Loading...
Acasa2024-06-20T09:54:13+00:00

Specialiști în producția de ferestre și uși PVC premium

FII PARTENER!

Încă din 2004, Izotec Group se numără printre principalii producători de tâmplărie PVC premium. Oferim produse de înaltă calitate la un preț corect, livrate rapid și ne dorim să asigurăm succesul lucrărilor partenerilor noștri!

Suntem în căutare de parteneri şi revânzători care doresc să beneficieze rapid de produse și servicii premium, dar și de avantaje financiare. Împreună, putem contribui la educarea pieței de tâmplărie PVC și la definirea unor noi standarde de calitate, astfel încât clienții și utilizatorii finali să se poată bucura de lucrări de succes.

Soluții pentru clădiri eficiente energetic și bine izolate fonic

Mai puțini bani investiți pentru amenajarea locuinței

Proprietăți termoizolante și fonice

Producem ferestre PVC premium cu 3 garnituri, 6 camere și pachet de geam cu 3 foi de sticlă, care să garanteze izolarea termică ideală, în condiții de aerisire controlată în 4 trepte și cu un grad ridicat de siguranță la efracție. Acestea pot garanta păstrarea unei temperaturi optime în interiorul locuinței pe toată durata anului, fără pierderi de căldură pe timp de iarnă sau de aer răcoros pe timp de vară. În plus, contribuie la un consum mai scăzut și o eficiență energetică mai ridicată.

Calitate atestată care rezistă testului timpului

Suntem primii producători de tâmplărie PVC din România care au realizat ferestre certificate CE. Garantăm un grad înalt de calitate, procesul de producție fiind atent verificat de specialiști din partea Institutului german pentru tehnica ferestrelor, ift Rosenheim. De la începutul anului 2019, toate gamele de ferestre Izotec au primit nivelul superior de certificare – ift Qualitat.

Protecție împotriva intrărilor prin efracție

Ferestrele premium Izotec sunt supuse constant la numeroase teste de rezistență la efracție, în cadrul cărora prezintă o performanță ridicată. Chiar și în echiparea standard, oferim o protecție sporită, datorită pieselor rezistente de feronerie germană și profilelor întărite cu armătură solidă din oțel.

Aerisire lentă, fără grija mucegaiului

Ferestrele PVC premium de la Izotec prezintă o echipare standard cu microventilație, care asigură o aerisire lentă și controlată, cu deschidere în 4 trepte. Astfel, acestea permit prevenirea apariției igrasiei, mucegaiului sau a mirosurilor neplăcute.

Aerisire controlată, fără zgomot

Izotec produce și ferestre termopan cu deschidere în plan paralel, pe 6mm, care permit aerisirea spațiilor fără pătrunderea zgomotelor din exterior.

Design modern, fără balamale vizibile

Furnizorii și distribuitorii de profile PVC cu care colaborăm au șansa de a realiza proiecte îndrăznețe cu ajutorul ferestrelor realizate la comandă, dotate cu balamale ascunse, mai ușor de întreținut. Acestea permit proiectarea unor spații vitrate de dimensiuni mari, care să ofere mai multă lumină naturală.

Vrei să vinzi local ferestre certificate internațional?

Devino partener Izotec dacă:

  • Ai o afacere în domeniul construcțiilor, imobiliarelor, arhitecturii, ești furnizor sau distribuitor de profile PVC și dorești o colaborare constantă cu producători de încredere, care să livreze produsele rapid;
  • Îți respecți clienții, vrei să păstrezi imaginea companiei tale și ai nevoie de un producător serios care, la rândul său, să te respecte;
  • Dorești să beneficiezi mereu de avantaje financiare și stocuri la prețuri corecte;
  • Vrei garanția că proiectul final va fi gata la timp;
  • Ai nevoie de un producător de tâmplărie PVC care să îți înțeleagă nevoile, să îți facă oferte personalizate și să îți ofere informații tehnice.

Iată ce îți putem oferi:

  • Un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;
  • Consiliere și suport, oricând ai nevoie;
  • Produse premium, certificate internaţional, precum ferestrele Izo3+;
  • Livrare în 7 zile pentru anumite produse, astfel încât proiectele tale să nu aștepte prea mult;
  • Condiții financiare avantajoase și prețuri corecte.
izo3plus supererou

Produsele Izotec, mereu la cele mai ridicate standarde

Ferestrele și ușile cu geam termoizolant de la Izotec au cele mai importante echipări care pot fi disponibile la o tâmplărie PVC premium: profile germane cu număr mare de camere, pachete de sticlă tripan, variante de deschidere în 4 trepte sau pe 6mm, culori variate, feronerie germană cu grad maxim de siguranță.

