izotec- izoelite

Ferestre termopan Premium IzoElite

Ferestrele nu sunt o investiție pe care să o faci an de an, ci te gândești că acestea vor dăinui în timp. Pentru a te bucura de același aspect și aceeași calitate an după an, ar trebui să alegi ferestre premium cu geam termopan care să te ajute să îţi acoperi atât nevoile de confort, cât și pe cele estetice.

Optează pentru ferestrele premium IzoElite echipate cu trei foi de sticlă termopan și profile cu trei garnituri deoarece acestea izolează mai bine, sunt mai performante și mai economice, izolează feroneria în sezonul rece și, cel mai important, contribuie la reducerea cheltuielilor în ceea ce privește facturile de întreținere.

Vezi mai mult

Grad de siguranţă – RC3 (maximul posibil la ferestre PVC)

Coeficient de transfer termic – Uf de până la  0,89 W/(m²K)

Rezistența culorii – până la 30 de ani, pentru ferestrele cu acrylcolor

Pachet geam +52 mm (54 mm cu STV)

Calitatea ferestrelor IzoElite

Izolație termică foarte bună

Confortul termic înseamnă că vrei să ai răcoare în casă pe timp de vară și căldură suficientă pe timp de iarnă. Ferestrele IzoElite cu 3 garnituri și cu geam tripan (cu 3 foi de sticlă) te ajută să păstrezi în interior temperatura optimă în interior, indiferent de anotimp. În plus,  facturile de curent și de gaze sunt mult reduse, ceea ce-ți asigură și economii semnificative la bugetul familiei.

Adâncimea de 83 mm a profilului îți permite să alegi un pachet de geam de până la 52 mm (54 mm cu STV), cu sticlă 4 anotimpuri (4S) și sticla Low Emissivity (Low-E) ca să asiguri cel mai bun regim termic și fonic în interior, indiferent de anotimp.

Așadar, alege ferestre termopan de calitate, inovative și sigure, pentru că doar acestea îți vor oferi nivelul real de durabilitate, confort și siguranță cerut.

FEREASTRE PERFECTE PENTRU PROIECTELE TALE!
izotec izoelite

Izolație fonică excelentă

Zgomotul exterior este foarte deranjant când vrei să te odihnești după o zi grea. Cu ferestrele potrivite ai șansa unui somn odihnitor, fără să auzi claxoane, bormașini, nici măcar televizorul care este pornit în camera alăturată. Cel mai bine este să alegi ferestre IzoElite cu 3 garnituri și cu geam tripan, cu 3 rânduri de sticlă. Poți combina mai multe tipuri de sticlă în pachetul de geam pentru a obține o izolare fonică de excepție.

Camerele sunt mai luminoase și mai încăpătoare, iar tu beneficiezi de mai multă lumină naturală pentru a te bucura de priveliștea din jurul casei! De asemenea, dacă vrei să cânți sau să urmărești un meci intens de fotbal, acum poți să faci asta liniștit, pentru că nu vei deranja vecinii.

VEZI FILMUL!
izotec izoelite

Tâmplărie calitativă

Ferestrele IzoElite acoperite cu suprafața acrylcolor, transformă curățenia casei într-o joacă. Suprafața acrilică este un material deosebit de rezistent la razele solare, aşa că ferestrele IzoElite nu se decolorează la fel ca cele obișnuite. Acestea rezistă mult mai bine la factorii agresivi de mediu (temperaturi extreme, vânt, ploaie), și, chiar și în cazul unei zgârieturi minore, grosimea stratului de vopsea permite realizarea fără probleme a retușurilor.

Un alt mare avantaj al ferestrelor premium IzoElite îl reprezintă posibilitatea de aerisire lentă și controlată, în 4 trepte, prin echiparea în standard cu microventilație. Astfel, eviți să apară condens, igrasie sau mucegaiuri, mai ales în baie și bucătărie.

În plus, poți opta pentru pachet de geam cu sticlă laminată, cu ajutorul căreia reduci semnificativ transmisia radiațiilor UV și astfel mobila din interior își poate păstra intactă textura și culoarea pentru mai mult timp.

