Acasa 2021-06-22T12:10:50+00:00

SOLUŢII PENTRU FERESTRE
ŞI UŞI

Soluţiile pentru ferestre şi uşi Izotec sunt potrivite pentru orice tip de construcţie nouă sau proiect de renovare, remarcându-se prin:

excelente proprietăți termoizolante
certificare din partea Institutului German pentru Tehnica Ferestrelor- IFT Rosenheim
durabilitate și stabilitate remarcabilă
rezistență ridicată la efracție
design modern, adaptat la stilul arhitectural actual
inovație și diversitate
garanție extinsă

Ferestrele cu geam termopan de la Izotec au cele mai importante echipări pe care le poți avea la o tâmplărie PVC premium: profile germane cu număr mare de camere, pachete de sticlă tripan, variante de deschidere în 4 trepte sau pe 6mm, culori variate, feronerie germană cu grad maxim de siguranță.

Vezi ce soluții de personalizare a geamurilor ai la dispoziție, în funcție de nevoile tale specifice.

CALCULATOR PREŢ TERMOPANE

FERESTRE

UŞI

FERONERIE

STICLĂ

AFLĂ MAI MULT! (READ MORE…)

În perioada iunie 2021 – mai 2022, Izotec Group S.R.L. implementează proiectul intitulat „Extinderea capacității de producție a Izotec Group pentru ferestre și uși ecologice și inovatoare”.

Valoarea proiectului este de 1.052.000 euro, din care 628.000 euro reprezintă valoarea unui grant.

Proiectul este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului Dezvoltarea IMM-urilor din România”.

și

Proiectul este finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul „Programului Dezvoltarea IMM-urilor din România”.

Between June 2021 and May 2022, Izotec Group S.R.L. implements the project entitled “Izotec Group expansion of production capacity for eco-friendly and innovative windows and doors”.

The value of the project is 1,052,000 euros, of which 628,000 euros is the value of a grant.

Supported by a grant from Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA Grants Romania 2014-2021, in the frame of the “SME Growth Programme Romania”.

and

Supported by the Norway Grants 2014-2021, in the frame of the “SME Growth Programme Romania”.

PROIECTE
RECENTE

Portofoliul de produse Izotec include o varietate extrem de largă de ferestre și uși din tâmplărie PVC, de la modele cu tehnologii avansate, adecvate inclusiv pentru case pasive, până la soluții avantajoase, cu un bun raport preț/ calitate.

  • Ansambluri de clădiri rezidențiale
  • Sedii de companii și clădiri nerezidenţiale
  • Proiecte speciale
  • Renovări cu păstrarea arhitecturii
Descoperă mai mult!

CE SPUN
CLIENŢII NOŞTRI?

Am ramas impresionat de tehnologia moderna, de organizare, de spatiul firmei, foarte OK. Diversitatea produselor, calitatea, diversitatea solutiilor oferite de aceasta firma. Am lucrat in diverse tari din Europa (Italia, Belgia) si se vede ca Izotec ofera produse la fel ca in Europa, cu sisteme moderne, de ultima generatie.

C.G., client, Tg. Neamt

Aceasta firma este un brand pentru zona noastra. Utilajele ne arata ca tehnologia este la un standard ridicat. Personalul este amabil si profesionist. Nu este nici o diferenta cu firmele din vest. Multumiri!

F.T., clienta, Neamt

Va multumim pentru primire si informatiile date. Ne-am simtit foarte bine, am apreciat curatenia, deschiderea dvs. si detaliile prezentate. Din punct de vedere al promovarii, brandingul este foarte bine realizat. Un alt punct forte este comunicarea! Va multumim!

A.P., retea europeana magazine bricolaj

Profesionisti, disponibili, clari, concisi. Intr-un cuvant – exceptional. Felicitari!

Clienta, Italia

Am fost foarte surprinsi de fabrica, de modul de abordare in ceea ce priveste productia si vanzarile. Ne bucuram ca suntem partenerii dvs. Succes pe mai departe.

F.O., administrator/ distribuitor, Reghin

Nu poti sa nu fii impresionat de ce s-a putut realiza cu munca proprie!