VEZI CERTIFICĂRI!

FERESTRE TERMOPAN

UŞI TERMOPAN

FERONERIE

STICLĂ

Ce spun
clienţii noştri?

Comandă plasată si livrată rapid. Atuuri: amabilitate, responsabilitate. Manager Export foarte parolistă.

Claudiu, partener, export

Am făcut câteva achiziții și am fost foate mulţtumit. Atât în ceea ce privește produsul, cât și diversele servicii, Raluca, agentul, este extraordinar de eficientă și precisă.

Cristian, partener, Italia

Colaborăm de peste 12 ani cu această firmă, suntem foarte mulțumiți de calitatea produselor și de promptitudinea livrărilor.

Zsolt, partener, Brașov

Partener de încredere, cu produse de calitate, livrate la termenul convenit.

Daniel, partener, Neamţ

O companie foarte serioasă, cu standarde înalte de producție. În această industrie contează să știi să alegi producătorul. Iar certificările deținute sunt o reflexie a standardului de calitate care poate fi oferit. Izotec e un partener de încredere.

Mircea, partener, București

Producători de tâmplărie PVC premium, serviciile oferite de ei sunt peste așteptările noastre, termene respectate, calitate de 5 stele.

Istvan, partener, Brașov

O firmă serioasă producătoare de ferestre cu PVC, calitate superioară, oameni serioși.

Csaba, partener, Harghita

Începând cu toate detaliile referitoare la modelele de tâmplărie pe care le oferă și continuând cu livrarea prompta a comenzii în timpul specificat în contract, cu montajul corect, cu răspunsuri la toate întrebările pe care le-am avut fie ele referitoare la detalii tehnice, detalii practice sau de design, pot spune la final ca sunt foarte mulțumită și RECOMAND!

Adina, beneficiar România

Suntem încântați că am ales compania Izotec, cu reprezentantul Mihai Silviu din Roma; noi, ca firmă, suntem cu toții fericiți și mulțumiți. Vă mulțumim pentru colaborare, seriozitate, punctualitate, corectitudine.

Gentjan, beneficiar Italia

Colaborez de peste 10 ani cu aceasta firmă producătoare de ferestre cu tâmplărie PVC. Mereu au dat dovadă de seriozitate și profesionalism. Recomand cu încredere Izotec, atât pentru proiecte rezidențiale, cât și pentru construcții civile industriale.

Gabriela, partener Neamţ

Producător de ferestre PVC premium, care respectă în totalitate toate standardele de calitate. În calitate de parteneri, recomandăm cu căldură Izotec, toți clienții noștri din București au fost foarte mulțumiți de calitatea ferestrelor montate.

Partener, Bucureşti

Colaborez cu Izotec de mult timp; produse frumoase, cu o gamă completă de profiluri și soluții; în plus am găsit profesionalism, un serviciu eficient și, ceea ce este foarte important pentru noi în sector, respect pentru livrări.

Andrea, partener Italia

Am achiziționat uși și ferestre pentru o casă nouă și ne-am înțeles foarte bine imediat cu doamna Raluca Focșăneanu, care ne-a însoțit în tot procesul. Calitatea, montajul și toate componentele sunt la un nivel excelent… nicio comparație cu produse similare pe care le-am văzut de la alți vânzători din Italia. Ferestrele au sosit perfect ambalate și cu tot ce era necesar pentru montaj, care a fost foarte ușor, atât de ușor încât două persoane au montat 5 ferestre și 2 uși într-o zi. Rezultat final excepțional. Companie foarte recomandată pentru cei care caută calitate reală la prețuri corecte.

Maria, beneficiar Italia

Colaborez cu această firmă de mulți ani, sunt complet satisfăcut, profesioniști și mai ales punctuali la livrare, recomand.

Teodora, partener Roma

Sunt cei mai tari producători de tâmplărie PVC din țară, extrem de profesioniști și serioși, sunt foarte mulțumit de colaborarea cu ei.

Iulian, beneficiar Mureş

În Torino, am instalat ferestre Izotec, prin intermediul unei companii locale și chiar și astăzi, la 7 ani distanță, sunt perfecte! Niciodată vreo problemă! Casa s-a schimbat complet, mult mai caldă iarna și mai răcoroasă vara. Recomand produsele lor, pentru că sunt de durată!

