Izotec Group a inaugurat noua linie de producție tâmplărie PVC, cu sprijin nerambursabil de 628 mii de euro din partea Granturilor SEE și Norvegiene

“Oamenii trebuie să își schimbe concepția despre ferestre pentru că este vorba atât de banii lor, cât și de viața planetei.”- Ciprian Chelariu, proprietar Izotec

Linia de producție, formată din roboți industriali de ultimă generație, răspunde exact acestei idei: funcționează cu economie de energie, are impact redus asupra mediului; crește productivitatea, munca este mai ușoară și sănătatea angajaților este protejată; se execută produse performante, pe care și le permit cât mai mulți români.

Ca urmare, ferestrele Izotec vor avea rezistență crescută și design deosebit, fiind executate pe cel mai nou utilaj de sudură invizibilă din România, produs de compania germană URBAN. Timpul de sudură este la jumătate față de alte modele, ceea ce conduce la o productivitate sporită și la scăderea consumului de energie.

Fluxul tehnologic este completat și de o linie automatizată de montaj feronerie pe cercevea, de asemenea produsă în Germania de firma URBAN GmbH & Co.

Valoarea noii linii de producție inaugurate depășeste 1 milion de euro, din care 628.000 euro reprezintă valoarea sprijinului nerambursabil din partea Granturilor SEE și Norvegiene.

Prin investițiile în tehnologie, urmărim să furnizăm ferestre cu geam termopan de înaltă calitate, cu un preț accesibil. Vrem să învățăm tot mai mulți românii să vadă ferestrele casei ca fiind mai mult decât o achiziție, să le vadă ca pe o investiție în viitor.

La evenimentul oficial din 17 iunie 2022 au participat membrii echipei Izotec, reprezentanți mass-media și numeroși invitați din partea companiilor furnizoare și colaboratori ai firmei.

Între vorbitori s-au numărat:

  • Ciprian Chelariu- Fondatorul Izotec Group
  • Marian Stoian – consultant – Initial Advisory
  • Andreas Pauls- Urban GmbH & Co Maschinenbau KG – Germania
  • Nicu Crăciun- Gealan România- Country manager
  • Claudiu Ruginosu- reprezentant Banca Transilvania
  • Ovidiu Farcașiu- Urban Romania- Country Manager- Prezentare tehnică utilaje.

Cateringul a fost asigurat de echipa condusă de Chef Giovanni de la Il Viaggio.

Galeria foto a evenimentului este disponibilă pe pagina de Facebook Izotec.

A fost util acest articol?