Sursa foto: www.freepik.com

Amenajarea unui living cu uși culisante

Încăperea centrală din locuința ta este livingul, și acest lucru nu se referă neapărat la faptul că se află în mijlocul casei, ci la importanța acestei camere, în jurul căreia se formează treptat toate celelalte zone, în funcție de obiceiurile familiei, de modul de viață și de nivelul de confort pe care îl doresc toți ai casei.

Realizează compartimentarea spațiului disponibil cu ajutorul unor uși cu tâmplărie PVC și geam termopan și alege pentru acest proiect de amenajare interioară a livingului cea mai bună soluție: uși culisante, care să-ți asigure flexibilitate, împărțirea optimă a zonelor din casă, mai multă lumină naturală, un plus de siguranță, izolare termică și fonică pentru un confort deosebit.

www.izotec.ro living cu uşi culisante

Living cu uși culisante spre balcon

Vrei să beneficiezi de mai multă lumină naturală, așa că optezi pentru suprafețe vitrate mari, disponibile acum în condiții de maximă siguranță, izolare termică și fonică, prin montarea unor pachete de sticlă special create pentru uși culisante de mari dimensiuni, care să reziste cu brio la orice condiții meteorologice.

Dacă ai un balcon lung, care se întinde de-a lungul a două camere, cu atât mai bine, poți să le transformi într-un living spațios care să aibă un perete întreg realizat din tâmplărie PVC cu geam termopan, ca să beneficiezi de două ieșiri spre balcon.

www.izotec.ro living cu uşi culisante

Sursa foto: www.freepik.com

Living cu uși culisante către bucătărie

Amenajarea unei bucătării deschise în stil american este din nou în tendințe, așa că dacă vrei un decor open space modern și funcțional, montează un sistem de uși culisante între living și zona unde se află aragazul, blatul de bucătărie, hota, corpurile de mobilier de bucătărie și electrocasnicele aferente acestui spațiu unde prepari mâncarea și unde familia obișnuiește să servească micul dejun.

Beneficiezi de izolare fonică și termică de cea mai bună calitate, așa că scapi de grija mirosurilor de prăjeală care se răspândesc în toată casa, nu mai ai probleme cu condensul pe geamuri din cauza aburului de la oalele care fierb pe aragaz, iar zgomotele de la utilizarea unor dispozitive precum blender, mixer sau robot de bucătărie nu mai deranjează oaspeții care stau de vorbă pe fotoliile din living.

www.izotec.ro living cu uşi culisante

Sursa foto: www.freepik.com

Living cu uși culisante spre holuri interioare

Folosește uși culisante în interiorul casei atunci când vrei să asiguri o comunicare fluidă între încăperi pentru a ușura fluxurile de circulație pe holurile înguste, spații în formă de L, pasaje de trecere din apartamente semidecomandate sau de tip vagon.

Astfel vei da o nouă utilitate zonelor atipice, lungi și înguste, unde este dificil să montezi uși clasice, din cauză că nu poți asigura deschiderea lor fără să lovești pereții laterali sau să incomodezi persoana care vrea să intre ori să iasă din încăperea respectivă.

Living cu uși culisante către dormitor

Locul unde te odihnești după o zi grea este foarte important și trebuie să-ți asigure liniște, confort și o stare de bine, ca să-ți încarci bateriile și să fii sănătos, optimist, cu un tonus bun.

Asigură izolarea fonică optimă prin montarea unor uși culisante la dormitor. Fie că le utilizezi la delimitarea de living sau la ieșirea spre balcon, aceste uși pot fi reglate astfel încât să te bucuri de lumină naturală, să aerisești camera așa cum îți dorești și să fii mereu în siguranță, indiferent de condițiile de afară.

Poți să controlezi dimensiunea de deschidere a ușii, ca să nu se mai izbească din cauza curenților de aer, poți să lași o deschidere mică pentru aerisire, astfel încât nimeni să nu poată pătrunde din exterior.

