Ferestre și tâmplărie PVC în Neamţ

Izotec Group se numără printre producătorii de renume de tâmplărie PVC din România. În decursul a aproape 20 de ani de existență am reușit să creăm produse conform celor mai înalte standarde de calitate, pe care să le livrăm rapid clienților în schimbul unor prețuri accesibile, astfel încât aceștia să se bucure de o experiență cât mai plăcută.

Dacă vrei să te bucuri și tu de asemenea avantaje și ai o afacere cu tâmplărie PVC în Neamț, atunci te invităm să ne contactezi! Dorim să începem colaborări cu distribuitori și dealeri de termopane din această regiune și, împreună, să contribuim la educarea pieței. Atât tu, cât și clienții tăi vă veți putea bucura de oferte avantajoase fără să fie nevoie să faceți sacrificii referitoare la calitate sau la timpul de livrare.

Portofoliul companiei Izotec Group

De la Izotec Group, poți achiziționa tâmplărie PVC premium: faimoasele ferestre și uși cu geam termopan, dotate cu profile PVC Gealan S9000 și 3 foi de sticlă marca Saint-Gobain Glass. Astfel de specificații, la care se adaugă și mai multe tipuri de sticlă cu diverse proprietăți, pot asigura o foarte bună izolare din punct de vedere termic și fonic.

La acestea, se adaugă și sisteme performante de feronerie, cu ajutorul cărora poți bloca ferestrele și ușile și, astfel, poți obține o locuință mai sigură. Pentru o bună ventilație și confort maxim în timpul aerisirii, ai opțiunea de a dota ferestrele cu diverse moduri de deschidere: în 4 trepte sau deschidere perimetrală. Nu putem uita nici de armătura de la Kovostroj, din oțel premium de calitate.

Dacă vrei ca lucrarea de construcții să arate unic, iar finisajele și stilul acesteia să se potrivească perfect cu tâmplăria, îți oferim și mai multe culori din care poți alege. Nu va fi nevoie să te limitezi la culoarea albă atât de des întâlnită și vei putea alege orice design dorești.

De ce să alegi tâmplărie PVC marca Izotec?

O experiență cât mai plăcută a clienților și succesul proiectelor lor de construcție reprezintă prioritățile noastre. De aceea, produsele Izotec au calitate certificată, conform unor certificări primite de la Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim din Germania.

Nu doar că tâmplăria noastră are calitate garantată, dar ea deține nivelul superior de certificare, IFT Qualitat, din anul 2019. Acest lucru nu înseamnă însă că vei avea de-a face cu prețuri nejustificat de mari. Ne pasă de resursele tale financiare, așa că am stabilit prețuri corecte, care să reflecte exact calitatea pe care o primești.

Pentru ca tu să poți livra la timp serviciile promise este important să primești la rândul tău cât mai rapid produsele comandate. De aceea, vom avea grijă să nu depășim termenele limită stabilite și să livrăm repede. În cazul anumitor produse, este disponibilă livrarea în doar 7 zile.

Nu în ultimul rând, vom menționa și alte avantaje care țin de specificațiile tehnice ale tâmplăriei PVC de la Izotec:

  • Izolare termică și fonică superioară;
  • Siguranță sporită a locuinței cu ajutorul proprietăților antiefracție;
  • Mecanisme complexe de aerisire, pentru a preveni formarea de mucegai sau pătrunderea de prea mult zgomot din exterior;
  • Diferite opțiuni de culori și aspect modern.

Partenerii noștri

Ce trebuie să știi despre oferta Izotec?

Pentru persoane juridice

Vrem să începem noi colaborări fructuoase cu distribuitori de tâmplărie PVC din Neamț! Dacă ai o afacere în acest domeniu sau pur și simplu lucrezi în construcții și ai nevoie de un furnizor, acesta ar putea fi începutul unui parteneriat de durată.

Vrem ca totul să meargă fără probleme în cadrul colaborării și tu să ai parte numai de avantaje. Nu vom face niciodată rabat de la calitate, dar ne pasă de avantajele de ordin monetar de care poți avea parte, așa că prețurile sunt negociabile. Pentru a nu apărea situații neprevăzute, ne ocupăm de fiecare detaliu și avem grijă să livrăm totul atunci când trebuie!

Descoperă oferta Izotec pentru distribuitorii de tâmplărie PVC din Neamț:

  • un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;
  • consiliere și suport, oricând ai nevoie;
  • produse premium, certificate internațional;
  • livrare rapidă, astfel încât proiectele tale să nu aștepte;
  • condiții financiare avantajoase pentru tine și prețuri corecte.

Pentru persoane fizice

Oferim acces la tâmplăria PVC de top în Neamț și pentru persoanele fizice! Ne poți contacta atunci când ai nevoie de uși și ferestre termopan pentru a-ți renova locuința sau a construi o nouă casă și poți beneficia de aceeași calitate, prețuri corecte și livrare promptă.

Poți afla mai multe detalii despre ofertele noastre și poți alege produsele pe care dorești să le comanzi la numerele de telefon +40 233 220 177, +40 751 511 595 sau ne poţi trimite un mesaj.

FII PARTENER!

A fost util acest articol?