Echipa Izotec Group a participat la târgul nZEB Expo din București

Am avut parte de zile pline de energie și extrem de eficiente la nZEB Expo, alături de partenerul nostru local, BDM Systems.

nZEB Expo a oferit, într-un singur loc, toate informaţiile necesare pentru a construi corect şi sustenabil, conform principiilor nZEB şi de casă pasivă. Pentru prima dată în capitală,  evenimentul s-a desfăşurat pe 3 scene, au fost peste 150 de expozanţi, 50 de speakeri, 27 de workshop-uri şi peste 15.000 de specialişti şi persoane interesate de construcţii eficiente energetic.

Izotec la nzeb expo 2024 Bucuresti

Târgul a inclus conferințe, workshop-uri și paneluri de discuție, care au adus împreună cei mai relevanți speakeri din industria construcțiilor, atât din România, cât și din străinătate. Ne-am întâlnit cu mulți dintre parteneri și clienți finali, iar atmosfera generală a fost una orientată spre evoluție și educare.

Ne-am conectat cu un public neașteptat de numeros și de curios, dornic să afle cât mai multe lucruri despre ferestrele marca Izotec, potrivite pentru clădiri cu standard nZEB. Meșteri, auditori energetici, dezvoltatori imobiliari, constructori, toți au dedicat mult timp discuțiilor cu noi și au manifestat un real interes pentru produsele Izotec Group.

Izotec la nzeb expo 2024 Bucuresti

Pentru Izotec Group, vedeta evenimentului a fost fereastra IzoKub. Caracteristicile sale tehnice deosebite, precum și aspectul ireproșabil au atras atenția a numeroși arhitecți și ingineri, dar și a foarte multor oameni care-și doresc să aibă ei înșiși o locuință frumoasă și durabilă și care au înțeles că IzoKub le oferă versatilitatea estetică și eficiența de care au nevoie.

Izotec la nzeb expo 2024 Bucuresti

Participanții la târg au putut vedea inclusiv o demonstrație pe viu care, altfel, le-ar fi părut ireală: profilul ferestrei IzoKub a fost zgâriat cu o cheie, iar apoi, după ștergerea cu un burete, zgârieturile pur și simplu au dispărut. Acest lucru a fost posibil datorită tehnicii de vopsire a profilului în AcrylColor, dezvoltată de Gealan.

Așadar, la cel mai important eveniment dedicat construcțiilor eficiente energetic din România, ne-am bucurat de o atmosferă efervescentă la stand.

FII PARTENER!

A fost util acest articol?