Loading...
Acasa2022-09-20T05:34:27+00:00

Specialiști în producția de ferestre și uși PVC premium

CALCULATOR PREŢ TERMOPANE

Izotec Group este unul din principalii producători specializați în producția de ferestre și uși PVC cu geam termoizolant, binecunoscutele termopane.

Suntem aici din 2004 deoarece am identificat nevoia oamenilor de a avea ferestre și uși cu geam termopan executate la comandă, cu un nivel înalt de calitate și în același timp la un preț accesibil.

Prin inovațiile permanente aduse în piața de ferestre și uși PVC, am căutat să schimbăm mentalitatea românilor, să-i învățăm să aprecieze ferestre termopan premium la prețuri corecte, să înțeleagă că ferestrele și ușile casei reprezintă mai mult decât o achiziție, sunt o investiție în viitorul lor și al familiei.

Soluții pentru clădiri eficiente energetic și bine izolate fonic

Mai puțini bani investiți pentru amenajarea locuinței

Proprietăți termoizolante și fonice

Alege ferestre PVC premium cu 3 garnituri, 6 camere și pachet de geam cu 3 foi de sticlă, care să garanteze izolarea termică ideală, în condiții de aerisire controlată în 4 trepte și cu un grad ridicat de siguranță la efracție. Astfel beneficiezi de o temperatură optimă în casă pe toată durata anului, nu pierzi căldură pe timp de iarnă sau aerul răcoros vara, nu consumi la fel de mult pentru funcționarea centralei sau a aerului condiționat.

Calitate atestată care rezistă testului timpului

În 2008, prima fereastră din România, certificată CE, a fost realizată la Izotec. Procesul de producție este atent verificat de specialiști din partea Institutului german pentru tehnica ferestrelor, ift Rosenheim. De la începutul anului 2019, toate gamele de ferestre Izotec au primit nivelul superior de certificare – ift Qualitat.

Protecție împotriva intrărilor prin efracție

Ferestrele premium Izotec pot face diferența, când vine vorba despre liniște și siguranță, întrucât sunt supuse constant la numeroase teste de rezistență la efracție. Chiar și în echiparea standard, oferim o protecție sporită, datorită pieselor rezistente de feronerie germană și profilelor întărite cu armătură solidă din oțel.

Aerisire lentă, fără grija mucegaiului

Cu ajutorul ferestrelor PVC performante scapi de grija igrasiei, mucegaiului sau a mirosurilor neplăcute, pentru că alegi ferestre premium ce asigură aerisirea lentă și controlată, cu deschidere în 4 trepte, datorită echipării standard cu microventilație.

Aerisire controlată, fără zgomot

Poți să alegi și ferestre termopane cu deschidere în plan paralel, pe 6mm, care permit aerisirea spațiilor fără să fii deranjat de zgomotele de afară, iar curenții de aer nu vor mai trânti fereastra atunci când vrei să aerisești casa.

Design modern, fără balamale vizibile

Îți punem la dispoziție geamuri termopan la comandă dotate cu balamale ascunse, mai ușor de întreținut și care permit proiectarea unor ferestre pe dimensiuni mari, care să vă ofere mai multă lumină naturală.

Vrei să vinzi local ferestre certificate internațional?

Hai să facem echipă! Dacă tu ai magazinul, Izotec Group îți trimite produsele!

Privim spre viitor, împreună:

  • calitate înaltă, la un preț corect;
  • livrare rapidă, cu respect pentru proiectul clientului;
  • dezvoltarea și siguranța afacerii, pe termen lung.
parteneriat termopane

Produsele Izotec, mereu la cele mai ridicate standarde

Ferestrele și ușile cu geam termoizolant de la Izotec au cele mai importante echipări pe care le poți avea la o tâmplărie PVC premium: profile germane cu număr mare de camere, pachete de sticlă tripan, variante de deschidere în 4 trepte sau pe 6mm, culori variate, feronerie germană cu grad maxim de siguranță.

FERESTRE TERMOPAN

UŞI TERMOPAN

FERONERIE

STICLĂ

Ce spun
clienţii noştri?