Ai la dispoziție mecanism de deschidere cu telecomandă. Chiar și atunci când nu ești acasă, poți să programezi ușa să se deschidă foarte puțin, ca să găsești un dormitor aerisit, perfect pentru un somn odihnitor. La fel poți să procedezi și dimineața, ca să te trezești într-o atmosferă plăcută, cu lumină veselă și aer proaspăt.

www.izotec.ro living cu uşi culisante

Sursa foto: www.freepik.com

Living cu uși culisante spre biroul de acasă

Lucrezi de acasă în ultima perioadă, biroul s-a mutat în living sau pe balcon și probabil că vei continua în acest stil multă vreme de acum înainte. Ca să amenajezi un spațiu de muncă unde să te poți concentra în liniște și totodată să te simți confortabil, montează un sistem de uși culisante.

Beneficiezi de o manevrabilitate superioară dacă instalezi sisteme de acționare automatizată, ca să deschizi ușa printr-o simplă apăsare de buton, fără să te mai ridici de la laptop în mijlocul unei teleconferințe sau să te întrerupi din lucru.

www.izotec.ro living cu uşi culisante

Sursa foto: www.freepik.com

Living cu uși culisante către camera copiilor

Montează uși culisante între living și camera copiilor, ca să-i supraveghezi în timp ce se joacă și să-i știi în siguranță, deoarece folosești pentru suprafața vitrată pachete cu sticlă de siguranță, care nu se sparge în cioburi periculoase.

Cei mici pot manevra cu ușurință aceste uși, chiar dacă sunt de mari dimensiuni, pentru că nu este nevoie de forță, este suficientă o simplă atingere atunci când vrei să le închizi sau să le deschizi.

Pentru siguranța lor ai la dispoziție uși culisante cu sisteme anti-strivire și sisteme de prag îngropat, să eviți ca năzdrăvanii să se împiedice sau să se lovească atunci când intră și ies în fugă din cameră.

www.izotec.ro living cu uşi culisante

Sursa foto: www.freepik.com

Living cu uși culisante către terasă

Dă o nouă strălucire livingului prin montarea unor uși culisante de mari dimensiuni către terasă, ca să creezi spații ample, luminate din belșug pe toată durata zilei. Te vei bucura de un design modern, într-o casă cu un înalt nivel de eficiență energetică.

Beneficiezi de uși cu deschidere în trepte, pe care să le reglezi așa cum ai nevoie, dacă plouă, este prea răcoare afară sau vrei să pleci de acasă și să lași ușa ușor întredeschisă, ca să găsești la întoarcere încăperi aerisite. Folosește funcția push and go ca să manevrezi rapid ușile culisante. Apeși mânerul la jumătate, iar ușa se deschide automat. Pentru trebuie doar să împingi ușa sau să tragi de mâner.

www.izotec.ro living cu uşi culisante

Sursa foto: www.freepik.com

Living cu uși culisante spre grădină

Ai amenajat o grădină frumoasă în preajma casei, și-ar fi păcat să nu poată fi admirată din living, atunci când îți vin în vizită prietenii sau pur și simplu lenevești pe canapea și privești pe fereastră.

Montează uși culisante pe toată lungimea și înălțimea unui perete sau chiar poți să amenajezi un colț întreg format din doi pereți perpendiculari din sticlă. Prin această soluție de amenajare interioară a livingului vei obține o priveliște superbă, ca într-o seră cu multă verdeață și flori colorate.

www.izotec.ro living cu uşi culisante

Sursa foto: www.freepik.com

Alege pentru locuința ta uși culisante cu dotări moderne, ca să te bucuri de siguranță, confort și liniște. Utilizează elemente de feronerie recomandate de specialiștii de la Izotec, pentru a beneficia de toate avantajele tehnologiilor inovative în livingul locuinței tale.

CONFIGUREAZĂ ACUM!

A fost util acest articol?