Aerisire confortabilă pentru o locuință sigură

Fereastra cu deschidere în plan paralel, echipată cu feronerie Winkhaus, se deschide de jur-împrejurul canatului, care se depărtează ușor de ramă, la o distanță de 6 mm. Prin această modalitate de aerisire controlată sunt evitate formarea mucegaiului și insectele dăunătoare. În același timp, fereastra este complet blocată, prin elementele de siguranță din oțel, care rezistă la tentativele de efracție.

Fereastra face posibilă atât deschiderea oscilobatantă, cât și deschiderea în plan paralel. Fanta de aerisire îngustă, care se formează pe tot perimetrul, face posibilă o aerisire economică, fără curenți de aer. În timp ce în poziția de deschidere clasică, prin oscilare, este posibilă pătrunderea ploii, în poziția de deschidere în plan paralel acest lucru este imposibil, chiar și pe timp de furtună.

Bucură-te de un climat natural în încăpere!

Încearcă aerisirea în siguranță și cu economii de energie oferită de fereastra cu deschidere în plan paralel de la Izotec!

În atenția colaboratorilor Izotec: O prezentare detaliată a avantajelor ferestrei cu deschidere în plan paralel puteți solicita pe adresa de mail marketing@izotec.ro

A fost util acest articol?

By | 2021-01-22T13:36:09+00:00 iunie 30th, 2015|News|0 Comments