Ferestre și tâmplărie PVC în Sibiu

Din 2004, Izotec Group și-a construit un renume pe piața de tâmplărie PVC din România, stabilindu-se drept unii dintre cei mai de încredere producători. Am decis să începem această călătorie pentru a le oferi clienților produse de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile și corecte, care să ajungă cât mai repede la destinație.

Invităm toți distribuitorii și resellerii de tâmplărie PVC din Sibiu să ne contacteze și să afle mai multe despre ofertele noastre! Ne dorim să începem parteneriate prin care să îți oferim servicii care nu vor lăsa de dorit, dar și o serie de avantaje din punct de vedere financiar. Credem că putem să setăm noi standarde de calitate și să educăm publicul cu privire la acestea, astfel încât lucrările de construcții să fie unele de succes.

Portofoliul companiei Izotec Group

De la Izotec Group, poți achiziționa tâmplărie PVC premium: ferestre termopan și uși termopan. Printre dotările acestora, se numără profilele PVC Gealan S8000, precum și trei foi de sticlă marca Saint-Gobain Glass. Echipează ferestrele și ușile și cu diverse tipuri de sticlă și, astfel, poți obține o izolare termică și fonică de excepție.

Pentru a te bucura de confort sporit, dar și de siguranță, ferestrele și ușile noastre au fost dotate și cu sisteme de feronerie performante, marca Winkhaus. Acestea sunt echipate cu mecanisme de blocare și de ventilație, care permit mai multe modalități de aerisire și de deschidere a ferestrei (fereastra în 4 trepte sau fereastra 3D, perimetrală). Pentru ca tâmplăria să fie cât mai rezistentă, armătura este realizată din dintr-un material durabil și stabil – oțel premium.

Pentru o mai mare flexibilitate în realizarea proiectelor, tâmplăria noastră este disponibilă în mai multe culori, pe lângă nuanța clasică de alb. Astfel, poți asorta mult mai ușor ușile și ferestrele cu finisajele exterioare, iar noua clădire poate căpăta mai multă individualitate.

De ce să alegi tâmplărie PVC marca Izotec?

Pentru că ne dorim ca partenerii noștri să fie complet satisfăcuți de produsele noastre, ne-am propus să le oferim și o garanție sub forma calității certificate. Mai precis, fiecare gamă de ferestre produse de Izotec Group deține certificări acordate de către o instituție prestigioasă în domeniu, Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim din Germania.

În 2019, produsele noastre au obținut chiar nivelul superior de certificare în acest domeniu, IFT Qualitat, deci calitatea lor nu va lăsa de dorit. În plus, nu va trebui nici să ai cheltuieli uriașe pentru a te bucura de aceste avantaje. Prețurile noastre reflectă exact calitatea oferită de către produse, așa că punem la dispoziție doar costuri corecte și accesibile.

Un alt element pe care niciun producător de tâmplărie PVC nu îl poate trece cu vederea este rapiditatea. Lucrările au termene limită, iar materialele de construcții trebuie să fie disponibile imediat. De aceea, oferim acces rapid la produsele noastre și, în cazul unora dintre ele, asigurăm livrare în doar 7 zile, în Sibiu și împrejurimi.

Calitatea certificată, livrarea rapidă și costurile corecte sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar merita să alegi ferestrele produse de Izotec Group. Iată care sunt și celelalte avantaje:

  • izolare termică și fonică superioară;
  • sisteme de blocare și proprietăți antiefracție;
  • control asupra mucegaiului și a zgomotului exterior prin mecanismele multiple de deschidere și posibilitățile de aerisire lentă și controlată;
  • design modern și mai multe opțiuni de culori.

Partenerii noștri

Ce trebuie să știi despre oferta Izotec?

Pentru persoane juridice

Dorim să începem parteneriate de succes cu distribuitori de tâmplărie PVC din Sibiu, așa că lansăm un apel către toți aceștia. Citește mai departe pentru a afla de ce merită să ne dai o șansă!

La Izotec Group, punem pe primul loc nevoile partenerilor și ale clienților acestora, oferind seriozitate și respect. Stăm cu ochii pe tot procesul de producție, de la achiziționarea de materii prime de top până la finalizarea produselor, precum și pe procesul de achiziție, astfel încât tu să primești produsele exact atunci când ți-am promis.

Respectăm toate standardele de producție, fără să facem rabat la calitate, astfel încât produsele să aibă o performanță de top. Oferim prețuri corecte, pe care le putem negocia, deoarece dorim ca tu să fii avantajat în mod constant.

În câteva cuvinte, oferta Izotec Group pentru dealerii de tâmplărie PVC din Sibiu este următoarea:

  • un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;
  • consiliere și suport, oricând ai nevoie;
  • produse premium, certificate internațional;
  • livrare rapidă, astfel încât proiectele tale să nu aștepte;
  • condiții financiare avantajoase pentru tine și prețuri corecte.

Pentru persoane fizice

Comercializăm tâmplărie PVC în Sibiu și pentru persoanele fizice, asigurând materiale pentru proiectele de construcții mai mici sau pentru renovarea locuințelor. Promitem aceeași seriozitate și calitate, livrare rapidă și prețuri corecte, astfel încât să te bucuri de cele mai bune rezultate.

Te invităm să afli mai multe despre ofertele noastre! Poți comanda sau poți cere informații la numerele de telefon +40 233 220 177, +40 751 511 595 sau ne poţi trimite un mesaj.

FII PARTENER!

A fost util acest articol?