IMPLICARE ÎN COMUNITATE

Suntem o companie cu tradiție în Piatra Neamț, iar oamenii de aici reprezintă cea mai importantă resursă a Izotec Group, forța creativă care însuflețește activitatea noastră de două decenii pe meleagurile moldovenești.

Derulăm constant acțiuni CSR, credem că responsabilitatea socială corporativă este modul prin care putem îmbunătăți viața oamenilor. Ne implicăm activ pentru a sprijini comunitatea locală, atât la nivel social și educațional, cât și prin ajutorul acordat unor proiecte edilitare și programe de integrare profesională.

CONTACTEAZĂ-NE!
izotec csr 2021

Suntem alături de comunitatea din care facem parte, participând la cât mai multe proiecte sociale variate:

  • susținerea sistemului medical local, prin sprijin financiar și material acordat de la începutul pandemiei;
  • organizarea competițiilor sportive pentru copii și adulți: tenis, ski, fotbal, baschet, înot, echitație;
  • campanii de ajutorare a persoanelor afectate de calamităților naturale – inundații, incendii – prin furnizarea de ferestre termopan noi pentru locuințe;
  • modernizarea ferestrelor și ușilor termopan din unități de învăţământ, culturale, sportive;
  • susținerea de proiecte școlare: concursuri de invenții și inovații, organizarea balurilor Bobocilor în licee, proiecte organizate de Asociații de voluntariat ale tinerilor din comunitate;
  • sprijin financiar pentru activități în aer liber, de explorare și alergare montană: Bate Toaca, Semimaraton Curtea Domnească.
izotec csr 2021

Ne implicăm activ pentru a sprijini comunitatea locală!

CONTACTEAZĂ-NE!