Uși Culisante din PVC cu Geam Termopan

Ușile culisante din PVC sunt printre cele mai moderne și mai eficiente soluții de amenajare a spațiului interior și a căilor de acces către balcon, terasă sau curte. Sunt recomandate de specialiști în construcții și designeri de interior, deoarece combină funcționalitatea cu aspectul estetic, pe baza celor mai noi tehnologii.

Principiul de funcționare al ușilor culisante

O ușă culisantă de sticlă este diferită față de o ușă glisantă de sticlă, chiar dacă la prima vedere cele două modele par identice.

Ușa glisantă de exterior funcționează pe principiul rămânerii pe aceeași șină, pe când  ușa culisantă are o foaie de ușă într-un plan paralel și astfel asigură un sistem de închidere mult mai fiabil și mai rezistent.

Ambele sisteme de uși glisante și uși culisante de termopan au fost create pentru a oferi mai mult spațiu în locuință și un acces facil către curte și grădină. Diferența este că, la ușile culisante, nu mai este nevoie de montarea unei șine de rulare. Așadar, riscul apariției unor defecțiuni este mai mic, izolarea este superioară, iar materialele utilizate pentru realizarea mecanismului de închidere și deschidere sunt mai bune.

ALEGE UŞA PERFECTĂ!
www.izotec.ro living cu uşi culisante

Tipuri de uși culisante

Există un trend susținut în arhitectura modernă: dorința de a avea spații tot mai mari, zone vitrate continue și mai multă deschidere către mediul înconjurător.

În același timp, aceste spații trebuie să îndeplinească cerințele tot mai stricte de economisire a energiei. Sistemul de uși culisante IzoPremiDoor 88 se încadrează perfect în acest trend.

Gama de uși culisante din PVC cu ridicare este realizată pe sistemul de profil Premidoor 88 mm – de la Profine. Acesta se caracterizează prin: adâncimea mare de construcție, stabilitate ridicată, valori izolatoare excelente.

Pentru mâner există diverse opțiuni:

  • mâner interior și mâner “scoică” la exterior, fără butuc;
  • mâner interior și exterior cu butuc;
  • mâner interior, fără butuc, posibilitate montare automatizare.
VEZI FILMUL!

Uşi culisante din PVC cu cadru alb

Cele mai populare modele de uși culisante și uși glisante de termopan sunt cele cu tâmplărie albă, care sunt versatile și au un înalt nivel calitativ. Izotec vă pune la dispoziție modele diverse de termopane albe, potrivite pentru amenajări clasice și construcții moderne.

Dimensiunile maxime de realizare ale ușilor culisante pe alb sunt de 650 x 290 cm.

Uşi culisante din PVC cu cadru colorat și din aluminiu

Diversificarea gamei cromatice este o tehnică des utilizată în laminarea profilelor de uși culisante de termopan prin adăugarea unui supliment de culoare, inclusiv folosirea unei combinații de două nuanțe diferite pentru interiorul și exteriorul unui cadru de ușă.

În oferta de uși culisante Izotec sunt disponibilie atât varianta de ușă din PVC color, cât și cea de PVC placat cu aluminiu, iar dimensiunile maxime de realizare pe color (inclusiv aluminiu) sunt de 650 x 260 cm.

AVANTAJE TEHNICE

Beneficiile ușilor culisante

Economii mari de energie

Prin montarea de uși termopan culisante pentru exterior se obține un confort termic superior și se realizează economii mari de energie. Modelele de uși culisante din PVC dotate cu  profile cu 5 camere și pachete de sticlă cu grosime de până la 56 mm asigură trei bariere de izolare pentru o protecție sporită împotriva temperaturilor extreme, precipitațiilor și zgomotelor exterioare.

Sistemele de uși culisante de la Izotec oferă o înaltă stabilitate a profilelor, vitrare realizată din exterior și praguri din lemn, plastic și materiale compozite, pentru rezistență și izolare superioară, cu păstrarea nivelului optim de aerisire a locuinței.

Și pentru apartamente de mici dimensiuni se recomandă montarea de uși culisante din PVC, care să aibă dimensiunea unui perete întreg și să asigure un acces facil către balcon, să separe livingul de bucătărie sau de alt spațiu din apartament.

