Alege noua fereastră Izo3+ cu 3 garnituri și 6 camere la interior!

Alege ferestre premium Izo3+ cu proprietăți termice și fonice superioare, pentru a le include în oferta ta și pentru a le garanta clienților realizarea unor proiecte de top!

Devino partenerul nostru și, împreună, le putem asigura calitate și performanță!

CONTACTEAZĂ-NE!

Izo3+ fereastra premium cu 3 garnituri și 6 camere la interior

Pentru a le oferi partenerilor noștri produse de calitate superioară, cu dotări premium, am ales să inovăm permanent ferestrele cu geam termopan pe care le producem în cele trei hale din cadrul fabricii Izotec. În parteneriat cu furnizorul nostru german, Gealan, lansăm noile geamuri termopan cu 6 camere și 3 garnituri, cu profil PVC de 74 mm.

Este o fereastră premium pe care o recomandăm cu încredere pentru orice tip de proiect nou sau de renovare, indiferent dacă e vorba de casă sau apartament, proiect imobiliar sau clădiri rezidențiale.

Descoperă beneficiile ferestrei Izo3+

Eficiența energetică

Una din cerințele de bază ale ferestrelor cu geam termopan este să asigure o izolație termică la interior tot mai performantă, pentru a asigura un consum cât mai mic, fără ca gradul de confort să fie afectat. Acestea reprezintă o investiție de succes, care oferă calitate și avantaje

financiare. Eficiența energetică a noii ferestre Izo3+ crește semnificativ datorită celei de-a 3-a garnituri de izolare, unul din elementele de inovație prezente în noul profil Gealan Linear, produs în Germania de furnizorul nostru de PVC.

Din 2020, clădirile noi trebuie să respecte și conceptul nZEB, respectiv consumul de energie să fie aproape egal cu zero. Necesarul de aproape zero sau foarte redus de energie trebuie acoperit într-o măsură cât mai mare din surse regenerabile de energie, inclusiv din instalații de producere a energiei regenerabile la fața locului sau în apropiere. Întrucât aceste surse de energie verde sunt costisitoare, interesul asupra performanțelor energetice ale fiecărui material utilizat în construcții este tot mai ridicat.

Noua fereastră Izo3+ cu 6 camere și 3 garnituri de izolare asigură o termoizolație excelentă și poate face o diferență semnificativă în eficientizarea consumului de energie al clădirilor, fiind o adiție importantă în orice portofoliu de produse.

Dacă vrei să devii partener Izotec Group sau să comanzi produse marca Izotec, contactează-ne!

FII PARTENER!
ferestre izolare termica

Economie de preț pentru ferestre cu 3 garnituri

În ultimii ani, a crescut considerabil interesul pentru geamuri termopan cu 3 garnituri, însă, de multe ori, bugetul alocat pentru tâmplăria PVC nu acoperă și această opțiune a ferestrelor premium. De aceea, ne-am dorit să le oferim partenerilor noștri o soluție avantajoasă, astfel încât să putem furniza un produs bun, de calitate, cu performanțe de fereastră de top.

În colaborare cu partenerul nostru, Gealan Germania, suntem în măsură să oferim acum noua fereastră Izotec cu 3 garnituri la preț de 2! Credem că, în viitorul apropiat, ferestrele cu 3 garnituri vor deveni un standard pentru orice clădire, indiferent de destinație – de locuit sau de birouri. Împreună, putem contribui la setarea acestui standard. Fii printre primii distribuitori care are în oferta sa ferestre termopan cu 6 camere și 3 garnituri!

ferestre economice

Izolare împotriva poluării fonice și confort sporit

Dacă vrei să devii partener Izotec Group sau să comanzi produse marca Izotec, contactează-ne!

SOLICITĂ OFERTA!
izolare fonica

Design simplu și clar

Noua fereastră Izo3+ se încadrează în tendințele minimaliste ale arhitecturii moderne, având un design simplu și clar, cu linii drepte. Ferestrele au rame cu lățimi înguste și au o suprafață mai mare de geam termopan. Astfel, ele permit pătrunderea unui nivel mai mare de lumină naturală.

Pachetele de geam triplu (tripan) pentru ferestrele Izo3+ pot combina variante de sticlă termopan cu mai multe funcții, cum ar fi controlul solar superior și izolarea termică de excepție. Ferestrele Izotec vor asigura astfel temperatura perfectă și lumina ideală indiferent de anotimp.

În sezonul cald, ferestrele cu geam termopan ajută la menținerea unei temperaturi interioare plăcute, permițând proiectarea unor suprafețe vitrate mari cu transmisie luminoasă excelentă, conform tendințelor actuale de design exterior. În perioada rece, ele asigură o izolație termică mai bună cu 30% decât la un vitraj dublu obișnuit și rezolvă în același timp problema pierderilor de căldură.

Fereastra Izo3+ poate fi dotată cu pachet de sticlă 4 anotimpuri (4S) și sticlă Low Emissivity (Low-E), pentru un regim termic optim în interior și un consum redus de energie.