Ştefania, beneficiar Italia

Producători de ferestre PVC premium, serviciile oferite de ei sunt peste așteptările noastre și ale clienților noștri.

Andrei, partener Cluj

Întorși în România după 18 ani de activitate, ca firmă de proiectare și implementare a proiectelor în Germania, ne bucurăm să colaborăm cu firma Izotec, ale cărei produse sunt cu adevărat la nivelul certificărilor de la IFT ROSENHEIM, pe care le dețin și ei, de altfel. Această calitate, însoțită de certificările menționate, ne permite să servim atât clienții noi din România, cât și pe cei vechi din Germania, cu o tâmplărie premium certificată, la un preț extrem de bun. Recomandăm Izotec cu toată încrederea!

Cosmin, partener Cluj

Un concept impresionant pentru un oraş ca Piatra Neamţ. Suntem mândri să vă avem ca parteneri pentru segmentul de ferestre şi uşi.

Manuel E., constructor, Iaşi

Rareori am avut ocazia să văd locuri unde iau naștere acele lucruri create de oameni pentru oameni și care sunt importante în viața de zi cu zi. De fiecare dată este o plăcere să vin la Izotec și apreciez  când știu că niște oameni își fac treaba bine și cu pasiune. Vă mulțumesc!

Partener, zona Transilvania

Mi-a făcut o impresie foarte bună hala nouă de producţie. Am fost foarte impresionat şi apreciez colectivul de conducere şi cel de producţie.

Marcel P., colaborator, Suceava

Staff format din profesionişti, foarte amabili şi bine pregătiţi, dispuşi să ne explice în amănunt toate detaliile. Vizita în fabrică este edificatoare. Ţineţi-o tot aşa!

Sabin T.

Seriozitate, transparenţă, ajutor, livrări rapide. Nu am ce sa reproşez. Am fost ajutată ori de câte ori am avut nevoie!

Mihaela G., partener, Braşov

Vizită completă și plină de informații. Acum chiar știm ce cumpărăm! Mulțumim pentru tot!

F.M., Neamţ

Am fost foarte surprinși de fabrică, de modul de abordare în ceea ce privește producția și vânzările. Ne bucurăm că suntem partenerii dvs.

F.O., distribuitor, Reghin

Ferestrele de la Izotec sunt de calitate excepțională. Am închis balconul cu ferestre și sunt foarte mulțumit și de prestarea serviciilor. Merită 5 stele.

Beneficiar, Braşov

Profesionişti, disponibili, clari, concişi, într-un cuvânt: EXCEPŢIONAL. Felicitări!

Beneficiar, Italia

O colaborare excelentă, în decursul celor 9 ani. Profesionalism, calitate și seriozitate.

G.R., distribuitor Brasov

Am rămas impresionat de tehnologia modernă, de organizare, de spațiul firmei, de diversitatea produselor, de calitatea și soluțiile oferite. Se vede că Izotec oferă produse la fel ca în Europa, cu sisteme moderne, de ultimă generație.

C.G., beneficiar

Am rămas profund marcat de cum era ambalată tâmplăria şi de promptitudine.

M.C., beneficiar, Italia

A ieşit o treabă super, felicitări! Sunt foarte mulţumit de ferestre şi de câte puncte de închidere au fiecare fereastră şi fiecare uşă.

Adrian G., beneficiar

Sunt impresionat de modul rapid cu care se reacţionează atunci când apar probleme. Este o firmă de onoare.

Colaborator

După mulți ani de colaborare, am revenit cu drag în fabrica Izotec. Pașii parcurși în acest timp de către Izotec sunt uriași, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Utilajele noi și performante contribuie la o producție de calitate. Felicitări și mult succes!

D.G., beneficiar

Acum 10 ani am montat ferestrele de la Izotec, pentru care am primit garanție și certificare. Rezultatul este excelent. Acum am nevoie de ferestre pentru o altă casă, pe care o renovez la Roma.

T.V., beneficiar, Italia

Raportul calitate/preţ, rapiditatea execuţiei şi seriozitatea i-au recomandat pentru colaborare. Întotdeauna au livrat la timp, foarte serioşi şi dedicaţi.

