4 martie – Ziua Aniversară Izotec Group!

Acum 14 ani, am pornit pe un drum plin de provocări și am pus bazele acestei companii, care în scurt timp a ajuns în aria selectă a celor mai importanți producători de tâmplărie PVC din România.

Aniversarea din această lună marchează succesul firmei Izotec Group, succes obținut prin munca angajaților, prin dedicația față de clienții noștri și prin sprijinul acordat comunității din care facem parte.

Ne găsim în momentul la care evaluăm rezultatele muncii noastre de până acum.

Izotec Group îşi derulează activitatea de producţie în 3 unităţi independente, amplasate într-un spaţiu generos de 20.000 mp, situat în zona industrială din vecinătatea oraşului Piatra Neamţ.

Pasiunea noastră nu poate fi măsurată în cifre, însă realizările noastre ne plasează printre cei mai puternici producători de ferestre şi uşi din România. Suntem o echipă puternică, cu peste 140 de angajați. Am livrat până în prezent peste 220.000 de comenzi, însumând peste 1 milion de ferestre.

Pentru siguranţa şi confortul clienților noștri, am investit peste 8 milioane de euro în dezvoltarea tehnologică a companiei. Pentru ferestre şi uşi tot mai sigure şi durabile!

Suntem în aria selectă a marilor producători de tâmplărie PVC din România şi ne mândrim cu produsele noastre, testate şi certificate la nivel european!

Am fost primul producător român care a obținut, din martie 2008, dreptul de a aplica marcajul CE pe produsele proprii. Anul acesta marcăm așadar încă un moment important, 10 ani de certificare continuă, recunoaștere acordată de cel mai important Institut European de Certificare – IFT Rosenheim – Germania.

Ne ghidăm în activitatea de zi cu zi după câteva principii esențiale. Tratam angajații corect și în mod egal, le respectăm drepturile de bază. Acționăm etic și cu integritate în relațiile de afaceri.

Protejăm mediul înconjurător și folosim tehnologii inofensive. Ne pasă de comunitatea în care activăm.

La ceas aniversar, le mulțumim tuturor partenerilor și clienților noștri, cu care am colaborat în tot acest timp.

Un gând special de mulțumire pentru angajații care au contribuit la aceste reușite!

MULȚUMIM că ne sunteți alături!

By | 2018-03-19T14:02:26+00:00 martie 19th, 2018|News|0 Comments