Îți dorești o afacere cu tâmplărie PVC? Află cum te poate ajuta Izotec Group

O afacere în domeniul tâmplăriei PVC poate fi o investiție cu adevărat profitabilă. Aceasta este o piață în continuă dezvoltare, care întâlnește o cerere aproximativ constantă de servicii, așadar ar putea fi o decizie înțeleaptă. În plus, dacă te atrage domeniul construcțiilor, poate fi o activitate captivantă și dinamică.

Dacă te hotărăști să începi o astfel de afacere, vei avea nevoie, în primul și în primul rând, de un furnizor de tâmplărie PVC. Indiferent de regiunea în care te afli, te putem ajuta cu livrarea rapidă a unor produse de calitate, la prețuri bune.

Izotec Group este în căutare de parteneri din toată țara

Avem o experiență bogată în domeniul producției de tâmplărie PVC și, de-a lungul timpului, am învățat care sunt nevoile clienților și cum ar trebui să arate produsele noastre, astfel încât să respecte cerințele când vine vorba de performanță și siguranță.

Dorim să educăm și publicul cu privire la aceste cerințe și să le arătăm că pot avea parte de calitate fără să facă sacrificii. Pentru a seta astfel de standarde și a rafina piața de tâmplărie PVC; avem nevoie de parteneri de încredere sub forma a distribuitorilor și resellerilor.

Ce produse îți poate livra Izotec Group?

Îți punem la dispoziție tâmplărie PVC de calitate, mai precis uși din termopan și ferestre termopan, cu geam termoizolant. Acestea pot asigura o izolare fonică și termică superioară, datorită dotărilor de top, care includ profilele PVC Gealan S8000 și sticla marca Saint-Gobain Glass.

Sticla poate fi de mai multe tipuri, fiecare din acestea având diverse avantaje și proprietăți: sticlă Float, cu emisivitate redusă, cu control solar, de siguranță, decorativă. De asemenea, pachetul de geam termopan poate fi compus din două sau trei foi de sticlă.

O altă dotare de top a tâmplăriei include sistemul de feronerie marca Winkaus, cu sistem de blocare și mai multe moduri de deschidere. Pentru posibilități multiple de aerisire, se poate opta pentru deschiderea în patru trepte sau pentru deschiderea perimetrală. Trebuie menționată și armătura, realizată din oțel premium, stabil și durabil.

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm că portofoliul Izotec include și numeroase opțiuni cromatice. În afară de clasicul alb, ferestrele și ușile pot fi disponibile și în nuanțe care rezistă, precum gri antracit, mahon și altele.

De ce să alegi Izotec Group drept furnizor de tâmplărie PVC?

Pentru noi, calitatea este pe primul loc, iar pentru tine, în calitate de revânzător, cu siguranță va face o diferență când vine vorba de atragerea clienților. Pentru a-ți garanta faptul că produsele noastre ating cele mai înalte standarde când vine vorba de calitate, îți prezentăm certificările noastre.

Ferestrele termopan de la Izotec dețin certificări acordate de către IFT Rosenheim, cel mai important institut pentru tehnica ferestrelor din Germania. Din 2019, acestea se pot lăuda cu obținerea nivelului superior de certificare, IFT Qualitat. Așadar, nu ar trebui să îți faci griji cu privire la calitate.

Pentru ca afacerea ta să fie una profitabilă și să nu ai cheltuieli nejustificate, oferim și prețuri corecte. Astfel, nu vei avea cheltuieli ascunse și vei plăti exact pentru ceea ce primești. În plus, știm că succesul proiectelor tale depinde de livrarea la timp a produselor, așa că unele dintre acestea vor ajunge la tine în numai 7 zile.

Pe lângă aceste trei avantaje principale, trebuie să menționăm și alte atuuri ale tâmplăriei PVC de la Izotec:

  • bune proprietăți de izolare termică și fonică;
  • posibilități multiple de deschidere și ventilație;
  • protecție antiefracție;
  • design modern;
  • mai multe variante de culori.

Oferta Izotec Group pentru distribuitorii de tâmplărie PVC

Știm că succesul afacerii tale poate depinde foarte mult de furnizori și de cât de bine merge colaborarea cu aceștia. De aceea, îți oferim respect și seriozitate, pentru ca tu să îți poți desfășura activitatea fără probleme. Ne angajăm să îți livrăm la timp produsele, îți oferim suport în mod constant și supraveghem atent procesele de producție și vânzare, pentru a nu apărea neplăceri.

De asemenea, dorim să avem grijă și de partea monetară și să creăm oferte care să fie avantajoase pentru tine. Bineînțeles, calitatea primează, dar vrem să oferim performanță de top fără ca acest lucru să fie în detrimentul tău financiar. De aceea, avem un raport calitate-preț corect și suntem dispuși să negociem prețurile, dar nu și calitatea produselor.

Pe scurt, iată care este oferta Izotec Group pe care o punem la dispoziția distribuitorilor de termopane cu care colaborăm:

  • un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;
  • consiliere și suport, oricând ai nevoie;
  • produse premium, certificate internațional;
  • livrare rapidă, astfel încât proiectele tale să nu aștepte;
  • condiții financiare avantajoase pentru tine și prețuri corecte.

Indiferent de zona țării în care îți desfășori activitatea, ne poți contacta pentru a afla mai multe despre ofertele noastre și despre cum poți deveni partener Izotec. Dorim să te ajutăm să ai lucrări de succes, să îți mulțumești pe deplin clienții și să te bucuri de calitate, livrare rapidă și prețuri corecte.

Sursa foto: freepik.com

SOLICITĂ OFERTA!

A fost util acest articol?