VEZI PROIECTELE NOASTRE
izoelite

Protecție antifurt

Pentru siguranța și etanșeitatea ferestrelor IzoElite, asigurăm echiparea standard cu plăcuțe din oțel rezistent atât la fenomene extreme (vânt, ploaie), dar și la încercări de spargere a casei.

Poți echipa ferestrele cu mânere dotate cu mecanisme de blocare ce împiedică infractorii să forţeze încuietoarea şi să deschidă cerceveaua. Ai la dispoziție și mânere cu cheiță, astfel încât cei mici să nu poată deschide geamul atunci când nu sunt supravegheați.

Ferestrele IzoElite au cea mai bună feronerie pentru termopane și pot fi echipate și cu sisteme speciale care asigură gradul maxim de siguranță superioară RC3.

Acestea sunt testate riguros, primind certificarea IFT Quality din partea IFT Rosenheim din Germania, unul din cele mai importante institute europene pentru tehnica ferestrelor, iar grija pentru clienți continuă și după expirarea garanției.

Nivelul RC3 impune un număr minim de 16 puncte de blocare a ferestrei, cu bolțuri și plăcuțe de siguranță din oțel, mâner cu cheiță și sticlă antiefracție.

AVANTAJE TEHNICE
izoelite

Protecție împotriva umidității

Când nu e nimeni în locuință, poți să lași liniștit ferestrele IzoElite deschise pe un spațiu de ventilație de jur-împrejur de aproximativ 6 mm, pentru că nu pot fi forțate din exterior. De fapt, atunci când ești plecat în cursul zilei sau în concediu, fanta prin care asiguri aerisirea optimă a casei nu se poate observa din exterior.

Ferestrele Izotec cu deschidere perimetrală pe 6 mm au elementele de siguranță plasate pe toate laturile ferestrei și, astfel, împiedică forțarea canatului de către spărgători. Chiar și când este deschisă, aceste dotări îți garantează un grad de siguranță RC2, superior ferestrelor standard închise. Așadar, asigură o protecție mai bună în caz de pericole cauzate de factori naturali sau de încercări de intrare prin efracție. Nivelul RC2 impune, conform standardului, prezența a minimum 7 puncte de blocare a ferestrei cu bolțuri și plăcuțe din oțel.

Astfel, te poți bucura de siguranță în timp ce păstrezi un nivel optim de umezeală și aerisire în locuință, pentru a evita apariția igrasiei, mucegaiului și a mirosurilor neplăcute.

Deschidere perimetrală
izoelite

Personalizare după preferințe

Este important ca ferestrele IzoElite să asigure funcționalitate, însă la fel de important este și faptul că vei avea nevoie ca acestea să se potrivească foarte bine aspectului general al casei. Alege, așadar, tâmplărie în nuanțe de culoare potrivite casei tale și geamuri care să permită luminii să intre în casă.

De asemenea, poți opta pentru ferestre cu balamale ascunse, care îți vor oferi un design modern și o fiabilitate crescută, schimbând destul de mult estetica uzuală a locuinței.

Dacă ai o locuință cu ferestre micuțe, culoarea acestora trebuie să fie într-o nuanță deschisă, pentru a le face să pară mai mari.

În cazul ferestrelor mari, poți alege orice culoare, ținând cont și de fațadă. Dacă ai o casă într-o zonă expusă constant la soare, se recomandă ferestre pe alb sau în culori mai deschise, pentru o rezistență sporită la razele UV.

Vezi ce soluții de personalizare a geamurilor ai la dispoziție, în funcție de nevoile tale specifice!

CONTACTEAZĂ-NE!
izoelite

Detalii tehnice

Optează pentru cele mai bune tipuri de geam termopan, ca să te bucuri de confort și siguranță în casa ta, indiferent de anotimp și de condițiile atmosferice.

Cere ofertă!

Alege produsele de calitate, inovative și sigure, pentru că doar acestea îți vor oferi nivelul real de durabilitate, confort și siguranță cerut.

Dacă vrei să devii partener Izotec Group sau să comanzi produse marca Izotec,

CONTACTEAZĂ-NE!