Cu ajutorul unor suprafețe vitrate mari se pot amenaja în orice apartament sau garsonieră spații luminoase și relaxante, în condiții excelente de izolare fonică și termică.

VEZI PROIECTELE NOASTRE
izotec.ro usa perfecta pentru terasa

Ușurință la deschidere

Sistemele de uși culisante se deschid și se închid cu ușurință, ceea ce contribuie la creșterea gradului de confort în utilizarea accesului către zonele exterioare. Deși sunt de mari dimensiuni, aceste uși nu necesită forță pentru manevrarea lor. Este de ajuns o simplă atingere, fără efort, fără mișcări suplimentare.

Feroneria este proiectată astfel încât ușile să poată fi folosite în deplină siguranță și de copii, vârstnici sau persoane cu dizabilități.

POSIBILITATE DE AUTOMATIZARE
www.izotec.ro living cu uşi culisante

Alunecare silențioasă

Utilizarea unor uși culisante prezintă avantajul unei manevrabilități superioare, pentru o alunecare silențioasă, cu posibilitate de acționare automatizată, pe bază de telecomandă.

Sunt disponibile în oferta standard Izotec echipări speciale pentru o siguranță superioară:

  • sisteme anti-strivire pentru a preveni deteriorarea ușilor și lovirile accidentale;
  • montarea de praguri îngropate, care facilitează accesul pentru toate categoriile de utilizatori;
  • deschidere în trepte, pentru aerisire controlată.

Dacă vrei să devii partener Izotec Group sau să comanzi produse marca Izotec, contactează-ne!

CERE OFERTA!
www.izotec.ro living cu uşi culisante

Deschideri mari pentru spații vitrate din podea până în tavan

Ușile termopan culisante pentru exterior permit realizarea unor deschideri mari pentru spații vitrate, care pot să ajungă până la dimensiunea unui perete întreg, asigurând pătrunderea luminii naturale pe toată durata zilei, în condiții de deplină siguranță.

Astfel, se asigură o vizibilitate foarte bună către exterior și o perspectivă generoasă asupra peisajului înconjurător, care oferă senzația plăcută de liniște și apropiere de natură.

Descoperă mai multe avantaje tehnice

Nivel ridicat de protecție împotriva intrării forțate

Ușile termopan culisante pentru exterior asigură accesul către zone exterioare expuse la încercări de intrare prin efracție, așa că sunt echipate cu  elemente de feronerie care asigură un nivel ridicat de protecție.

Modelele de uși culisante de la Izotec pot fi echipate și cu sticlă laminată, rezistentă la lovituri, spargeri sau încercări de intrare prin efracție. Sticla laminată este obținută prin suprapunerea a două sau mai multe foi de sticlă lipite între ele cu o folie sintetică (PVB).

Folia de plastic unește foile de geam și păstrează întreagă suprafața în caz de avarie, și astfel este împiedicată împrăștierea cioburilor, iar micile accidente care se pot întâmpla acasă nu reprezintă un pericol.

Gradul de siguranță și de rezistență crește proporțional cu grosimea foilor de sticlă și cu numărul foliilor sintetice utilizate. Izotec recomandă montaje cu sticlă de siguranță și pachete de sticlă cu 3 foi de geam (tripan).

VEZI MAI MULT!

Design elegant, cu varietate mare de personalizare a culorilor

Sistemele de uși culisante din PVC creează un aspect elegant și oferă flexibilitate în stabilirea elementelor fixe și mobile de acces către terasă. Astfel, spațiul exterior și cel interior se îmbină armonios, într-un design minimalist ce se încadrează în orice tip de amenajare peisagistică.

Se pot alege combinații personalizate de culori și texturi pentru tâmplărie PVC de uși culisante, care să pună în valoare arhitectura casei și să creeze un ambient vesel, în tonuri optimiste.

Vezi variante constructive!

Cere oferta!

Specialiștii Izotec îți stau la dispoziție pentru configurarea și realizarea unor proiecte de uși culisante cu geam termopan, în funcție de particularitățile casei tale.

Dacă vrei să devii partener Izotec Group sau să comanzi produse marca Izotec, contactează-ne!

Cere oferta!