Ferestre și tâmplărie PVC în Vrancea

Izotec Group a acumulat o experiență bogată pe piața de tâmplărie PVC din România, oferind produse premium, de înaltă calitate, pentru a asigura rezultate de excepție în cadrul lucrărilor de construcții. Din anul 2004, ne-am propus să le oferim clienților noștri calitate, servicii disponibile rapid, în schimbul unui preț corect și accesibil.

Lansăm un apel către toți resellerii și distribuitorii de tâmplărie PVC din Vrancea! Ne dorim ca, împreună, să începem parteneriate de succes prin care să setăm noi standarde de calitate și să educăm piața cu privire la rezultatele pe care le pot obține în proiectele de construcții. Îți punem la dispoziție numeroase avantaje financiare, precum și servicii de top, disponibile rapid!

Portofoliul companiei Izotec Group

Cu ajutorul nostru, poți achiziționa tâmplărie PVC premium, mai precis uși și ferestre cu geam termopan. Câteva dintre specificațiile tehnice pe care merită să le menționăm includ profilele PVC Gealan S9000 și 3 foi de sticlă marca Saint-Gobain Glass. Așadar, te poți bucura de o izolare termică și fonică grozavă. În plus, poți opta pentru diferite tipuri de sticlă care să ajute la întărirea acestor proprietăți.

Pentru a beneficia în permanență de confort sporit, dar și de siguranță deplină, tâmplăria noastră este dotată cu sisteme de feronerie performante, marca Winkhaus. Ferestrele se pot deschide în 4 trepte, mecanism care asigură o bună microventilație. Dacă vrei să poți aerisi camerele fără probleme și fără să îți faci griji la capitolul siguranță, atunci poți alege sistemul de deschidere perimetrală. Trebuie să discutăm și despre armătura de la Kovostroj, realizată din oțel premium, cu o bună stabilitate și durabilitate.

Pentru a putea realiza lucrări personalizate, care să se potrivească perfect cu stilul și arhitectura construcțiilor, ai ocazia de a opta pentru tâmplărie colorată. Oferta noastră conține o multitudine de nuanțe pe lângă clasicul alb.

De ce să alegi tâmplărie PVC marca Izotec?

O bună experiență pentru partenerii noștri și pentru clienții lor este prioritatea noastră numărul unu. De aceea, vrem să vă garantăm că veți avea parte de rezultate de top, oferindu-vă produse care au o calitate certificată. Tâmplăria PVC de la Izotec a primit certificări de la o instituție de prestigiu, Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim din Germania.

Produsele noastre ies în evidență când vine vorba de calitate. În anul 2019, acestea au obținut nivelul superior de certificare, IFT Qualitat, așadar acest aspect nu poate fi neglijat. Însă, probabil te aștepți ca și prețul să fie unul neobișnuit de mare, în schimbul unor astfel de atuuri. Ce ai zice dacă ți-am spune că este posibil să plătești exact atât cât trebuie și să ai parte de un echilibru între partea financiară și cea a calității? Produsele noastre au doar prețuri corecte, astfel încât tu să nu fii dezavantajat.

Pe lângă specificațiile ce nu pot fi trecute cu vederea și prețul accesibil este foarte important ca produsele să fie la dispoziția ta exact atunci când ai nevoie de ele. Livrarea rapidă este o condiție pe care mulți parteneri o solicită și de care noi ținem întotdeauna cont. Tocmai de aceea, garantăm livrare în numai 7 zile în cazul anumitor produse.

În afara calității certificate, a costurilor avantajoase și a livrării rapide, tâmplăria PVC de la Izotec oferă și alte avantaje:

  • O bună izolare termică și fonică;
  • Proprietăți antiefracție superioară, pentru ca locuința să fie mult mai sigură;
  • Protecție împotriva mucegaiului prin sistemul de aerisire lentă și control fonic mai mare asupra zgomotelor din exterior, datorită aerisirii controlate;
  • Design modern și o varietate de culori din care poți alege.

Partenerii noștri

Ce trebuie să știi despre oferta Izotec?

Pentru persoane juridice

Dorim să începem colaborări de succes cu distribuitori și dealeri de tâmplărie PVC în Vrancea și împrejurimi! Dacă și tu întreprinzi o astfel de activitate în acest județ sau ai o firmă de construcții și ai nevoie de un furnizor de încredere, atunci ofertele noastre sunt perfecte pentru tine!

Îți punem la dispoziție seriozitate și suport, astfel încât să avem un parteneriat bazat pe încredere și respect reciproc. Oferim calitate certificată, deloc negociabilă dar, în cazul prețurilor, suntem dispuși să negociem. Astfel, nu va trebui să îți faci griji că produsele nu vor avea performanța pe care o aștepți.

În plus, ne ocupăm și de optimizarea întregului proces, de când primele materii prime ajung la noi și până când produsul final îți este livrat. Astfel, putem observa din timp orice potențiale probleme și le putem rezolva rapid, iar tu îți vei primi produsele exact atunci când ai nevoie de ele.

Mai jos, vom prezenta în câteva cuvinte oferta Izotec pentru distribuitorii de tâmplărie PVC din Vrancea:

  • un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;
  • consiliere și suport, oricând ai nevoie;
  • produse premium, certificate internațional;
  • livrare rapidă, astfel încât proiectele tale să nu aștepte;
  • condiții financiare avantajoase pentru tine și prețuri corecte.

Pentru persoane fizice

Dacă vrei să îți construiești o casă sau ești în curs de renovare a unei locuinței, ai nevoie de materiale de construcții de calitate. Așadar, îți punem la dispoziție tâmplărie PVC în Vrancea care nu te va dezamăgi și care îți va oferi avantaje nenumărate! Oferim aceeași seriozitate, livrare rapidă și prețuri corecte, precum și calitate ce nu poate fi neglijată!

Află mai multe despre ofertele noastre și despre cum poți comanda produsele la numerele de telefon +40 233 220 177, +40 751 511 595 sau ne poţi trimite un mesaj.

FII PARTENER!

A fost util acest articol?