Am rămas profund marcat de cum era ambalată tâmplăria şi de promptitudine.

Marius Catalin T., client, Italia

Staff format din profesionişti, foarte amabili şi bine pregătiţi, dispuşi să ne explice în amănunt toate detaliile. Vizita în fabrică este edificatoare. Ţineţi-o tot aşa!

Sabin T.

Vizita compacta si plina de informatii. Pot spune ca ne-am bucurat cu totii de fabrica si acum chiar stim ce cumparam! Multumim pentru tot!

F.M., Neamt

Pentru clasa de tâmplărie folosită de noi, am obţinut de la firma Izotec un preţ considerabil mai mic comparativ cu piaţa ieşeană. Livrarea şi montajul au fost prompte, conform datei stabilite în contract. Însă cel mai inportant aspect pentru un proiect imobiliar ca al nostru, îl reprezintă faptul că garanţia chiar înseamnă garanţie, în sensul că ni s-a răspuns mereu solicitărilor, iar micile reglaje ulterioare montajului chiar sunt luate în serios. De aceea, considerăm că, prin colaborarea cu o companie mare cum este Izotec, riscurile legate de partea de tâmplarie exterioară sunt considerabil reduse, fapt pentru care putem transmite, la rându-ne, încredere clienţilor noştri.

Tudor S., dezvoltator imobiliar, Iaşi

You received us in a very warm and proffesional way. We enjoyed the visit very much. It was very impressing. I found the visit the most helpfull in Romania (I say it after many visits here). Thanks a lot and good luck!

(traducere) Ne-aţi primit într-o manieră extrem de caldă şi profesionistă. Ne-a plăcut foarte mult vizita, a fost impresionant. Vizita la fabrica Izotec a fost cea mai completă (şi am facut multe vizite în România). Mulţumim şi mult succes!

Yehiel W., Israel

Mi-a făcut o impresie foarte bună hala nouă de producţie. Am fost foarte impresionaţi şi apreciez colectivul de conducere şi cel de producţie.

Marcel P., colaborator, Suceava

Termopanele de la IZOTEC sunt de calitate excepțională, am închis balconul cu ferestre termopan 4 anotimpuri și sunt foarte mulțumit și de prestarea serviciilor. Merită 5 stele.

Beneficiar, Braşov

Rareori am avut ocazia să văd locuri unde iau naștere acele lucruri create de oameni pentru oameni și care sunt importante în viața de zi cu zi. De fiecare dată este o plăcere să vin la Izotec și apreciez  când știu că niște oameni își fac treaba bine și cu pasiune. Vă mulțumesc!

Partener, zona Transilvania

Va multumim pentru primire si informatiile date. Ne-am simtit foarte bine, am apreciat curatenia, deschiderea dvs. si detaliile prezentate. Din punct de vedere al promovarii, brandingul este foarte bine realizat. Un alt punct forte este comunicarea! Va multumim!

A.P., retea europeana magazine bricolaj

Profesionisti, disponibili, clari, concisi. Intr-un cuvant – exceptional. Felicitari!

Clienta, Italia

O colaborare excelenta in decursul celor 9 ani. Profesionalism, calitate si seriozitate.

G.R., distribuitor Brasov

Nota 10 pentru tâmplărie. Îmi plac balamale pe care le folosiţi, sunt mai mari şi mai rezistente. Ambalare super!

Daniel C, constructor

Profesionişti, disponibili, clari, concişi, într-un cuvânt EXCEPŢIONAL. Felicitări!

Un beneficiar, Roma, Italia

Aceasta firma este un brand pentru zona noastra. Utilajele ne arata ca tehnologia este la un standard ridicat. Personalul este amabil si profesionist. Nu este nici o diferenta cu firmele din vest. Multumiri!

F.T., clienta, Neamt

Seriozitate, transparenţă, ajutor, livrări rapide. Nu am ce sa reproşez. Am fost ajutată ori de câte ori am avut nevoie!

Mihaela G, partener, Braşov

A ieşit o treabă super, felicitări! Sunt foarte mulţumit de geamuri şi de câte puncte de închidere are fiecare geam şi uşă.