Florin O., colaborator, Mureş

Am rămas impresionat de compania dumneavoastră, de seriozitate, promptitudine şi sper să o ţineţi tot aşa. Mulţumesc de colaborare. Bravo!

Daniel C., distribuitor-montator Italia-Franţa

Livrarea şi montajul au fost prompte, conform datei stabilite în contract. Însă, cel mai inportant aspect, pentru un proiect imobiliar ca al nostru, îl reprezintă faptul că garanţia chiar înseamnă garanţie, în sensul că ni s-a răspuns mereu solicitărilor, iar micile reglaje ulterioare montajului chiar sunt luate în serios. De aceea, considerăm că, prin colaborarea cu o companie mare, cum este Izotec, riscurile legate de partea de tâmplarie exterioară sunt considerabil reduse, fapt pentru care putem transmite, la rându-ne, încredere clienţilor noştri.

Tudor S., dezvoltator imobiliar, Iaşi

Am fost impresionată tehnologia avansată folosită, de rigoare şi profesionalism.

Raluca, beneficiar

Sunt încântat de vizita la fabrica izotec, plăcut surprins de disponibilitatea și dialogul avut, și de nivelul tehnic al noilor echipamente.

Partener, Vrancea

Ne-aţi primit într-o manieră extrem de caldă şi profesionistă. Ne-a plăcut foarte mult vizita, a fost impresionant. Vizita la fabrica Izotec a fost cea mai completă (şi am făcut multe vizite în România). Mulţumim şi mult succes!

Yehiel W., Israel

Notă 10 pentru tâmplărie. Îmi plac balamalele pe care le folosiţi, sunt mari şi rezistente. Ambalare super!

Daniel C., constructor

Serioși. Și, cel mai important: promptitudine.

Liviu D., beneficiar

Încărcare rapidă, oameni amabili, totul a mers repede.

Andrei, beneficiar

Începând cu toate detaliile referitoare la modelele de tâmplărie pe care le oferă și continuând cu livrarea promptă a comenzii în timpul specificat în contract, cu montajul corect, cu răspunsuri la toate întrebările pe care le-am avut, pot spune, la final, că sunt foarte mulțumită și RECOMAND!

Adina C., beneficiar

Lucrez cu această firmă de când au apărut termopanele în țară. La o locație le am de 15 ani și merg ca în prima zi. Calitate și preț bun.

Daniel M.

Sunt cei mai tari producători de tâmplărie pvc din țară, extrem de profesionalişti și serioși, sunt foarte mulțumit de colaborarea cu ei.

Cristian T., beneficiar

Tehnologie de ultimă generație și produse de calitate.

Cătălin P., distribuitor

Am colaborat cu această companie pentru furnizarea diverselor produse pentru șantierele noastre. Am găsit seriozitatea, profesionalismul și calitatea în aprovizionare. Termenele de livrare respectate. De recomandat.

GM Tecnoedil, constructor, Italia

Am fost client al acestei firme și am apreciat foarte mult seriozitatea și profesionalismul lor în furnizarea produselor contractate. Mulțumesc pentru tot!

I.U., beneficiar, Italia
Cine suntem?

Proiectele noastre

Executăm, la comandă, uși și ferestre cu tâmplărie PVC, conform standardelor, utilizând utilaje performante, asistate de calculator, și materiale de calitate superioară furnizate de producători de top din domeniu. Partenerii noștri pot beneficia de produse de top la prețuri corecte, livrate într-un timp scurt, astfel încât clienții lor să poată beneficia de satisfacție maximă.

Puteți vizualiza în continuare o selecție de imagini de la proiecte realizate cu ferestre și uși PVC marca Izotec.

DESCOPERĂ MAI MULT!
Izotec-vila-etaj-ferestre-gri
Izotec-complex-bloc-ferestre-balcon-suceava
Izotec-ferestre-usi-termopan-casute-mobile
Izotec-usi-culisante-albe-belgia

Hai să vorbim despre proiectul tău!

Dacă vrei să devii partener Izotec Group sau să comanzi produse marca Izotec, contactează-ne!

CONTACTEAZĂ-NE!

Alege informat!

Realizarea unor lucrări de succes și mulțumirea clienților sunt întotdeauna pe primul loc. Optează pentru produse premium realizate de un producător de tâmplărie PVC de top, livrate într-un timp scurt, cu un raport calitate-preț corect. Te invităm să descoperi produsele noastre și să ne contactezi pentru a discuta despre o potențială colaborare!

Go to Top