izotec parteneriat tamplarie pvc

Ai o afacere în domeniul vânzării de ferestre sau al construcțiilor?

Fii PARTENERUL nostru!

Suntem Izotec, producător de ferestre și uși PVC premium, și ne dorim să colaborăm cu tine.

Ce îți oferim noi:

  • un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;

  • consiliere și suport, oricând ai nevoie;

  • produse premium, certificate internațional;

  • livrare rapidă, astfel încât proiectele tale să nu aștepte;

  • condiții financiare avantajoase pentru tine și preţuri corecte.

Oferta Termopane
Ferestre şi Uşi PVC de calitate premium

Ai o afacere în domeniul termopanelor sau construcțiilor și cauți un producător de ferestre PVC pe care să te poți baza oricând? Te invităm să descoperi oferta noastră de ferestre și uși cu geamuri termopan creată special pentru persoanele juridice, ofertă care pune la dispoziție produse de calitate la prețuri avantajoase, livrate în timp rapid.

Fie că activezi în acest domeniu de scurt timp sau ai o experiență vastă în lucrul cu clienții și cu furnizorii, știi că seriozitatea și profesionalismul ar trebui să fie pe primul loc. Dacă, de-a lungul timpului, ai avut de-a face și tu cu întârzierea comenzilor de tâmplărie, iar acest lucru ți-a afectat relația cu clienții și ți-a îngreunat lucrările, ai putea fi interesat de oferta noastră de geamuri termopan.

De ce să alegi Izotec drept partener al afacerii tale?

Izotec promite doar produse de calitate, realizate conform celor mai înalte standarde, pe baza unei tehnologii moderne, asistate digital. Ferestrele noastre termopan sunt certificate internațional de către Institutul german pentru Tehnica Ferestrelor – IFT Rosenheim. Iată ce alte avantaje punem la dispoziție partenerilor noștri.

Calitate ridicată la un preț accesibil

Majoritatea caută termopane ieftine, însă se trec ușor cu vederea eventualele dezavantaje ale unor produse cu un preț mult prea scăzut. Nu dorim să sacrificăm calitatea în favoarea niciunui alt factor. Deși ferestrele PVC ieftine par o investiție avantajoasă, pe termen lung pot apărea numeroase defecțiuni, nevoi de reparații și alte probleme care duc la cheltuieli mai mari decât investiția inițială.

Așadar, calitatea este pe primul loc la Izotec. Oferim produse premium, din materiale durabile, pe care le optimizăm constant și pentru ale căror materii prime am negociat cele mai bune prețuri. Așadar, în schimbul unei sume avantajoase, putem garanta livrarea constantă a produsele și serviciilor cel mai frecvent solicitate de clienți. Cei care aleg plata în avans au încă un avantaj – vor primi și un discount suplimentar!

Termen de livrare în 7 zile lucrătoare

Calitatea nu este singurul nostru avantaj. Știm cât de important este ca materialele să fie disponibile la timp pentru o lucrare, așa că asigurăm livrare rapidă! Stocurile noastre sunt suficiente pentru a permite execuția și expedierea ferestrelor în decurs de 7* zile lucrătoare, astfel încât proiectele tale să poată începe într-un timp record.

*7 zile lucrătoare (pentru anumite produse)

Caracteristicile tâmplăriei cu geamuri termopan de la Izotec

Profil PVC

Oferta noastră de geamuri termopan dedicată persoanelor juridice include ferestre cu profil PVC Gealan S8000 cu 6 camere, adâncime de 74 mm și 2 garnituri de izolare. Acestea asigură o izolare termică superioară și sunt ușor de curățat, datorită falțului de mari dimensiuni al tocului.

Profilul PVC este disponibil pe culori cu aspect deosebit, precum alb, stejar auriu, nuc și gri antracit.

Vezi detaliile tehnice!

Armătura

Fiecare element al ferestrelor termopan de la Izotec este de o calitate superioară, inclusiv armătura. Aceasta este produsă de compania Kovostroj din Cehia și este realizată dintr-un oțel premium, asigurând durabilitate și stabilitate în timp.

Feroneria

Oferta de termopane de la Izotec este echipată cu feronerie Winkhaus de tip Activ Pilot Plus care aduce o serie de avantaje, pentru o închidere etanșă și o capacitate superioară de ventilație. Acest sistem include următoarele dotări:

  • microventilație pentru aerisire în 4 trepte;
  • contraacționare greșită;
  • ridicător de canat;
  • blocator cu bilă.

Poți vedea exact cum funcționează sistemul de feronerie Activ Pilot Plus urmărind videoclipul de mai jos:

Descoperă Izotec

Izotec știe cât de importantă este utilizarea unor materiale durabile pentru succesul unei lucrări. De aceea, oferim un raport calitate- preț avantajos și livrare rapidă, astfel încât partenerii noștri să le poată oferi la rândul lor clienților exact ceea ce își doresc.

Te invităm să descoperi povestea Izotec și să parcurgi turul virtual în care vei afla mai multe despre noi. Poți accesa acest tur virtual dând click aici.

Partenerii noştri

Solicită o ofertă!

Dacă vrei să devii dealer Izotec sau să comanzi direct la Izotec ferestre la preț și termene avantajoase, sună la 0233 220 177, 0751 511 595, scrie-ne la vanzari@izotec.ro sau

fii partener!