Alege noua fereastră Izo3+ cu 3 garnituri la preţ de 2!

Alege ferestre premium Izo3+ și te bucuri de un confort sporit în locuinţă, aerul din interior este mereu proaspăt, ai mai multă lumină naturală, iar costurile de întreţinere se reduc semnificativ.

Alege tâmplăria PVC care îți oferă izolare termică și fonică pentru o viață mai bună!

CONFIGUREAZĂ ACUM!

Izo3+ Fereastra premium cu 3 garnituri la preț de 2

Pentru a îmbunătăți constant calitatea vieții clienților noștri, am ales să inovăm permanent ferestrele cu geam termopan pe care le producem în cele 3 fabrici Izotec. În parteneriat cu furnizorul nostru german, Gealan, lansăm noua fereastră Izotec cu 3 garnituri, cu profil PVC de 74 mm și 6 camere la interior.

Este o fereastră premium pe care o recomandăm cu încredere pentru orice tip de proiect nou sau de renovare, indiferent dacă e vorba de casă sau apartament, proiect imobiliar sau clădiri rezidențiale.

Cum ajută ferestrele cu 3 garnituri eficiența energetică și fonică a casei?

Descoperă beneficiile ferestrei Izo3+

Economie la întreținere prin izolare termică de excepție a ferestrelor

Una din cerințele de bază ale ferestrelor cu geam termopan este să asigure o izolație termică la interior tot mai performantă, pentru a reduce cât mai mult costurile cu întreținerea locuinței și fără a afecta gradul de confort dorit.

Eficiența energetică a noii ferestre Izo3+ crește semnificativ datorită celei de-a 3-a garnituri de izolare, unul din elementele de inovație prezente în noul profil Gealan Linear, produs în Germania de furnizorul nostru de PVC.

Din 2020, clădirile noi trebuie să respecte și conceptul nZEB, respectiv consumul de energie să fie aproape egal cu zero.

Necesarul de aproape zero sau foarte redus de energie trebuie acoperit într-o măsură cât mai mare din surse regenerabile de energie, inclusiv din instalaţii de producere a energiei regenerabile la faţa locului sau în apropiere.

Întrucât aceste surse de energie verde sunt costisitoare, interesul asupra performanțelor energetice ale fiecărui material utilizat în construcții este tot mai ridicat.

Noua fereastră Izo3+ asigură o termoizolație excelentă și poate face o diferență semnificativă în scăderea costurilor cu întreținerea spațiilor în care locuim sau muncim.

CALCULEAZĂ ACUM!
ferestre izolare termica

Economie de preț pentru ferestre cu 3 garnituri

În ultimii ani, a crescut considerabil interesul pentru geamuri termopan cu 3 garnituri, însă de multe ori bugetul alocat pentru tâmplăria PVC nu acoperă și această opțiune a ferestrelor premium.

Ne-am dorit să găsim o soluție avantajoasă pentru clienții noștri astfel încât să putem furniza un produs bun, de calitate, cu performanțe de fereastră de top..

În colaborare cu partenerul nostru, Gealan Germania, suntem în măsură să oferim acum noua fereastră Izotec cu 3 garnituri la preț de 2!

În viitorul apropiat, ferestrele cu 3 garnituri vor deveni un standard pentru orice clădire, indiferent de destinație- de locuit sau de birouri.

Acum ai șansa de a fi între primii care își cumpără tâmplărie PVC de calitate, cu 3 garnituri, la un preț accesibil!

CONFIGUREAZĂ ACUM!
ferestre economice

Izolare fonică și confort sporit

Suntem supuși zilnic la un stres fantastic, și de aceea avem nevoie să ne regăsim liniștea acasă, într-un mediu relaxant.

A crescut semnificativ și intervalul de timp petrecut acasă datorită schimbărilor prin care trecem cu toții, în prezent: munca de acasă, şcoala online, restricțiile în deplasare, imposibilitatea efectuării vacanțelor în locurile preferate.

În aceste condiții, avem nevoie de liniște prin reducerea nivelului de zgomot de afară (trafic auto, sirene de salvare, muzica din vecini și multe alte situații).

Ferestrele Izo3+ cu 3 garnituri și geam triplu (tripan) îți asigură o izolare fonică performantă, astfel încât să te poți relaxa, să te bucuri de momente frumoase în familie sau să ai randament în finalizarea cu bine a proiectelor de la muncă!

SOLICITĂ OFERTA!
izolare fonica

Mai multă lumină naturală în casă

Noua fereastră Izo3+ se încadrează în tendințele minimaliste ale arhitecturii moderne, având un design simplu și clar, cu linii drepte.

Ferestrele au rame cu lățimi înguste și au o suprafață mai mare de geam termopan. Te bucuri de mai multă lumină naturală, care contribuie la starea de bine a ta și a celor dragi.

Pachetele de geam triplu (tripan) pentru ferestrele Izo3+ pot combina variante de sticlă cu mai multe funcții, cum ar fi controlul solar superior și izolarea termică de excepție.

