Cine este Izotec ?

Izotec este o companie romaneasca care fabrica usi si ferestre cu geam termopan, de peste 15 ani in Romania.

Izotec este firma care are ca angajati peste 120 de oameni din zona orasului Piatra Neamt.

Si nu in ultimul rand, Izotec este compania care dupa mai bine de 10 ani de testare si auditare continua din partea institutului german IFT Rosenheim a primit certificarea IFT Qualitat, una dintre cele mai prestigioase certificari din Europa in materie de productie de tamplarie PVC.

Se poate asa ceva in Romania ?

Da, asa ceva este posibil datorita sistemelor si tehnologiei germane pe care le folosim la productia ferestrelor, datorita experientei de 15 ani in fabricarea tamplariei PVC si datorita tehnologizarii de ultima ora pe care o avem.

In fabrica Izotec din Piatra Neamt, folosim masini automatizate cu control numeric pentru o precizie maxima in imbinare, asamblare, frezare, gaurire si sudare.

Pentru ca sa putem livra constant ferestre si usi de calitate, sigure si confortabile in utilizare, am investit pana acum peste 8 milioane de euro in tehnologizare si modernizare constanta a procesului de productie.

Ferestrele sunt verificate si testate riguros pe liniile noastre de productie si asta este si motivul pentru care dupa mai bine de 10 ani de testare si auditare continua din partea institutului german IFT Rosenheim am primit certificarea IFT Qualitat, una dintre cele mai prestigioase certificari din Europa in materie de productie de tamplarie PVC.

In acest moment suntem printre putinele companii romanesti care simultan, sunt certificate de ift Rosenheim Germania si au si acest nivel superior de atestare (companiile care mai sunt certificate de Ift Rosenheim, au fie nivel de testare sau fie standard, ambele inferioare celui Qualitat).

Cine este ift Rosenheim ?

ift Rosenheim este un prestigios institut european, de testare si certificare a ferestrelor, cu sediul in Germania. Infiintat in anul 1966, institutia are o vasta experienta in domeniul evaluarii si verificarii performantelor produselor pentru constructii, cum este si tamplaria PVC produsa de Izotec.

Este important de retinut ca toate cele 4 game de produse Izotec au certificarea ift Qualitat, documentele aferente pot fi verificate si vizualizate pe site-ul institutiei.

Utilizatorul produselor Izotec, certificate „ift-quality”, are certitudinea ca:

  • Toate probele si testele impuse prin legislatia aplicabila in constructii exista si indeplinesc cerintele specificate.
  • Documentele si probele sunt reale (documente de autenticitate)
  • Controlul productiei in fabrica producatoare este auditat si monitorizat in mod regulat
  • Probele, proprietatile produselor, caracteristicile de calitate si testele sunt enuntate in mod clar pe website-ul ift.
  • Produsele indeplinesc cerintele necesare pentru a fi considerate produse de inalta calitate si utilizabilitate; acestea sunt monitorizate in mod constant.

Controlul de calitate pentru ferestre si usi exterioare include, spre exemplu, testarea durabilitatii mecanice prin 15.000 de cicluri de deschidere si inchidere, precum si a rezistentei mecanice, permeabilitatii aerului si etanseitatii, prin teste regulate asupra productiei actuale. Acest lucru asigura faptul ca Izotec, ca si producator, are capacitatea si expertiza necesare pentru a produce ferestre de calitate !

 

Ferestrele Izotec pot fi livrate oriunde in Europa, deoarece aceste certificari demonstreaza ca tamplaria noastra are marcaj CE si ca satisface toate conditiile legislative aplicabile in vederea comercializarii.

Daca vrei sa vii sa ne vizitezi, sa ne vezi fabrica, sa bei o cafea cu noi, treci pe la Piatra Neamt si lasa-ne sa iti aratam de ce in acest aer tare se produc cele mai bune ferestre de la noi din tara!

A fost util acest articol?