izotec parteneriat tamplarie pvc

Ai o afacere în domeniul vânzării de ferestre sau al construcțiilor?

FII PARTENER!

Suntem Izotec, producător de ferestre și uși PVC premium, și ne dorim să începem parteneriate de succes cu dealeri de termopane și specialiști care activează în domeniul construcțiilor. Scopul nostru este acela de a găsi soluții optime pentru clienții noștri și, împreună, să contribuim la educarea pieței și să stabilim împreună un standard de calitate. La final, ne dorim să fim eficienți și să avem rezultate de top, fără pierderi financiare.

Ne respectăm clienții și asigurăm un proces optimizat și atent supravegheat, de la achiziționare de materiale de bază până la furnizarea proiectului final. Ne vom asigura că totul este pus la punct astfel încât să primești produsele rapid, conform standardelor. Prețurile noastre sunt negociabile, dar calitatea nu.

Ce îți oferim noi:

  • un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;

  • consiliere și suport, oricând ai nevoie;

  • produse premium, certificate internațional;

  • livrare rapidă, astfel încât proiectele tale să nu aștepte;

  • condiții financiare avantajoase pentru tine și preţuri corecte.

Cum știi dacă oferta Izotec de tâmplărie PVC se potrivește nevoilor tale?

Ai o afacere în domeniul termopanelor sau construcțiilor și cauți un producător de tâmplărie PVC pe care să te poți baza oricând? Te invităm să descoperi oferta noastră de ferestre și uși cu geamuri termopan creată special pentru colaboratori, ofertă care pune la dispoziție produse de calitate la prețuri avantajoase, livrate în timp rapid.

Oferta se adresează dealerilor și revânzătorilor PVC, dar și specialiștilor în construcții care au nevoie de un furnizor constant de tâmplărie și știu că seriozitatea și profesionalismul ar trebui să fie pe primul loc. Dacă, de-a lungul timpului, ai avut de-a face și tu cu întârzierea comenzilor de tâmplărie, iar acest lucru ți-a afectat relația cu clienții și ți-a îngreunat lucrările, ai putea fi interesat de oferta noastră de geamuri termopan.

De ce să alegi Izotec drept partener al afacerii tale?

Izotec promite doar produse de calitate, realizate conform celor mai înalte standarde, pe baza unei tehnologii moderne, asistate digital. Ferestrele noastre termopan sunt certificate internațional de către Institutul german pentru Tehnica Ferestrelor – IFT Rosenheim. Iată ce alte avantaje punem la dispoziție resellerilor de tâmplărie PVC.

VEZI CERTIFICĂRI!

Calitate ridicată la un preț accesibil

Mulți dealeri sunt în căutarea unor termopane ieftine, însă trec ușor cu vederea eventualele dezavantaje ale unor produse cu un preț mult prea scăzut. Nu dorim să sacrificăm calitatea în favoarea niciunui alt factor. Deși ferestrele PVC ieftine par o investiție avantajoasă, pe termen lung pot apărea numeroase defecțiuni, nevoi de reparații și alte probleme care afectează lucrarea finală.

Așadar, calitatea este pe primul loc la Izotec. Oferim produse premium, din materiale durabile, pe care le optimizăm constant și pentru ale căror materii prime am negociat cele mai bune prețuri. Așadar, în schimbul unei sume avantajoase, putem garanta livrarea constantă a produsele și serviciilor cel mai frecvent solicitate de clienți. Cei care aleg plata în avans au încă un avantaj – vor primi și un discount suplimentar!

Termen de livrare în 7 zile lucrătoare

Calitatea nu este singurul nostru avantaj. Știm cât de important este ca materialele să fie disponibile la timp pentru o lucrare, așa că asigurăm livrare rapidă! Stocurile noastre sunt suficiente pentru a permite execuția și expedierea ferestrelor în decurs de 7* zile lucrătoare, astfel încât proiectele tale să poată începe într-un timp record.

*7 zile lucrătoare (pentru anumite produse)

Caracteristicile tâmplăriei PVC de la Izotec

Profil PVC

Oferta noastră de geamuri termopan dedicată dealerilor include ferestre cu profil PVC Gealan S8000 Linear cu 6 camere şi adâncime de 74 mm, care asigură o izolare termică superioară şi sunt uşor de curăţat datorită falţului de mari dimensiuni al tocului.

În acelaşi timp, pentru a îmbunătăţi constant calitatea vieţii clienţilor noştri, am introdus şi fereastra premium Izo3+. Produsă în cadrul fabricii Izotec Group, aceasta dispune de profil PVC de 74 mm cu 6 camere şi 3 garnituri de izolare. Eficienţa energetică a ferestrei Izo3+ creşte semnificativ, datorită celei de-a 3-a garnituri de izolare, care face parte din elementele de inovaţie prezente în noul profil Gealan S8000 Linear.

Profilul PVC este disponibil pe culori cu aspect deosebit, precum alb, stejar auriu, nuc și gri antracit.

Vezi detaliile tehnice!

Armătura

Fiecare element al ferestrelor termopan de la Izotec este de o calitate superioară, inclusiv armătura. Aceasta este produsă de compania Kovostroj din Cehia și este realizată dintr-un oțel premium, asigurând durabilitate și stabilitate în timp.

Feroneria

Oferta de termopane de la Izotec este echipată cu feronerie Winkhaus de tip Activ Pilot Plus care aduce o serie de avantaje, pentru o închidere etanșă și o capacitate superioară de ventilație. Acest sistem include următoarele dotări:

  • microventilație pentru aerisire în 4 trepte;
  • contraacționare greșită;
  • ridicător de canat;
  • blocator cu bilă.

Poți vedea exact cum funcționează sistemul de feronerie Activ Pilot Plus urmărind videoclipul de mai jos:

Descoperă Izotec

Izotec știe cât de importantă este utilizarea unor materiale durabile pentru succesul unei lucrări. De aceea, oferim un raport calitate- preț avantajos și livrare rapidă, astfel încât partenerii noștri să le poată oferi la rândul lor clienților exact ceea ce își doresc.

Te invităm să descoperi povestea Izotec și să parcurgi turul virtual în care vei afla mai multe despre noi. Poți accesa acest tur virtual dând click aici.

Partenerii noştri

Solicită o ofertă!

Dacă vrei să devii partener Izotec Group sau să comanzi produse marca Izotec, contactează-ne!

FII PARTENER!