Certificările de calitate pentru ferestre: importanța calității certificate

Ferestrele PVC cu geam termoizolant sunt un element recomandat în proiectele de construcții pentru a asigura un grad superior de confort, mai multă siguranță și eficiență energetică. Acestea pot avea numeroase dotări, care pot indica gradul de performanță al acestora și le pot recomanda pentru anumite tipuri de proiecte.

Însă, o listă impresionantă de dotări nu este suficientă pentru a marca în mod decisiv calitatea. Clienții au nevoie de o garanție, iar aceasta poate fi disponibilă sub forma unor certificări de calitate pentru ferestre. În România, se impune o condiție pentru producătorii de tâmplărie PVC, și anume obținerea anumitor certificări de calitate.

Ferestrele termopan pot fi alese după criterii precum adâncimea profilului, tipul de sticlă și numărul de foi de geam utilizate, diferite mecanisme de deschidere etc. Însă, certificările sunt esențiale și nu ar trebui neglijate, atât de către beneficiarii finali, dar în special de către distribuitorii care își construiesc stocurile de la producător.

Ce este o certificare de calitate?

O certificare de calitate reprezintă un document sau o garanție care atestă faptul că ferestrele îndeplinesc anumite standarde de calitate. Acestea țin cont atât de modalitățile de producție și materialele utilizate pentru tâmplăria PVC, cât și de dotările acestora și de performanța produselor finite în anumite situații.

Certificările sunt acordate de către instituții avizate, care realizează o serie de teste pe produsele din PVC. În funcție de rezultatele obținute, ele pot oferi anumite grade de certificare. Produsele care îndeplinesc cât mai multe dintre criteriile analizate vor primi un nivel superior.

Un bun exemplu al unei astfel de certificări este marcajul CE. Acesta verifică dacă ferestrele îndeplinesc toate standardele europene în vigoare cu privire la performanța, fabricația și dotările tâmplăriei PVC. Institutul de Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim din Germania este o astfel de autoritate în domeniu, care poate oferi o asemenea certificare.

Importanța calității certificate

Orice produs care deține o certificare a calității devine automat mai atractiv. Acesta vine cu un atu major, oferind mai multă încredere clienților și garanția unor lucrări de succes. Astfel, aceștia vor ști cu siguranță la ce să se aștepte de la aceste ferestre și vor fi asigurați că vor avea parte de calitate.

Un nivel cât mai mare al acestor certificări poate însemna o izolare termică și fonică net superioară (posibilitatea de a menține o temperatură constantă în interiorul clădirilor, limitarea pierderilor de căldură, reducerea nivelului de zgomot), eficiență energetică și un nivel mare de siguranță.

Pe lângă garanția unei performanțe de top, aceste certificări pot funcționa și drept garanție a unor lucrări durabile. Cu cât nivelul de calitate este mai ridicat, cu atât tâmplăria va fi mai rezistentă, va face față în mod eficient oricăror factori exteriori și nu va avea nevoie de reparații imediate. Așadar, o astfel de investiție este una extrem de avantajoasă pe termen lung.

Calitatea certificată a ferestrelor Izotec

Ferestrele produse de către Izotec Group dețin calitate certificată, garantată de către prestigiosul Institut de Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim din Germania. Am investit întotdeauna în îmbunătățirea produselor noastre și în modernizarea proceselor de producție, pentru a obține ferestre de top, care îndeplinesc cu succes toate standardele de calitate. În prezent, produsele noastre se pot lăuda cu cel mai înalt nivel de calitate atestat de către IFT Rosenheim, IFT Qualitat.

Izotec Group este primul producător de tâmplărie PVC din țară care a obținut certificarea specifică marcajului CE, oferită de către prestigiosul institut german. Acest lucru înseamnă că produsele noastre nu doar că îndeplinesc cu brio cerințele de calitate ale pieței din România, ci ele pot fi comercializate cu succes și în Europa.

De ce să alegi o colaborare cu Izotec?

Dacă dorești să vinzi tâmplărie PVC care să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate, în schimbul unor prețuri avantajoase, te încurajăm să ne contactezi. Procesele noastre de producție sunt monitorizate cu atenție și pot garanta obținerea unor ferestre de top, care să îți mulțumească clienții și să garanteze succesul proiectelor lor de construcție.

În ciuda certificărilor de calitate, nu adoptăm prețuri exagerat de mari și nejustificate. Păstrăm un echilibru între ceea ce oferim și costurile pe care le practicăm, astfel încât tu să plătești exact pentru ceea ce primești și să poți realiza investiții avantajoase. Așadar, poți oferi, la rândul tău, niște prețuri bune, pentru a atrage clienții nu doar prin calitate. Nu îți face griji cu privire la accesibilitate, deoarece promitem să livrăm rapid anumite produse din oferta noastră.

Oferta Izotec pentru distribuitorii de tâmplărie PVC constă în următoarele:

  • o foarte bună izolare termică și fonică;
  • produse extrem de rezistente la factorii externi;
  • un grad ridicat de siguranță;
  • prețuri accesibile, astfel încât să ai parte de avantaje financiare nenumărate;
  • livrare rapidă, în cazul anumitor produse în doar 7 zile;
  • consiliere și suport constant;
  • posibilitatea de a primi oferte personalizate, în funcție de nevoile tale.

Pentru a beneficia de produse de top care dețin certificarea superioară de calitate oferită de IFT Rosenheim, te invităm să ne contactezi!

Sursa foto: shutterstock.com

FII PARTENER!

A fost util acest articol?