VITRAJE DE CALITATE

AVANTAJELE UNUI VITRAJ DE CALITATE

Ferestrele sunt elementele de arhitectură care asigură accesul luminii naturale și a aerului proaspăt în interior.

Prin formele proiectate, ferestrele dau și o notă de personalitate clădirii, indiferent dacă e vorba de renovare sau o construcție nouă.

Un element foarte important din alcătuirea ferestrei termopan este sticla pe care o alegeți, și nivelurile de performanță atinse de aceasta, astfel încât să vă bucurați de confort, siguranță și intimitate.

Izotec vine în întâmpinarea acestor nevoi cu o gamă variată de sticle, furnizate de Saint-Gobain Glass, producătorul numărul unu din lume.

Soluțiile oferite se remarcă prin avantaje deosebite:

 • Izolare termică
 • Siguranță și securitate
 • Control solar
 • Protecție fonică
 • Economie de energie

În sezonul rece vă puteți bucura de ferestre mai mari și de mai multă lumină naturală, iar locuința dumneavoastră este izolată termică corespunzător.

Geamul termoizolant reține căldură în interior, și permite luminii soarelui să încălzească spațiul din interior.

Pe timp de iarnă, chiar și aproape de fereastră, temperatura asigură confortul necesar.


Sfat: Pentru confort sporit vă recomandăm vitrajul triplu (cu 3 foi de geam), cu perfomanțe superioare față de cel standard, cu 2 sticle.

Pentru siguranță și securitate sporită alegeți ferestre cu sticlă laminată sau sticlă securizată. Sunteți protejați împotriva accidentelor cauzate de spargerea accidentală a sticlei, iar hoții sunt descurajați atunci când vor să intre în locuință.

Sticla laminată este alcătuită din straturi de sticlă lipite pe toată suprafața cu un film de PVB (polivinil butiral). Acesta unește solid foile de sticlă, crește rezistența și elasticitatea suprafeței.


Avantaj: în caz de impact, bucățile periculoase de sticlă nu se împrăștie, nu există risc de rănire cu acestea!

Ferestrele cu funcția de control solar sunt soluția optimă pentru a evita supraîncălzirea pe timpul verii.

Geamul termopan reflectă aproximativ 2/3 din căldura soarelui dar permite în același timp să pătrundă lumina naturală.

Astfel, în locuințe nu intră surplusul de căldură din exterior și nu se folosește în exces instalația de aer condiționat.


Avantaj: Locuința este iluminată optim, în mod natural!

În comparație cu ferestrele tradiționale, ferestrele cu geamuri termopan contribuie la reducerea substanțială a nivelului de zgomot din exterior (lucrări publice, trafic, muzică dată la maxim).

Vă puteți bucura de un mediu liniștit, relaxant, deoarece sticla acționează ca o barieră și oprește sunetele deranjante venite dinafară.


Avantaj: Te bucuri de liniște și relaxare în orice moment!

Ferestrele echipate cu soluțiile moderne de geam termopan realizează economii de energie prin iluminarea locuințelor cu lumină naturală, utilizarea moderată a aerului condiționat și prin izolarea termică asigurată în sezonul rece. Locuințele dotate cu ferestre cu vitraje duble sau triple, cu performanțe superioare, necesită un consum de energie de cîteva ori mai mic decât cele echipate cu ferestre tradiționale.


Avantaj: La nivel individual, se reduc cheltuielile cu întreținerea locuinței, iar la nivel global se consumă mai puține resurse (limitate de altfel) pentru producția de energie destinată clădirilor.

Confortul individual este sporit, și mediul în care trăim este protejat!

ALEGE VITRAJELE CARE ŢI SE POTRIVESC!

Sticla standard

Echiparea standard Izotec se face cu sticlă SGG PLANITHERM XN, o sticlă perfect transparentă, cu nivel înalt de eficiență energetică și o foarte bună transmisie a luminii.  Grosimea pachetului de sticlă variază de la 24 la 54 cm, cu vitraj dublu sau triplu, funcție de tipul de produs ales.  Ferestrele pot fi echipate cu geam termopan în vitraj dublu sau triplu, pentru un confort interior superior.

Avantaje:

 • Izolare termică
 • Luminozitate maximă
 • Transparență totală
 • Atinge standardul de casă pasivă
 • Eficientă energetic
 • Adecvată pentru clădiri rezidențiale și comerciale

Sticla cu control solar și termic

Pentru un confort sporit pe perioada de vară, recomandăm soluțiile de ferestre Izotec cu funcția de control solar. Acestea pot fi echipate cu sticlă SGG Planistar Sun sau SGG Planitherm 4S Evolution.

SGG Planistar Sun este soluția optimă în special pentru clădirile cu ferestre orientate către Sud și Vest, prin reducerea supraîncălzirii pe timp de vară, și izolare termică superioară pe timp de iarnă.

Se pot proiecta ferestre mari, care asigură un aport generos de lumină naturală în orice sezon, iar cheltuielile cu energie sunt optimizate.

SGG Planitherm 4S este un produs cu funcție dublă- control solar superior și izolare termică de excepție.

Ferestrele asigură temperatura perfectă și lumina ideală indiferent de anotimp. Funcția de confort vară- iarnă asigură o atmosferă plăcută în orice moment.

VARA – asigură o temperatură interioară optimă, chiar și în zile caniculare. Se pot proiecta suprafețe vitrate mari, conform tendințelor actuale de design exterior.

IARNA – izolația termică este de trei ori mai mare decât un vitraj dublu obișnuit. În sezonul rece se asigură reducerea pierderilor de căldură, iar confortul din zona ferestrelor va fi sporit.

Primavara şi toamna se face mai uşor trecerea dintre sezoane, şi este asigurat confortul necesar indiferent de modificările climatice.

Sticla de siguranță

Geamurile stratificate de securitate sunt alcătuite din două sau mai multe foi de sticlă asamblate cu unul sau mai multe filme de PVB (polivinil butiral).

Poți opta pentru soluții avansate de siguranță, în funcție de natura riscului și nivelul de securitate dorit.

Echiparea ferestrelor Izotec se poate face cu:

 • Sticla SGG Stadip
 • Sticla SGG Stadip Protect

Avantaje:

 • Protecție împotriva rănirii – fragmentele de sticlă rămân lipite de filmul de laminare
 • Protecție împotriva căderii – în caz de spargere, se pot reține corpurile care au determinat spargerea geamurilor
 • Protecție împotriva vandalismului și efracției
 • Protecție împotriva atacurilor cu arme de foc
 • Protecție împotriva razelor UV
 • Protecție fonică

Sticla decorativă

Sticla poate fi folosită și pentru decorul interior, într-o varietate de modele și dimensiuni personalizate prin sablare, imprimare sau folosind sticlă specială de decor. Poți alege pentru uși și ferestre din modelele prezentate în catalogul de mai jos:

Soluţii avantajoase pentru ferestre şi uşi

Contactează-ne!
VEZI FERESTRELE IZOTEC!