B.D., distribuitor Bacau

O colaborare excelenta in decursul celor 9 ani. Profesionalism, calitate si seriozitate.

G.R., distribuitor Brasov

Dupa multi ani de colaborare, am revenit cu drag in fabrica Izotec. Pasii parcursi in acest timp de catre Izotec sunt uriasi iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Utilajele noi si performante contribuie la o productie de calitate. Felicitari Izotec si mult succes!

D.G., client

Vizita compacta si plina de informatii. Pot spune ca ne-am bucurat cu totii de fabrica si acum chiar stim ce cumparam! Multumim pentru tot!

F.M., Neamt

Am rămas impresionat de compania dumneavoastră, de seriozitate, promptitudine şi sper să o ţineţi tot aşa. Mulţumesc de colaborare. Bravo!

Daniel C., distribuitor-montator Italia-Franţa

Profesionişti, disponibili, clari, concişi, într-un cuvânt EXCEPŢIONAL. Felicitări!

Un beneficiar, Roma, Italia

Am fost impresionată tehnologia avansată folosită, de rigoare şi profesionalism.

Raluca

Am rămas impresionat de modul rapid cu care se reacţionează atunci când apar probleme. Este o firmă de onoare.

Un colaborator

Am vizitat fabrica. Am rămas fără cuvinte.

Fabian T.

Pentru clasa de tâmplărie folosită de noi, am obţinut de la firma Izotec un preţ considerabil mai mic comparativ cu piaţa ieşeană. Livrarea şi montajul au fost prompte, conform datei stabilite în contract. Însă cel mai inportant aspect pentru un proiect imobiliar ca al nostru, îl reprezintă faptul că garanţia chiar înseamnă garanţie, în sensul că ni s-a răspuns mereu solicitărilor, iar micile reglaje ulterioare montajului chiar sunt luate în serios. De aceea, considerăm că, prin colaborarea cu o companie mare cum este Izotec, riscurile legate de partea de tâmplarie exterioară sunt considerabil reduse, fapt pentru care putem transmite, la rându-ne, încredere clienţilor noştri.

Tudor S., dezvoltator imobiliar, Iaşi

Raportul calitate/preţ, rapiditatea execuţiei şi seriozitatea i-au recomandat pentru colaborare. Întotdeauna au livrat la timp, foarte serioşi şi dedicaţi.

Florin O, colaborator, Mureş

Am rămas profund marcat de cum era ambalată tâmplăria şi de promptitudine.

Marius Catalin T., client, Italia

Staff format din profesionişti, foarte amabili şi bine pregătiţi, dispuşi să ne explice în amănunt toate detaliile. Vizita în fabrică este edificatoare. Ţineţi-o tot aşa!

Sabin T.

You received us in a very warm and proffesional way. We enjoyed the visit very much. It was very impressing. I found the visit the most helpfull in Romania (I say it after many visits here). Thanks a lot and good luck!

(traducere) Ne-aţi primit într-o manieră extrem de caldă şi profesionistă. Ne-a plăcut foarte mult vizita, a fost impresionant. Vizita la fabrica Izotec a fost cea mai completă (şi am facut multe vizite în România). Mulţumim şi mult succes!

Yehiel W., Israel

Mi-a făcut o impresie foarte bună hala nouă de producţie. Am fost foarte impresionaţi şi apreciez colectivul de conducere şi cel de producţie.

Marcel P., colaborator, Suceava

Un concept impresionant pentru un oraş ca Piatra Neamţ. Suntem mândri să vă avem ca parteneri pentru segmentul de ferestre şi uşi. Vă doresc mult succes.

Manuel E., constructor, Iaşi

A ieşit o treabă super, felicitări! Sunt foarte mulţumit de geamuri şi de câte puncte de închidere are fiecare geam şi uşă.

Adrian G, Neamţ

Nota 10 pentru tâmplărie. Îmi plac balamale pe care le folosiţi, sunt mai mari şi mai rezistente. Ambalare super!

Daniel C, constructor

Seriozitate, transparenţă, ajutor, livrări rapide. Nu am ce sa reproşez. Am fost ajutată ori de câte ori am avut nevoie!

Mihaela G, partener, Braşov
Cine suntem?