţii

Ferestre premium
şi arhitectură spectaculoasă

ferestre premium

Ferestre premium,
pentru o stare de bine

Beneficiile ferestrelor PVC Izotec

Alegerea geamurilor termopan potrivite pentru casă sau birou are în vedere în primul rând confortul, însă fără a uita de modul cum se încadrează acestea în designul întregului ansamblu.

Pentru a fi sigur ca ai optat pentru soluțiile potrivite în fiecare proiect, uite ce îți recomandăm să ai în vedere când iei în calcul achiziția de tâmplărie PVC cu geam termopan!

FII PARTENER!

Economie de energie

Eficiența energetică a clădirilor este tot mai importantă, iar izolarea termică a locuinței devine o prioritate pentru noi toți, astfel încât să ne bucurăm de confort termic în locuință. Indiferent de anotimp, vrei să te simți comod acasă și să ai facturi mici la întreținere.

Cu ajutorul ferestrelor premium Izotec, poți să păstrezi o temperatură constantă la interior, fără să îți faci griji că vei plăti sume enorme la gaz sau energie electrică.

Uite ce au în plus ferestrele noastre, față de ferestrele obișnuite:

 • profile PVC produse în Germania

 • 3 garnituri de izolare termică

 • adâncime mare de profil cu 6 camere la interior

 • pachet de geam cu 3 foi de sticlă termopan

 • aerisire în 4 trepte sau pe 6 mm

Siguranţă

Ne dorim confort și siguranță, pentru noi și pentru cei dragi, indiferent dacă stăm la casă sau la bloc.

Multe tentative de efracție au loc prin ferestre, așa că e important să știi ce elemente de siguranță ai la tâmplăria Izotec cu geam termopan:

 • profile PVC întărite la interior cu armătură solidă din oțel

 • mai multe piese de feronerie pentru termopan din oțel, care blochează fereastra la interior și împiedică forțarea din afară

 • pachet de geam cu până la 3 rânduri de sticlă

Anual, ferestrele PVC Izotec sunt testate şi certificate până la gradul maxim de siguranță existent în domeniu, RC3.

O astfel de fereastră cu echipare specială de siguranta de tip RC3 este dotată cu mâner cu cheiță, sticlă de siguranță și un număr mare de piese de feronerie din oțel (minim 16 puncte de închidere). Datorită acestora, fereastra se poate bloca la un nivel superior.

Izolaţie fonică

Zgomotul rezultat în urma poluării fonice este o sursă puternică de stres și, de aceea, este important să ai o locuință bine izolată fonic. Indiferent dacă vrei să te odihnești după o zi încărcată la muncă sau să dai o petrecere fără să îți deranjezi vecinii, vei avea nevoie de tâmplărie PVC cu bune calități fonoizolante.

Recomandarea noastră sunt ferestrele cu 3 rânduri de sticlă, cu adâncimea pachetului de până la 52 mm. În plus, poți opta pentru un sistem pentru deschidere 3D, în plan paralel. În acest fel, aerul proaspăt intră pe tot cadrul ferestrei, printr-o fantă de aerisire îngustă, de 6 mm. Aerisirea locuinței se face în liniște, fără curenți de aer care pot duce la trântirea ferestrelor și apariția unor sunete deranjante.

Dacă vrei să devii partener Izotec Group sau să comanzi produse marca Izotec, contactează-ne!

SOLICITĂ OFERTA!

Culori rezistente

Culorile ferestrelor moderne din PVC sunt  extrem de variate ca modele și culori, însă îți recomandăm să ții cont de câteva sfaturi în alegerea celor mai potrivite geamuri de termopan pentru casa ta:

 • expunerea la soare a locuinței;
 • asortarea cu fațada;
 • golul disponibil pentru ferestre;
 • asortarea cu designul interior al casei.

Dacă locuința are deja proiectate spațiile pentru ferestre de dimensiuni mai mici, e bine să alegi nuanțe deschise, pentru a da senzația unor piese mai mari.

În cazul în care proiectezi locuința de la zero, ține cont de expunerea la soare. Noi îți recomandăm geamurile PVC cu suprafața acrylcolor, mult mai rezistentă în timp la decolorare, zgâriere, agresiunea factorilor externi. Acest material este același cu cel din care se produc stopurile mașinilor, cu o culoare foarte rezistentă.

Poți ține cont și de tendințe, printre cele mai folosite culori fiind stejar auriu, mahon și gri antracit. O altă opțiune pe care o poți avea în vedere la alegerea culorilor pentru tâmplăria PVC Izotec este varianta de ferestre bicolor, în 2 nuanțe diferite pentru interior și exterior.

De ce să alegi ferestrele premium Izotec

Ferestrele PVC nu sunt o achiziție pe care să o faci în fiecare an, ci trebuie văzute ca pe o investiție pe care o faci în viitorul tău, al familiei și de ce nu, și în rezistența în timp a clădirii în care locuiești.

Geamurile termopane de la Izotec sunt realizate din materii prime de calitate, prin procese tehnologice complet automatizate. Folosim softuri avansate de programare, execuție și monitorizare a producției pentru un produs cu adevărat calitativ și rezistent.

Ferestrele Izotec sunt supuse anual testărilor riguroase de către instituții specializate din Europa, focusul fiind pe îmbunătățirea constantă a performanțelor produselor.

În urma acestor teste, ferestrele Izotec au primit certificarea IFT Quality din partea IFT Rosenheim din Germania, unul din cele mai importante institute europene pentru tehnica ferestrelor.

În acest fel, îți garantăm durabilitatea și rezistența fiecărei piese, mai ales în cazul fenomenelor meteo extreme sau al încercărilor de spargere a locuințelor.

Soarele, vântul, frigul, ploaia sunt factori externi pe care tâmplăria trebuie să le gestioneze fără probleme, iar ferestrele PVC produse de Izotec chiar aduc beneficii reale la nivel de confort și siguranță.

Poți trăi sănătos și într-o casă primitoare, echipată cu ferestre premium de la Izotec!

Cere o ofertă personalizată

Pentru a-ți face o estimare corectă de preț pentru ferestrele PVC Izotec, este important să identificăm care sunt nevoile tale reale de termoizolație, izolare fonică, siguranță, design și opțiuni de aerisire.

Află care este prețul estimat pentru schimbarea geamurilor termopan la un un proiect de apartament sau de casă. Vezi ce soluţii de personalizare a geamurilor ai la dispoziție, în funcţie de nevoile tale specifice.

FII PARTENER!