Ferestrele Izotec vor asigura astfel temperatura perfectă și lumina ideală indiferent de anotimp. În sezonul cald, ferestrele cu geam termopan ajută la menținerea unei  temperaturi interioare plăcute, așa că poți proiecta suprafețe vitrate mari, conform tendințelor actuale de design exterior, ca să te bucuri de o transmisie luminoasă excelentă.

În perioada rece, beneficiezi de izolație termică cu 30% mai bună decât la un vitraj dublu obișnuit și rezolvi în același timp problema pierderilor de căldură, iar confortul din zona ferestrelor va fi sporit.

Alege fereastra Izo3+ cu pachet de sticlă 4 anotimpuri (4S) și sticla Low Emissivity (Low-E) ca să asiguri un regim termic optim în interior și un consum redus de energie pentru încălzirea locuinței.

ferestre pvc mai multa lumina

Numeroase opțiuni de culori

Pe lângă confort și siguranță, cu toți ne dorim să avem ferestre frumoase!

Ne dorim ca ferestrele noastre să reflecte stilul de viață, să se încadreze în arhitectura casei, și de ce nu, să nu arate la fel ca la ceilalți vecini.

Ne dorim ferestre care să se asorteze cu exteriorul casei sau cu acoperișul, să se armonizeze cu designul interior și să ne confere un statut de unicitate!

Noua fereastră Izo3+ îți permite să ai toate aceste beneficii, prin designul modern și culori sau suprafețe deosebite!

Îți recomandăm să alegi culorile tâmplăriei PVC și în funcție de expunerea la soare a clădirii. Dacă fațada casei este expusă la soare multe ore pe zi, alege ferestre Izo3+ de culoare deschisă și cu suprafețe din sticlă laminată. Astfel reduci mult transmisia radiațiilor UV și protejezi mobilierul din locuință de degradare sau decolorare.

CONFIGUREAZĂ ACUM!
fereastra cu 3 garnituri

Opțiuni multiple de aerisire

Cu ajutorul termopanelor performante scapi de grija igrasiei, mucegaiului sau a mirosurilor neplăcute, pentru că alegi ferestre premium Izo3+ ce asigură aerisirea lentă și controlată, cu deschidere în 4 trepte, datorită echipării standard cu microventilație.

Poti să alegi și ferestre termopane cu deschidere în plan paralel, pe 6mm, care permit aerisirea spațiilor fără să fii deranjat de zgomotele de afară, iar curenții de aer nu vor mai trânti fereastra atunci când vrei să aerisești casa.

Ai un animal de companie? Confortul lor este la fel de important ca și al tău: cu aceste ferestre termopan sunt în siguranță pentru că nu pot ieși accidental din casă și se bucură de aer curat pe toata durata zilei.

CALCULEAZĂ ACUM!
fereastra cu 3 garnituri

Casa este mereu în siguranță

Acum poți să ții ferestrele deschise chiar și atunci când ești plecat de acasă pentru multe săptămâni.

Da, poți să lași ferestrele Izotec cu geam termopan deschise pe 6 mm și atunci când nu-i nimeni în locuință, pentru că din exterior acest lucru nu se observă, iar hoții nu pot pătrunde. Au grijă de acest lucru sistemele de siguranță cu plăcuțe antiefracție de otel și elementele de feronerie de cea mai bună calitate.

Ferestrele premium Izotec pot face diferența, când vine vorba despre confort și siguranță, întrucât sunt testate constant de Institutul german pentru tehnica ferestrelor, IFT Rosenheim. Asta înseamnă că sunt supuse la numeroase teste de rezistență la efracție. Pe lângă nivelul redus de zgomot din afara, o aerisire controlată și manevrare ușoară, ferestrele premium Izotec oferă o siguranță sporită împotriva hoților.

În mod obișnuit, în echiparea standard folosim feronerie germană, cu piese rezistente din oțel, ferestrele fiind întărite și la interior cu armătură solidă din oțel.

Însă, dacă locuiești într-o zonă izolată, poți lua măsuri de protecție sporită, cu ajutorul opțiunilor de siguranță superioară pe care le pot avea ferestrele premium Izotec.

O fereastră cu echipare specială, cu un grad de siguranţă de tip RC2/ RC3, este dotată cu mâner cu cheiță, sticlă laminată și un număr crescut de piese de feronerie din oțel, conform specificațiilor din documentația tehnică de specialitate.

Datorită tuturor acestor elemente, fereastra este blocată la un nivel superior și împiedică forțarea ei de către hoți.

ferestre sigure

Izo3+ DETALII TEHNICE

Urmăreşte clipul de mai jos pentru a afla mai mult.

Alege fereastra care ți se potrivește!

Alege exact ce-ţi trebuie cu ajutorul unui calculator de termopane şi nu uita că dacă optezi pentru ferestre premium Izo3+ te bucuri de un confort sporit în locuinţă, sănătatea familiei este protejată printr-o bună ventilaţie, aerul din interior este mereu proaspăt, ai mai multă lumină naturală, iar costurile de întreţinere se reduc semnificativ.

CONFIGUREAZĂ ACUM!