Confortul fonic al clădirilor este extrem de important, indiferent de destinația acesteia. Pentru a minimiza nivelul de zgomot ce pătrunde din exterior, clienții vor dori ferestre de top.

Ferestrele Izo3+ cu 3 garnituri și geam triplu (tripan) asigură o izolare performantă împotriva poluării fonice și reprezintă o alegere de succes pentru orice tip de construcție.

ferestre pvc mai multa lumina

Numeroase opțiuni de culori

Succesul unei lucrări de construcții depinde nu doar de performanța ferestrelor și de gradul de confort pe care îl asigură, ci și de design. Acestea trebuie să se încadreze perfect în arhitectura clădirii și să îi asigure aspectul dorit. Noua fereastră Izo3+ oferă noi avantaje pentru clienți, prin designul modern și culori sau suprafețe deosebite!

Oferta Izotec include mai multe variante cromatice pentru tâmplăria PVC. Poți alege opțiuni multiple, pentru a le permite clienților să selecteze culorile tâmplăriei PVC și în funcție de expunerea la soare a clădirii. Dacă fațada casei este expusă la soare multe ore pe zi, se potrivesc nuanțele deschise și cu suprafețe din sticlă laminată, care vor reduce transmisia radiațiilor UV către interior.

Dacă vrei să devii partener Izotec Group sau să comanzi produse marca Izotec, contactează-ne!

CONTACTEAZĂ-NE!
fereastra cu 3 garnituri

Opțiuni multiple de aerisire

Termopanele performante pot ajuta la rezolvarea problemei igrasiei, mucegaiului sau a mirosurilor neplăcute. Ferestrele premium Izo3+ asigură aerisirea lentă și controlată, cu deschidere în 4 trepte, datorită echipării standard cu microventilație. Punem la dispoziție și ferestre cu deschidere în plan paralel, pe 6mm, care permit aerisirea spațiilor și, în același timp, asigurarea unui confort fonic, pătrunderea zgomotelor din exterior fiind controlată.

fereastra cu 3 garnituri

Grad de siguranță de tip RC2/RC3

Asigurăm atât echipare standard, cât și echipare de siguranță pentru ferestrele termopan Izotec. În echiparea standard, folosim feronerie germană, cu piese rezistente din oțel, ferestrele fiind întărite și la interior cu armătură solidă din oțel. Pentru protecție sporită, oferim și alte opțiuni. O fereastră cu echipare specială, cu un grad de siguranță de tip RC2/ RC3, este dotată cu mâner cu cheiță, sticlă laminată și un număr crescut de piese de feronerie speciale pentru termopan din oțel, conform specificațiilor din documentația tehnică de specialitate. Datorită tuturor acestor elemente, fereastra este blocată la un nivel superior și împiedică forțarea ei de către hoți.

O altă dotare de siguranță poate fi și deschiderea pe 6mm. Când acest mecanism este activat, din exterior, nu se va observa că ferestrele sunt deschise. Pătrunderea intrușilor nu va fi posibilă nici datorită sistemelor de siguranță cu plăcuțe antiefracție.

Ferestrele premium Izotec pot face diferența când vine vorba despre confort și siguranță, întrucât sunt testate constant de Institutul german pentru tehnica ferestrelor, IFT Rosenheim. Asta înseamnă că sunt supuse la numeroase teste de rezistență la efracție. Pe lângă nivelul redus de zgomot din afară, o aerisire controlată și manevrare ușoară, ferestrele premium Izotec oferă o siguranță sporită împotriva hoților.

DESCARCĂ BROŞURA!
ferestre sigure

Izo3+ DETALII TEHNICE

Urmăreşte clipul de mai jos pentru a afla mai mult.

Hai să vorbim despre proiectul tău!

Ai o afacere în domeniul construcțiilor sau ești distribuitor de tâmplărie PVC? Devino colaborator Izotec și, împreună, vom putea educa piața cu privire la standardele de top ale acestor produse! Alegând ferestrele termopan cu 6 camere și 3 garnituri de izolare, precum și multe altele din oferta noastră, vei beneficia de avantaje nenumărate!

În primul rând, oferim calitate și lucrări de succes, pentru satisfacția garantată a clienților tăi! Vrem să îți oferim avantaje financiare de-a lungul întregii noastre colaborări, așa că prețurile pe care le practicăm sunt corecte – vei plăti exact pentru ceea ce vei primi, fără cheltuieli ascunse. Nu în ultimul rând, știm că mulțumirea clienților depinde și de finalizarea la timp a lucrărilor și respectarea termenelor limită, de aceea asigurăm livrarea în doar 7 zile pentru anumite produse din ofertă.

Am creat întotdeauna parteneriate de succes cu distribuitori de tâmplărie PVC, bazate pe respect și promptitudine. Dacă alegi să devii partenerul nostru, îți vom oferi:

  • un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;
  • consiliere și suport, oricând ai nevoie;
  • produse premium, certificate internațional;
  • livrare în 7 zile pentru anumite produse astfel încât proiectele tale sa nu aștepte;
  • condiții financiare avantajoase pentru tine și preturi corecte.

Contactează-ne acum și află cum poți deveni partener Izotec!

CONTACTEAZĂ-NE!