Noua gama IzoKlass – powered by KÖMMERLING – permite proiectarea de ferestre și uși ultra-moderne, realizate cu cel mai bun profil din clasa sa.
KÖMMERLING este de altfel brandul german recunoscut la nivel mondial pentru calitatea premium a sistemelor de ferestre si usi PVC. Cu peste 100 ani de experienta, marca KÖMMERLING ofera tot ceea ce este necesar pentru constructiile viitorului, avand toate profilele PVC fabricate in Germania.

Reuneste o gama unica de proprietati- calitate de top, statica remarcabila, protectie termica si fonica excelenta.

Cu IzoKlass – powered by KÖMMERLING – investiti intr-o fereastra premium care va fi apreciata mult timp!

Avantajele gamei de produs IzoKlass

Calitate certificata, siguranta si protectie sporita

Ferestrele Izotec sunt verificate si certificate periodic de cel mai important institut din Europa- Institutul pentru tehnica ferestrelor- IFT Rosenheim, din Germania.

Echiparea standard a ferestrelor Izotec se realizeaza cu feronerie germana activPilot Winkhaus, certificata IFT. Aceasta sporeste siguranta locuintei, prin piesele din otel rezistente la efractie. Microventilatia in 4 trepte si contraactionarea gresita sunt de asemenea in standardul de echipare al ferestrelor Izotec.
Optional se poate alege echiparea cu feronerie pana la clasa de siguranta RC2, cu deschidere in plan paralel (perimetrala- 3D) sau cu balamale ascunse, pentru design deosebit.

Accesati filmul de prezentare pentru fereastra perimetrala Winkhaus aici.

In atentia colaboratorilor Izotec- O prezentare detaliata a noului produs IzoKlass- powered by Kommerling – puteti solicita pe adresa noastră de e-mail.

A fost util acest articol?

By | 2017-08-14T08:37:42+00:00 iunie 22nd, 2017|News|0 Comments