UN NOU STANDARD DE SECURITATE pentru IzoKlass si IzoElite

Fiecare dintre noi avem nevoie de protectie si siguranta atat in intimitatea locuintei sale, cat si la locul de muncă.

Noi, cei de la Izotec Group, suntem preocupati in permanenta sa crestem siguranta si calitatea produselor noastre, pentru a oferi clientilor ferestre tot mai sigure si mai usor de utilizat.

Gamele de TOP – IzoElite si IzoKlass – sunt echipate acum in standard cu placute de siguranta din otel de la Winkhaus!

Calitate si siguranta din OTEL pentru ferestrele de top IZOTEC!

Cele mai multe spargeri de locuinte au loc prin efractie, adica prin fortarea ferestrelor si usilor. De aceea, specialiştii Politiei recomanda ca ferestrele si usile de acces sa fie confectionate din materiale rezistente la solicitari mecanice si termice, si sa fie prevazute cu sisteme cu închidere in mai multe puncte.

Tinand cont de aceste recomandari, am imbunatatit echiparea standard la feroneria ferestrelor de top Izotec, cu placutele blocatori de siguranta din otel. Otelul este un material mult mai rezistent decat alte aliaje, precum zamacul de exemplu, si asigura un grad sporit de siguranta si rezistenta al ferestrelor de top Izotec.

Placuta blocator de siguranta din OTEL fixeaza in fantele sale capul din OTEL al boltului tip ciuperca. Se obtine astfel o blocare superioara a ferestrei, in pozitia inchis, care nu poate fi fortata prin efractie!

 

A fost util acest articol?