Pentru al doilea an consecutiv, Izotec Group a susținut organizarea concursului de alergare – Semimaraton Curtea Domnească – ce a avut loc la finalul lunii septembrie, la Piatra Neamț.

Evenimentul își dorește să consolideze poziția municipiului Piatra Neamț pe harta competițiilor outdoor având ca tema esențială alergarea în natură.

Semimaraton Curtea Domnească este evenimentul de alergare din județul Neamț care face tranziția participanților de pe potecile Masivului Ceahlău către orașul reședință de județ, introducând noțiunea de urban trail pe trasee noi de alergare stabilite pe dealurile Cozla si Cârlomanu, având ca punct de plecare centrul orașului.

Sub sloganul “Spor(t) în toate!” sâmbătă, 30 septembrie 2017, ora 10, la Turnul lui Ștefan s-a dat startul evenimentului dedicat alergării pe potecă și pus la dispoziție de Asociația “Sport.Natura” în parteneriat cu Primăria Piatra Neamț.

Traseul de concurs a fost gandit astfel încât toți sportivi amatori dar și profesioniști sa-și demonstreze forțele fizice și să resimtă din plin generozitatea reliefului și a punctelor de interes turistic oferite de organizatori.

Alergarea este un sport de masă, o activitate frumoasă care aduce cele mai multe beneficii pentru trup, minte și suflet, iar Izotec Group este un susținător constant al evenimentelor de acest tip.

 

A fost util acest articol?