Fereastra 3D cu deschidere perimetrală

Fereastra Izotec perimetrală, echipată cu feronerie Winkhaus, se deschide de jur- împrejurul canatului, care se depărtează ușor de ramă, la o distanță de 6 mm. Prin această modalitate de aerisire controlată sunt evitate formarea mucegaiului și insectele dăunătoare.

În același timp, fereastra este complet blocată, prin elementele de siguranță din oțel, care rezistă la tentativele de efracție.

Vezi mai mult!

Fanta de aerisire îngustă, care se formează pe tot perimetrul, face posibilă o aerisire fără curenți de aer, fără ferestre trântite!

În timp ce în poziția de deschidere clasică, prin oscilare, este posibilă pătrunderea ploii, în poziția de deschidere în plan paralel acest lucru este imposibil, chiar și pe timp de furtună.

Adio mucegaiului În poziția de deschidere în plan paralel, se face o aerisire de durată, fără a se răci inutil încăperea. Fereastra este asigurată antiefracție, așa că se poate aerisi chiar și in cazul lipsei de durată din locuință, sau în cazul unor locații precum încăperi de baie, bucătărie sau pivnițe. Mucegaiul din locuință este de domeniul trecutului.
Economie de energie În sezonul rece, aerul proaspăt produce răcirea rapidă a camerei și avem costuri crescute cu încălzirea. La fereastra cu deschidere în plan paralel, aerul proaspăt intră mai lent și mai uniform în încăpere, fiind încălzit în același timp la temperatura camerei. Instalațiile de încălzire sau climatizare sunt exploatate eficient, ceea ce duce la economie de energie și de bani!
Protecție antiefracție Elementele de siguranță plasate pe toate laturile ferestrei îngreunează forțarea canatului de către spărgători. În plus, din afară este greu de văzut că fereastra este deschisă. Astfel este garantată o aerisire continuă și sigură. Acum se pot aerisi peste noapte chiar și clădirile publice. Componentele de siguranță din oțel rezistă la tentative de efracție până la clasa RC2.
Fără insecte deranjante Canatul se îndepărtează de ramă cu 6 mm și astfel fanta îngustă nu permite insectelor să pătrundă în interior, nici ziua și nici noaptea.
Aerisire în liniște Fereastra cu deschidere perimetrală asigură aerisirea în liniște, chiar dacă afară sunt zgomote deranjante. Zgomotul din exterior este redus cu până la 30% față de deschiderea oscilobatantă, astfel că beneficiem de mai multă liniște în timpul somnului sau de concentrare la lucru.
Animale de companie protejate Animalele de companie pot fi lăsate singure în locuință, și se bucură de un climat natural în încăpere. Aerisirea este permanentă, iar animalele sunt în siguranță. Nu există riscul ca acestea să poată ieși din locuință pe fereastră, ca în cazul deschiderii în poziție oscilobatantă.

Vezi şi celelalte game de feronerie!

Soluţii avantajoase pentru ferestre şi uşi

Contactează-ne!
VEZI FERESTRELE IZOTEC!