Ferestre și tâmplărie PVC în Botoşani

Izotec Group oferă încă din anul 2004 tâmplărie PVC premium, livrată rapid, în schimbul unor costuri corecte. De-a lungul timpului, am acumulat experiență prețioasă, învățând  care sunt nevoile clienților și cum să le satisfacem mai bine. Astfel, putem spune că am acumulat numeroși parteneri de încredere, care știu că se pot baza întotdeauna pe noi.

Însă, vrem să ne completăm lista de colaboratori. Așadar, ne adresăm distribuitorilor și dealerilor de tâmplărie PVC din Botoșani și îi invităm să ne fie parteneri! Împreună cu noi, te poți bucura de oferte avantajoase și de o serie de beneficii pe care le poți oferi, la rândul tău, clienților tăi. Vrem să educăm piața și să le arătăm oamenilor că pot avea parte de calitate superioară, prețuri corecte și livrare rapidă.

Portofoliul companiei Izotec Group

Oferta Izotec Group conține tâmplărie PVC de top, sub formă de ferestre cu geam termopan și uși cu geam termopan. Ambele categorii de produse prezintă dotări profile PVC Gealan S9000 și 3 foi de sticlă marca Saint-Gobain Glass. În acest mod, ele pot oferi o mai bună izolare termică și fonică.

Sistemele de feronerie utilizate pentru ușile și ferestrele Izotec permit blocarea, astfel încât să ai parte de confort sporit, dar și de mai multă siguranță. Aceste sisteme permit și diferite modalități de deschidere: deschiderea în 4 trepte este perfectă pentru a asigura o bună ventilație a locuinței, în timp ce deschiderea perimetrală permite păstrarea confortului și siguranței în timp ce fereastra este deschisă. La acestea adăugăm armătura Kovostroj din oțel premium.

Detaliile tehnice contează cel mai mult când discutăm despre tâmplăria PVC, însă nu reprezintă singurul factor important. Pentru ca noua construcție să arate perfect, ar trebui să optezi pentru ferestre și uși care să se potrivească stilului său. Acest lucru este posibil, deoarece oferta Izotec conține nu doar culoarea albă tradițională, ci și alte nuanțe.

De ce să alegi tâmplărie PVC marca Izotec?

Clienții și partenerii noștri sunt întotdeauna pe primul loc. De aceea, suntem atenți la nevoile lor și vrem să le oferim posibilitatea de a realiza lucrări de succes. Putem reuși acest lucru prin produsele noastre care au calitate certificată de către Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim din Germania. În 2019, acestea au obținut nivelul superior de certificare, IFT Qualitat.

Nu doar că îți oferim produse de top, dar acestea au și prețuri accesibile. Dorim să păstrăm un echilibru în raportul calitate-preț, așa că acestea vor fi disponibile în schimbul unor costuri corecte, care reflectă exact ceea ce au de oferit.

Însă, aceste avantaje pot începe să pălească dacă observi că livrarea este greoaie și nu poți avea acces la servicii atunci când ai nevoie de ele. Cu noi, acest lucru nu va fi o problemă, deoarece ne-am propus să livrăm totul foarte rapid. În cazul anumitor produse, livrarea este disponibilă în doar 7 zile.

La calitatea certificată, prețurile de invidiat și livrarea rapidă, putem adăuga și alte avantaje pe care nu le putem omite:

  • izolare termică și fonică superioară;
  • siguranța locuinței asigurată de proprietățile antiefracție;
  • mai multe tipuri de aerisire, pentru a preveni formarea mucegaiului, dar a și controla mai ușor zgomotul venit din exterior;
  • design modern și mai multe opțiuni de nuanțe și culori.

Partenerii noștri

Ce trebuie să știi despre oferta Izotec?

Pentru persoane juridice

Dorim să începem noi colaborări cu dealeri și distribuitori de tâmplărie PVC în Botoșani și împrejurimi! Lansăm un apel către toți cei care au afaceri în domeniul vânzării termopanelor, au ca domeniu de activitate distribuirea de materiale de construcții sau colaborează cu firme de arhitectură sau de imobiliare.

Împreună, putem începe un parteneriat bazat pe încredere, în care vom avea grijă să nu apară neplăceri și vom supraveghea atent întregul proces de producție și achiziție. Astfel, vom avea grijă ca produsele să respecte standardele pe care ni le impunem, fără niciun fel de sacrificiu când vine vorba de calitate. Așa este, calitatea nu este negociabilă, dar prețurile da. Suntem dispuși să găsim o modalitate complet avantajoasă pentru tine.

Supravegherea procesului de producție și achiziție înseamnă și că vom avea grijă ca totul să fie gata la timp și livrat cu promptitudine. Astfel, tu poți avea produsele exact atunci când ai nevoie de ele, fără să te îngrijorezi cu privire la eventuale întârzieri și fără ca proiectele tale să aibă de suferit.

În câteva cuvinte, iată oferta Izotec pentru dealerii de tâmplărie PVC din Botoșani:

  • un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;
  • consiliere și suport, oricând ai nevoie;
  • produse premium, certificate internațional;
  • livrare rapidă, astfel încât proiectele tale să nu aștepte;
  • condiții financiare avantajoase pentru tine și prețuri corecte.

Pentru persoane fizice

Chiar dacă nu ești dealer de tâmplărie PVC în Botoșani, tot poți avea nevoie de astfel de materiale de construcții. Le poți achiziționa tot de la noi și îți punem la dispoziție aceleași avantaje: calitate de top, prețuri corecte și livrare rapidă, astfel încât proiectul tău de construcție sau de renovare să fie unul de succes!

Ne poți contacta la numerele de telefon +40 233 220 177, +40 751 511 595 sau ne poţi trimite un mesaj pentru a descoperi mai multe despre tâmplăria noastră PVC și cum o poți cumpăra.

FII PARTENER!

A fost util acest articol?