NOUĂ NE PASĂ!

Ne pasă de comunitatea în care activăm, si pentru asta, incă de la înființare, am direcționat constant o parte din resursele companiei pentru a susține cauze sociale, umanitare, proiecte sportive și culturale inițiate de comunitatea locală, cu accent deosebit pe cele organizate cu și pentru copii și tineri.

Izotec Group s-a implicat şi se implică activ, în funcţie de disponibilităţi, în proiecte sociale variate:

  • organizarea competițiilor sportive pentru copii: tenis, ski, fotbal, baschet, înot, echitație;
  • campanii de ajutorare a sinistraților, în urma calamităților naturale – inundații, incendii – prin furnizarea de tâmplărie nouă;
  • modernizarea tâmplăriei din unități de învăţământ, culturale, sportive;
  • susținerea de proiecte școlare: concursuri de invenții și inovații, organizarea balurilor Bobocilor în licee, proiecte organizate de Asociații de voluntariat ale tinerilor din comunitate;
  • organizarea curselor de alergare montană: Bate Toaca, Semimaraton Curtea Domnească.

NOUTĂŢI

Şcoala Altfel – vizite la Fabrica de ferestre şi uşi PVC Izotec Group

Un proiect special pe care îl derulăm anual este Săptămâna Altfel, perioadă în care fabrica Izotec este vizitată de elevi de la școlile din județ. Este o ocazie specială pentru noi să le prezentăm modul de lucru dintr-o fabrică autohtonă, să le oferim cadouri special realizate pentru aceste vizite, care să le amintească copiilor de compania noastră.

Copiii ne surprind cu întrebări extrem de ingenioase, iar ulterior primim din partea lor desene sau alte amintiri lucrate de ei, și inspirate din ceea ce au văzut în timpul vizitei.

Baza Hipică Piatra Neamţ

Baza Hipică Piatra Neamț este unul din proiectele de suflet susținute constant de-a lungul anilor de Izotec Group. În fiecare anotimp, aceasta are nevoie de sprijin material și financiar, atât pentru îngrijirea nobilelor animale, cât și pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentelor sportive din calendarul competițional. Suntem alături de cei care lucrează cu dăruire în această echipă și vrem să împărtășim cu voi câteva din cele mai importante momente ale sezonului 2017.

Semimaraton Curtea Domnească – 2017

Bate Toaca – 2017

Balul Bobocilor

Bate Toaca 2016

Consiliul Local al Tinerilor

Fotbal în sală

Semimaraton Curtea Domnească – Piatra Neamţ

Tabăra Victor Mihalache

Piatra pe bicicletă – 2012

Cupa Izotec la tenis – 2011

Ziua Antifumat la Tg. Neamţ – 2011

Concurs Bouldering 2011

Cupa Izotec la tenis – 2010

Campanie antidrog – 2009

Cupa Izotec la tenis – 2009

Ai un proiect social interesant?
Povesteşte-ne!

CONTACTEAZĂ-NE!