izotec- izoelite

Ferestre termopan Premium IzoElite

Ferestrele nu sunt o investiție pe care să o faci an de an, ci te gândești că acestea vor dăinui în timp. Pentru a te bucura de același aspect și aceeași calitate an după an, ar trebui să alegi ferestre premium cu geam termopan care să te ajute să acoperi atât nevoile de confort, cât și pe cele estetice.

Optează pentru ferestrele premium IzoElite echipate cu trei foi de geam și profile cu trei garnituri deoarece acestea izolează mai bine, sunt mai performante și mai economice, izolează feroneria în sezonul rece și, cel mai important, contribuie la reducerea cheltuielilor în ceea ce privește facturile de întreținere.

Vezi mai mult

Grad de siguranţă – RC3 (maximul posibil la ferestre PVC)

Coeficient de transfer termic – Uf de până la  0,89 W/(m²K)

Rezistența culorii – până la 30 de ani, pentru ferestrele cu acrylcolor

Pachet geam +52 mm (54 mm cu STV)

Calitatea ferestrelor IzoElite

Izolație termică foarte bună

Confortul termic înseamnă că vrei să ai răcoare-n casă vara și căldură suficientă pe timp de iarnă. Ferestrele IzoElite cu 3 garnituri și cu geam tripan (cu 3 foi de sticlă) te ajută să păstrezi în interior temperatura optimă, indiferent de anotimp. Iar facturile de curent și de gaze sunt mult reduse, ceea ce-ți asigură și economii semnificative la bugetul familiei.

Adâncimea de 83 mm a profilului îți permite să alegi un pachet de geam de până la 52 mm (54 mm cu STV), cu sticlă 4 anotimpuri (4S) și sticla Low Emissivity (Low-E) ca să asiguri cel mai bun regim termic și fonic în interior, indiferent de anotimp.

Alege, așadar, ferestre de calitate, inovative și sigure, pentru că doar acestea îți vor oferi nivelul real de durabilitate, confort și siguranță cerut.

ALEGE FEREASTRA PERFECTĂ!
izotec izoelite

Izolație fonică excelentă

Zgomotul exterior este foarte deranjant când vrei să te odihnești după o zi grea. Cu ferestrele potrivite ai șansa unui somn odihnitor, fără să auzi claxoane, bormașini, nici măcar televizorul care este pornit în camera alăturată. Cel mai bine este să alegi ferestre IzoElite cu 3 garnituri și cu geam tripan, cu 3 rânduri de sticlă. Poți combina mai multe tipuri de sticlă în pachetul de geam pentru a obține o izolare fonică de excepție.

Camerele sunt mai luminoase și mai încăpătoare, iar tu beneficiezi de mai multă lumină naturală, cât este ziua de lungă și te bucuri de priveliștea din jurul casei!

Iar dacă vrei să cânți sau să urmărești un meci intens de fotbal, acum poți să faci asta liniștit, pentru că nu vei deranja vecinii.

VEZI FILMUL!
izotec izoelite

Tâmplărie calitativă

Ferestrele IzoElite cu suprafața acrylcolor, transformă curățenia casei într-o joacă. Suprafața acrilică este un material deosebit de rezistent la razele solare, astfel că ferestrele IzoElite nu se decolorează la fel cele obișnuite. În timp, ferestrele Izotec cu acrylcolor rezistă mult mai bine la factorii agresivi de mediu (temperaturi extreme, vânt, ploaie), și chiar și în cazul unei zgârieturi minore, grosimea stratului de vopsea permite realizarea fără probleme a retușurilor.

Un alt mare avantaj al ferestrelor premium IzoElite îl reprezintă posibilitatea de aerisire lentă și controlată, în 4 trepte, prin echiparea în standard cu microventilație. Astfel eviți să apară condens, igrasie sau mucegaiuri, mai ales în baie și bucătărie.

În plus, poți opta pentru pachet de geam cu sticlă laminată, cu ajutorul căreia reduci semnificativ transmisia radiațiilor UV și astfel mobila din interior își păstreaza intactă textura și culoarea pentru mai mult timp.