Adrian G, Neamţ

Sunt încântat de vizita la fabrica izotec, plăcut surprins de disponibilitatea și dialogul avut, și de nivelul tehnic al noilor echipamente. Sper într-o colaborare cât mai bună!

Partener, Vrancea

Nu poti sa nu fii impresionat de ce s-a putut realiza cu munca proprie!

B.D., distribuitor Bacau

Raportul calitate/preţ, rapiditatea execuţiei şi seriozitatea i-au recomandat pentru colaborare. Întotdeauna au livrat la timp, foarte serioşi şi dedicaţi.

Florin O, colaborator, Mureş

Am vizitat fabrica. Am rămas fără cuvinte.

Fabian T.

Am rămas impresionat de compania dumneavoastră, de seriozitate, promptitudine şi sper să o ţineţi tot aşa. Mulţumesc de colaborare. Bravo!

Daniel C., distribuitor-montator Italia-Franţa

Un concept impresionant pentru un oraş ca Piatra Neamţ. Suntem mândri să vă avem ca parteneri pentru segmentul de ferestre şi uşi. Vă doresc mult succes.

Manuel E., constructor, Iaşi

Am ramas impresionat de tehnologia moderna, de organizare, de spatiul firmei, foarte OK. Diversitatea produselor, calitatea, diversitatea solutiilor oferite de aceasta firma. Am lucrat in diverse tari din Europa (Italia, Belgia) si se vede ca Izotec ofera produse la fel ca in Europa, cu sisteme moderne, de ultima generatie.

C.G., client, Tg. Neamt

Dupa multi ani de colaborare, am revenit cu drag in fabrica Izotec. Pasii parcursi in acest timp de catre Izotec sunt uriasi iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Utilajele noi si performante contribuie la o productie de calitate. Felicitari Izotec si mult succes!

D.G., client

Am fost foarte surprinsi de fabrica, de modul de abordare in ceea ce priveste productia si vanzarile. Ne bucuram ca suntem partenerii dvs. Succes pe mai departe.

F.O., administrator/ distribuitor, Reghin

Am fost impresionată tehnologia avansată folosită, de rigoare şi profesionalism.

Raluca

Am rămas impresionat de modul rapid cu care se reacţionează atunci când apar probleme. Este o firmă de onoare.

Un colaborator
Cine suntem?

Proiectele noastre

Executăm, la comandă, uși și ferestre cu geam termopan, conform standardelor, cu utilaje performante, asistate de calculator, utilizând materiale de calitate superioară furnizate de producători de top din domeniu.

Îți construiești o casă nouă sau te-ai decis să renovezi locuința actuală și ai de luat decizii importante în legătură cu ferestrele și ușile pe care să le achiziționezi. Optează pentru tehnologii moderne și materiale de calitate, ca să te bucuri de mai multă lumină naturală, confort termic și siguranță, indiferent de anotimp și de condițiile atmosferice.

Îți prezentăm în continuare o selecție de imagini de la proiecte realizate cu ferestre și uși PVC marca Izotec.

DESCOPERĂ MAI MULT!
Izotec-vila-etaj-ferestre-gri
Izotec-complex-bloc-ferestre-balcon-suceava
Izotec-ferestre-usi-termopan-casute-mobile
Izotec-usi-culisante-albe-belgia

Hai să vorbim despre proiectele tale!

CONTACTEAZĂ-NE!

Alege informat!

Îți amenajezi locuința sau ești în mijlocul lucrărilor de renovare și te preocupă unul dintre cele mai importante elemente ale unei case: ferestrele și ușile din PVC cu geam termopan.

Acestea oferă expunere generoasă la lumina naturală, asigură protecție termică și fonică, de asemenea trebuie să-ți confere siguranță, să te simți protejat acasă, indiferent de situație.

Există pe piață numeroase tipuri de geamuri termopan, așa că îți recomandăm să te informezi ca să alegi produsul potrivit pentru nevoile tale.

Află mai multe despre aspectele care fac diferența atunci când alegi termopane premium pentru casa ta.

Go to Top