Ferestre și tâmplărie PVC în Suceava

Din anul 2004, Izotec Group ocupă un loc de bază în elita producătorilor de tâmplărie PVC de top din România. Scopul nostru este să le oferim clienților accesibilitate rapidă la produse de cea mai bună calitate și la prețuri corecte.

Ia legătura cu noi dacă vinzi termopane sau ai o firmă în domeniul construcțiilor în Suceava și împrejurimi! Dorim să începem parteneriate de succes, din care tu să ai parte numai de beneficii. Oferim servicii de excepție la prețuri bune, într-un timp scurt. Credem că, împreună, putem seta noi standarde de calitate și putem ajuta la educarea pieței de tâmplărie PVC, pentru obținerea unor lucrări de top.

Portofoliul companiei Izotec Group

Portofoliul Izotec Group este compus din ferestre termopan și uși termopan, cu dotări precum profile PVC Gealan S8000 și trei foi de sticlă marca Saint-Gobain Glass, al căror principal avantaj este asigurarea unei izolări termice și fonice superioare. Pentru a spori aceste avantaje, ai ocazia de a opta și pentru diverse tipuri de sticlă.

O altă dotare de top este reprezentată de feroneria performantă, marca Winkhaus, care pot spori gradul de confort, dar și de siguranță al locuinței. Ferestrele au sisteme de deschidere complexe, care asigură o bună ventilație fie prin deschiderea în 4 trepte, fie prin cea perimetrală. La toate aceste specificații se adaugă și armătura, care este realizată din oțel premium, durabil și stabil.

Pentru a servi mai multor tipuri de proiecte și a permite realizarea unor lucrări personalizate, tâmplăria este disponibilă în mai multe culori. Astfel, aceasta se va putea potrivi oricărui finisaj sau stil arhitectural.

De ce să alegi tâmplărie PVC marca Izotec?

Dorim ca partenerii noștri și clienții lor să beneficieze de servicii de top și de rezultate care să îi mulțumească pe deplin. De aceea, oferim garanții prin produsele noastre de calitate certificată. Fiecare gamă de ferestre produse de Izotec Group se poate lăuda cu certificări emise de către cel mai prestigios institut pentru tehnica ferestrelor, IFT Rosenheim din Germania.

Nu doar că oferim calitate certificată, dar aceasta se ridică și la cele mai înalte standarde. Produsele noastre au reușit să obțină nivelul superior de certificare, IFT Qualitat, în 2019, deci performanța lor nu va lăsa de dorit. În plus, avem o altă surpriză. Toate aceste beneficii sunt disponibile în schimbul unui preț corect, care să reflecte calitatea oferită, astfel încât tu să nu fii dezavantajat în nicio clipă.

Un alt element pe care nu îl vom trece niciodată cu vederea este disponibilitatea. Știm că este absolut vital pentru succesul lucrărilor ca produsele să fie acolo exact când este nevoie de ele, așa că am luat măsuri. Pentru o parte dintre produse, livrarea va avea loc în doar 7 zile în Suceava și împrejurimi.

Tâmplăria PVC produsă de Izotec Group mai oferă și următoarele:

  • izolare termică și fonică superioară;
  • siguranță sporită a locuinței datorită bunelor proprietăți antiefracție;
  • mai multe opțiuni de aerisire prin sisteme multiple de deschidere, care oferă protecție anti-mucegai și control fonic superior;
  • gamă variată de culori care se adaugă designului modern și minimalist.

Partenerii noștri

Ce trebuie să știi despre oferta Izotec?

Pentru persoane juridice

Căutăm parteneri și ne adresăm distribuitorilor de tâmplărie PVC din județul Suceava! Dacă te potrivești descrierii sau pur și simplu lucrezi în construcții și ai nevoie de materiale, te invităm să citești mai departe!

Oferim seriozitate maximă și respect, așa că vom supraveghea atent toate procesele astfel încât să nu apară niciun fel de incidente în colaborarea noastră. Optimizăm fiecare detaliu și aspect, astfel încât să ne asigurăm că se respectă standardele de calitate. Oferim suport oricând, fără grabă, dar ne vom grăbi să livrăm cât mai repede posibil.

Mai mult, vrem să îți oferim avantaje financiare, așa că suntem dispuși să negociem prețurile. Atenție, doar prețurile sunt negociabile, nu și calitatea.

Pe lângă aceste avantaje greu de trecut cu vederea, îți prezentăm și o scurtă descriere a ofertei Izotec Group pentru distribuitorii de termopane din Suceava:

  • un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;
  • consiliere și suport, oricând ai nevoie;
  • produse premium, certificate internațional;
  • livrare rapidă, astfel încât proiectele tale să nu aștepte;
  • condiții financiare avantajoase pentru tine și prețuri corecte.

Pentru persoane fizice

Oferim și servicii pentru persoanele fizice. Așadar, dacă ai un proiect de construcție sau ești în curs de renovare a locuinței și te afli în județul Suceava, poți lua legătura cu noi pentru tâmplărie PVC. Oferim aceeași seriozitate și viteză în prestarea serviciilor, precum și aceeași calitate și prețuri tentante.

Te invităm să iei legătura cu noi și să afli mai multe despre ofertele noastre. Ne poți contacta atât la telefon, la numerele +40 233 220 177, +40 751 511 595 sau ne poţi trimite un mesaj.

FII PARTENER!

A fost util acest articol?