VEZI PROIECTELE NOASTRE
izoelite

Protecție antifurt

Pentru siguranța și etanșeitatea ferestrelor IzoElite, asigurăm echiparea standard cu plăcuțe din oțel rezistent atât la fenomene extreme (vânt, ploaie), dar și la încercări de spargere a casei.

Poți echipa ferestrele cu mânere dotate cu mecanisme de blocare ce împiedică infractorii să forţeze încuietoarea şi să deschidă cerceveaua. AI la dispoziție și mânere cu cheiță, astfel încât cei mici să nu poată deschide geamul atunci când nu sunteți lângă ei să-i supravegheați.

Ferestrele IzoElite au cea mai bună feronerie pentru termopane și pot fi echipate și cu sisteme speciale care asigură gradul maxim de siguranță superioară RC3.

Ferestrele Izoelite sunt testate riguros, primind certificarea IFT Quality din partea IFT Rosenheim din Germania, unul din cele mai importante institute europene pentru tehnica ferestrelor, iar grija pentru clienți continuă și după expirarea garanției.

Nivelul RC3 impune un număr minim de 16 puncte de blocare a ferestrei, cu bolțuri și plăcuțe de siguranță din oțel, mâner cu cheiță și sticlă antiefracție.

AVANTAJE TEHNICE
izoelite

Protecție împotriva umidității

Când nu-i nimeni în locuință poți să lași liniștit ferestrele IzoElite deschise pe un spațiu de ventilație de jur-împrejur de aproximativ 6 mm, pentru că nu pot fi forțate din exterior. De fapt nici nu se observă de afară fanta prin care asiguri aerisirea optimă a casei, atunci când ești plecat în cursul zilei sau în concediu.

Ferestrele Izotec cu deschidere perimetrală pe 6 mm, la care nu se observă din stradă că sunt ușor întredeschise, au elementele de siguranță plasate pe toate laturile ferestrei și astfel împiedică forțarea canatului de către spărgători. Aceste dotări îți garantează cu fereastra deschisă, un grad de siguranță superior RC2, față de ferestrele standard închise, deci asigură o protecție mai bună în toate situațiile de pericole cauzate de factori naturali sau încercările de intrare prin efracție. Nivelul RC2 impune, conform standardului, minim 7 puncte de blocare a ferestrei cu bolțuri și plăcuțe din oțel.

Astfel păstrezi un nivel optim de umezeală și aerisire în locuință, ca să nu apară igrasie sau mucegai și să nu se simtă mirosuri neplăcute.

Deschidere perimetrală
izoelite

Personalizare după preferințe

Este important ca ferestrele IzoElite să asigure funcționalitate, însă la fel de important este și faptul că vei avea nevoie ca acestea să se potrivească foarte bine aspectului general al casei. Alege, așadar, tâmplărie în nuanțe de culoare potrivite casei tale și geamuri care să permită luminii să intre în casă.

De asemenea, poți opta pentru ferestre cu balamale ascunse, care îți vor oferi un design modern și o fiabilitate crescută, schimbând destul de mult estetica uzuală a locuinței.

Dacă ai o locuință cu ferestre micuțe, culoarea ferestrelor trebuie să fie într-o nuanță deschisă, pentru a le face să pară mai mari.

În cazul ferestrelor mari, poți alege orice culoare, ținând cont și de fațadă. Dacă ai o casă într-o zonă expusă constant la soare, se recomandă ferestre pe alb sau în culori mai deschise, pentru o rezistență sporită la razele UV.

Vezi ce soluții de personalizare a geamurilor ai la dispoziție, în funcție de nevoile tale specifice.

SOLUŢII DE PERSONALIZARE
izoelite

Detalii tehnice

Optează pentru cele mai bune tipuri de geam termopan, ca să te bucuri de confort și siguranță în casa ta, indiferent de anotimp și de condițiile atmosferice.

Cere ofertă!

Alege produsele de calitate, inovative și sigure, pentru că doar acestea îți vor oferi nivelul real de durabilitate, confort și siguranță cerut.

CONFIGUREAZĂ ACUM!