O FERONERIE DE CALITATE PENTRU O LOCUINŢĂ SIGURĂ

PROTECŢIE ŞI SIGURANŢĂ

Fiecare dintre noi avem nevoie de protecție și siguranță, atât în intimitatea locuinței sale, cât și la locul de muncă. Nevoia de siguranță este legată atât de securitatea personală, a membrilor familiei sau a colegilor de muncă, cât și de protecția bunurilor și valorilor materiale care ne înconjoară.

Înțelegem pe deplin această nevoie, și de aceea vă oferim în permanență cele mai avansate concepte de siguranță dezvoltate de furnizorul nostru, compania germană Winkhaus.

Feroneria și sistemele de închidere și control realizate de Winkhaus sunt certificate de cel mai prestigios institut european, IFT – Institutul pentru tehnica ferestrelor, din Rosenheim – Germania.

ASIGURĂ PROTECŢIA LOCUINŢEI 365 DE ZILE PE AN!

Infractorii nu acționează numai pe timp de noapte, ci și în plină zi, atunci când oamenii nu sunt acasă. De aceea este important să aveți asigurată protecția locuinței, în orice moment, 365 de zile pe an!

Mai mult de 90 % dintre spargeri au loc prin forțarea / deschiderea cercevelei sau spargerea sticlei. Pentru a împiedica infractorii să pătrundă în locuințele dumneavoastră, ferestrele trebuie să fie echipate cu:

Cu cât sunt mai multe piese de siguranţă din oţel dur care blochează cerceveaua în toc, cu atât mai dificilă este pătrunderea prin efracţie.

Un mâner de fereastră cu mecanism de blocare împiedică infractorii să forţeze încuietoarea şi să deschidă cerceveaua.

Vitrajul utilizat trebuie să corespundă cerinţelor fiecărei trepte de siguranţă conform standardelor.

PUNCTELE SLABE ALE CASEI

Uşile de terasă şi ferestrele sunt punctele slabe ale locuinţei dumneavoastră.  Prin măsuri de siguranţă bine ţintite, puteţi însă să le faceţi viaţa grea spărgătorilor. Aceştia acţionează întotdeauna sub presiunea timpului, pentru că fiecare secundă în plus creşte şansa de a fi prinşi.

Echiparea standard a ferestrelor Izotec este cu feronerie activPilot Winkhaus. Se asigură astfel protecţia de bază în două moduri:

  • cu bolţuri de închidere (tip ciupercă) cu 8 laturi
  • plăcuţe de oţel de închidere de siguranță

Acest nivel de protecţie este recomandat pentru ferestre de mansardă şi cele tip fronton.

Pentru ferestre şi pentru uşi de balcon de la etajele superioare, Izotec recomandă echiparea din clasa de rezistenţă RC1.

Feroneria Winkhaus cu bolţuri de închidere (tip ciupercă) cu 8 laturi, plăcuţele de închidere din oţel tip anti-efracţie și mânerul blocabil îngreunează considerabil forţarea acestora.

Pentru ferestre de parter şi ferestre de pivniţă sau demisol, precum şi uşi de balcon, Izotec  recomandă echiparea antiefracție din clasa de rezistenţă 2.

Sistemul de feronerie Winkhaus amplasat pe toate laturile, cu bolţuri de închidere cu 8 muchii şi plăcuţe de oţel tip anti-efracţie pe toc, combinate cu un maner blocabil, asigură siguranţă ridicată locuinţei.