Dezvoltă-ți afacerea locală cu ferestre PVC: sfaturi tehnice de la specialiștii Izotec Group

Dacă dorești să începi o afacere și ești în căutarea unui domeniu profitabil, unde să ai în mod constant activitate, domeniul construcțiilor este o alegere inspirată. Unul din elementele cheie ale noilor clădiri, care oferă confort sporit și o performanță de top, este reprezentat de tâmplăria PVC. Așadar, poți investi într-o afacere de reselling cu celebrele ferestre termopan și uși cu geam termoizolant.

Pentru a începe o astfel de afacere, ai nevoie de parteneri de încredere care să îți ofere suport și sfaturi prețioase în orice moment. Începe o colaborare cu un furnizor de top, precum Izotec Group. Activăm pe piața ferestrelor termopan încă din 2004, așadar am avut suficient timp să acumulăm o bogată experiență, astfel încât să te putem ghida în acest domeniu, dar și să punem la dispoziție numai produse de calitate.

Calitate certificată

Oferta Izotec Group pentru uși și ferestre PVC cuprinde doar produse ce oferă o performanță excelentă și dotări de top, a căror calitate este certificată. Tehnologia de producție a tâmplăriei de la Izotec Group se realizează prin intermediul unor metode moderne, asistate digital. Astfel, se obțin produse care îndeplinesc toate standardele în vigoare la nivel european.

Certificarea este oferită de către prestigiosul Institut pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim din Germania. Această instituție verifică atent toate procesele de producție și oferă acreditări produselor care îndeplinesc toate standardele de calitate. IFT Rosenheim este cel mai important institut din acest domeniu la nivel european, iar certificările oferite sunt recunoscute la nivel internațional.

Ferestrele Izotec se pot lăuda cu certificări obținute, încă din anul 2008. Din 2019, acestea au dobândit un nivel superior de certificare emis de către această instituție, așadar vei putea include în oferta ta numai produse de top.

Profil PVC premium

Principalul avantaj al tâmplăriei PVC este izolația termică superioară pe care o oferă, astfel contribuind la sporirea confortului termic din interiorul clădirilor și sporirea eficienței lor energetice. Unul din elementele care îi oferă ferestrei aceste proprietăți este profilul. La Izotec Group, folosim profile PVC Gealan. Acestea pot avea două sau trei garnituri de izolare. Poți opta pentru ambele variante, astfel încât să îți creezi o ofertă completă de produse și să le oferi clienților tăi mai multe variante.

Pe lângă performanțele energetice, termice și fonice ale ferestrei, contează și designul aproape în egală măsură. De aceea, profilele noastre sunt disponibile în mai multe opțiuni de culori. Pe lângă albul clasic, specific tâmplăriei termopan, profilul poate avea și nuanțe precum stejar auriu, nuc sau gri antracit.

Numeroase opțiuni de sticlă pentru ferestre PVC

Și tipul de sticlă joacă un rol foarte important în sporirea eficienței termice a ferestrei. Și din acest punct de vedere punem la dispoziție o ofertă variată de sticle Saint Gobain. Aceasta este compusă din sticlă de tip float clasică, sticlă cu emisivitate redusă, tratată cu oxizi metalici, care ajută la menținerea unei temperaturi constante, sticlă cu control solar, potrivită pentru confort termic indiferent de anotimp, dar și sticlă de siguranță, cu rezistență ridicată la spargere, care oferă mai multă securitate. Bineînțeles, este disponibilă și sticla decorativă, potrivită pentru panouri ornamentale sau pentru încăperile unde este nevoie de fereastră opacă.

Pachetul de geam poate fi format din două foi de sticlă (geam dublu) sau trei foi de sticlă (geam triplu sau tripan). Acesta din urmă este ideal pentru a spori eficiența energetică a unei încăperi și pentru a garanta un confort termic ridicat.

Sisteme de feronerie avansate

Tâmplăria PVC de la Izotec este dotată cu sisteme de feronerie Winkhaus, care permit închiderea etanșă, precum și variante superioare de ventilație. Sistemul permite aerisirea în 4 trepte, dar este posibilă și dotarea cu sistemul de deschidere perimetrală, pe 6mm. Alte dotări includ blocatorul cu bilă, ridicătorul de canat și contraacționarea greșită.

Armătura durabilă

Pentru ca fereastra să aibă o performanță de top și să reziste, este important ca fiecare element să fie realizat din materiale de cea mai bună calitate. Așadar, utilizăm armătură Kovostroj, realizată dintr-un oțel premium, durabil și rezistent.

Totul la un preț corect

Colaborând cu specialiștii Izotec Group, vei putea beneficia de suport tehnic oricând ai nevoie și de oferte personalizate nevoilor tale, la care se adaugă, bineînțeles, dotările de top. Însă, nu vei fi nevoit să plătești niște prețuri uriașe și nejustificate în schimbul acestora. Practicăm doar prețuri corecte, care să reflecte exact ceea ce produsele au de oferit. Așadar, vei avea parte de un raport calitate-preț echilibrat, astfel încât să poți practica și tu niște prețuri accesibile.

Livrare rapidă

Nu în ultimul rând, îți oferim și promptitudine și rapiditate. De multe ori, succesul afacerii tale depinde de respectarea unor termene limită. De aceea, vrem să ne asigurăm că nu vei avea niciun fel de neplăceri din acest punct de vedere. Așadar, în cazul anumitor produse, oferim livrare în doar 7 zile.

Alegând Izotec Group drept furnizor pentru afacerea ta cu tâmplărie PVC, vei avea parte de avantaje nenumărate. Știm cât de importantă este calitatea pentru satisfacția clientului, dar și accesibilitatea financiară și disponibilitatea imediată a produselor. De aceea, îți oferim multă seriozitate și suport, dar și performanță. Nu ezita să ne contactezi pentru a discuta despre oferta cea mai avantajoasă pentru afacerea ta!

Sursa foto: freepik.com

SOLICITĂ OFERTA!

A fost util acest articol?