Ferestre și tâmplărie PVC în Vaslui

Izotec Group face parte din elita producătorilor de tâmplărie PVC din România. Încă din 2004, suntem prezenți pe piața de ferestre termopan și vrem să le oferim clienților noștri cea mai bună experiență – calitate de top, disponibilă într-un timp foarte scurt, precum și avantaje financiare printr-un preț corect.

Astfel, lansăm un apel către toți distribuitorii de tâmplărie PVC din Vaslui și împrejurimi. Dorim să începem parteneriate de succes prin care tu să poți beneficia de cele mai bune produse și servicii, dar și oferte avantajoase din punct de vedere financiar. Împreună, putem să setăm noi standarde de calitate și să contribuim la educarea pieței, astfel încât clienții tăi finali să aibă parte de rezultate de top.

Portofoliul companiei Izotec Group

Oferta Izotec Group conține tâmplărie PVC premium sub formă de ferestre termopan și uși termopan, cu geam termoizolant. Acestea oferă o bună performanță, fiind dotate cu profile PVC Gealan S8000 și trei foi de sticlă marca Saint-Gobain Glass. Astfel, ele asigură izolarea termică și fonică superioară a locuinței. Pentru a spori aceste proprietăți, poți opta și pentru diverse tipuri de sticlă.

Alte dotări ce merită menționate includ feroneria performantă, marca Winkhaus, cu ajutorul căreia poți bloca ușile din termopan și ferestrele și te poți bucura de mai multă siguranță. Aceasta oferă și posibilități de deschidere multiple: în 4 trepte sau perimetrală, pentru o bună ventilație și confort sporit chiar și atunci când aerisești locuința. La acestea, adăugăm și armătura din oțel premium, care oferă stabilitate și durabilitate.

Pe lângă detaliile pur tehnice, trebuie să le menționăm și pe cele care țin de design. Tâmplăria poate fi achiziționată într-o gamă variată de culori, pe care le poți include cu succes în orice fel de proiect, asortându-le fără probleme cu finisajele exterioare ale clădirii.

De ce să alegi tâmplărie PVC marca Izotec?

Satisfacția clienților este țelul nostru numărul unu. De aceea, dorim să fim 100% siguri că tu vei putea beneficia de produse de top, așa că îți punem la dispoziție calitate certificată. Fiecare gama de ferestre care face parte din oferta Izotec Group deține certificări oferite de către Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim din Germania.

Din 2019, ne putem lăuda cu nivelul superior de certificare, IFT Qualitat. Așadar, folosind produsele noastre, vei putea realiza lucrări care să îndeplinească toate standardele de calitate. Însă, deseori, calitatea superioară vine și cu niște costuri mai puțin prietenoase. Ne dorim ca prețurile noastre să reflecte exact ceea ce produsele au de oferit, așa că îți garantăm cheltuieli corecte și accesibile.

Toate aceste avantaje pot conta mai puțin în cazul în care produsele nu ajung la tine atunci când ai nevoie de ele. De aceea, asigurăm și livrare rapidă, astfel încât niciun proiect să nu aibă de suferit. În cazul anumitor produse din oferta noastră, livrarea este disponibilă în numai 7 zile în Vaslui și împrejurimi.

Ferestrele produse de Izotec Group îți mai pot oferi și alte avantaje:

  • izolare termică și fonică de excepție;
  • siguranță ridicată a construcției datorită proprietăților antiefracție;
  • posibilități multiple de aerisire (lentă și controlată), pentru o bună protecție fonică și împotriva mucegaiului;
  • design modern și multiple opțiuni de culori.

Partenerii noștri

Ce trebuie să știi despre oferta Izotec?

Pentru persoane juridice

Dorim să găsim noi parteneri și să începem colaborări cu dealeri și distribuitori de tâmplărie PVC în județul Vaslui! Dacă ai deja activitate în domeniul construcțiilor sau dorești să începi distribuirea unor astfel de produse, te încurajăm să citești mai multe despre oferta noastră!

Parteneriatul nostru va fi bazat pe seriozitate și respect, pe lângă calitate și o atenție deosebită la detalii. Vom supraveghea atent întregul proces de producție și de achiziție și ne vom asigura că tu vei primi exact rezultatele pe care le aștepți, într-un timp scurt. În plus, îți oferim și șansa de a negocia prețurile, dar nu-ți face griji. Calitatea nu este negociabilă.

În câteva cuvinte, oferta Izotec pentru dealerii de tâmplărie PVC din Vaslui este următoarea:

  • un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;
  • consiliere și suport, oricând ai nevoie;
  • produse premium, certificate internațional;
  • livrare rapidă, astfel încât proiectele tale să nu aștepte;
  • condiții financiare avantajoase pentru tine și prețuri corecte.

Pentru persoane fizice

Dacă dorești să îți renovezi locuința sau să îți construiești o casă în județul Vaslui, îți punem la dispoziție tâmplăria PVC pentru proiectul tău. Oferim aceeași promptitudine și performanță, pentru ca tu să beneficiezi de aceleași servicii de top, iar lucrarea finală să fie exact cum ți-ai dorit.

Află mai multe despre ofertele noastre și cum poți intra în posesia lor contactându-ne la numerele de telefon +40 233 220 177, +40 751 511 595 sau ne poţi trimite un mesaj.

FII PARTENER!

A fost util acest articol?