FERONERIE ASCUNSĂ

Fereastra Izotec cu balamale ascunse deschide o nouă lume a oportunităților în materie de design interior. Ferestrele sunt la fel de sigure, și pot fi proiectate pe dimensiuni mari, care să permită să vă bucurați de cât mai multă lumină naturală.

Toate elementele de fixare sunt complet ascunse cu activPilot Select. Nu este necesară întreținere specială și curățare în exterior ca în situația montării unui sistem clasic. Astfel, feroneria este protejată în timp de uzura fizică sau agresiunea materialelor de curățare; elementele ascunse sunt mai rezistente, și crește perioada de utilizare a ferestrei.

Standardul soluției activPilot Select suportă până la 100 kg – avantaj unic pe piață. Prin adăugarea unor elemente speciale, sistemul poate suporta chiar și o greutate de până la 150 kg.

Vezi mai mult!

Noi oportunități în materie de design interior

Echiparea din partea superioară

Echiparea din partea inferioară

Echiparea suplimentară pentru creşterea greutăţii suportate

Unghiul maxim al deschiderii este de 95 de grade

Ferestrele nu se vor mai lovi de glaf și nu vor mai avea zgârieturi inestetice, deranjante, care nu pot fi remediate decât prin înlocuirea lor.

Sistemul activPilot Select este flexibil și permite adăugarea ulterioară de elemente de funcționalitate din programul activPilot, respectiv:

  • senzor de alarmă
  • echipări pentru clase superioare de siguranță – RC1 / RC2

Vezi şi celelalte game de feronerie!

Soluţii avantajoase pentru ferestre şi uşi

Contactează-ne!
VEZI FERESTRELE IZOTEC!