Ferestre și tâmplărie PVC în Brăila

Izotec Group și-a creat un renume printre producătorii de tâmplărie PVC premium din România. Cu o bogată experiență acumulată încă din anul 2004, dorim să le oferim clienților noștri produse de cea mai bună calitate, la care să aibă acces rapid, în schimbul unui preț corect și cât mai accesibil.

Dacă ești distribuitor de tâmplărie PVC în Brăila, te invităm să ne contactezi! Colaborând cu noi, te vei putea bucura în cel mai scurt timp de produse și servicii de top, beneficiind și de numeroase avantaje financiare. Dorim să educăm piața cu privire la standardele de calitate ce ar trebui îndeplinite de tâmplăria PVC și, astfel, clienții să se poată bucura de rezultate de excepție.

Portofoliul companiei Izotec Group

Izotec Group îți pune la dispoziție tâmplărie PVC premium: ferestre termopan și uși termopan, cu geam termoizolant. Acestea sunt dotate cu profile PVC Gealan S8000 și trei foi de sticlă marca Saint-Gobain Glass. Astfel, ele permit o izolare termică și fonică superioară, care poate fi asigurată și cu ajutorul a diferite tipuri de sticlă.

Atât ferestrele, cât și ușile sunt dotate cu sisteme de feronerie performante, marca Winkhaus, care permit blocarea acestora și oferă un plus de siguranță și de confort. În plus, ferestrele sunt dotate cu sisteme de deschidere în 4 trepte, pentru o microventilație eficientă. Se poate opta și pentru sistemul de deschidere perimetrală, care asigură mai mult confort în timpul aerisirii încăperilor. Armătura este și ea de foarte bună calitate, fiind realizată din oțel premium, durabil și stabil.

Mai mult, ușile și ferestrele sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Astfel, poți realiza proiecte personalizate, iar spațiul poate arăta exact cum îți dorești, tâmplăria putând fi asortată cu finisajele și cu arhitectura întregii clădiri.

De ce să alegi tâmplărie PVC marca Izotec?

Ne dorim să le oferim partenerilor noștri servicii de care să fie pe deplin mulțumiți, astfel încât lucrările lor să fie unele de succes. Așadar, punem la dispoziție produse de calitate certificată, fiecare gama de ferestre produse de Izotec Group deținând certificări de la Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim din Germania.

Din 2019, produsele noastre dețin nivelul superior de certificare, IFT Qualitat, așadar îți putem garanta că acestea vor avea o performanță de top.  De asemenea, nu va trebui să plătești prețuri neobișnuite pentru acestea. Cu siguranță îți dorești un preț care să nu fie inexplicabil de mare și care să reflecte calitatea, așa că îți garantăm costuri accesibile și corecte, astfel încât tu să ai parte de avantaje financiare.

În plus, calitatea și prețul pot trece pe planul secund dacă serviciile nu sunt disponibile la timp. Atunci când ai lucrări de terminat și ești presat de termene limită, vei vrea ca materialele să îți fie livrate rapid. De aceea, în cazul anumitor produse, garantăm livrare în doar 7 zile în Brăila și împrejurimi.

Pe lângă calitatea certificată, livrarea rapidă și costurile corecte, ferestrele produse de Izotec Group aduc și alte avantaje:

  • Izolare termică și fonică superioară;
  • Bune proprietăți antiefracție, pentru o mai mare siguranță a locuinței;
  • Posibilitate de aerisire lentă, pentru a proteja împotriva mucegaiului, și aerisire controlată, pentru un control mai bun al zgomotului ce pătrunde din exterior;
  • Design modern și minimalist și o gamă largă de culori.

Partenerii noștri

Ce trebuie să știi despre oferta Izotec?

Pentru persoane juridice

Suntem în căutare de parteneri și dealeri de tâmplărie PVC în Brăila! Dacă activezi în domeniul construcțiilor, ai o firmă care vinde termopane sau dorești să distribui astfel de produse, atunci s-ar putea să te intereseze ceea ce urmează să îți prezentăm!

Îți oferim respect și produse de top și vom avea grijă ca totul să decurgă perfect în colaborarea noastră. Suntem dispuși să negociem prețurile, astfel încât tu să ai parte de avantaje, însă nu va trebui să îți faci griji – calitatea nu este negociabilă.

Supraveghem atent întregul proces de producție, dar și de achiziție, având grijă ca fiecare detaliu să fie optimizat. Astfel, vom ști clar că produsele îndeplinesc toate standardele și vom avea grijă ca ele să ajungă la tine exact atunci când ai nevoie!

Pe scurt, iată în ce constă oferta Izotec pentru dealerii de tâmplărie PVC din Brăila:

  • un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;
  • consiliere și suport, oricând ai nevoie;
  • produse premium, certificate internațional;
  • livrare rapidă, astfel încât proiectele tale să nu aștepte;
  • condiții financiare avantajoase pentru tine și prețuri corecte.

Pentru persoane fizice

Dacă ai un proiect de construcție sau renovare a propriei locuințe, vei avea cu siguranță nevoie să ai acces la tâmplărie PVC de calitate în Brăila. Îți garantăm aceeași promptitudine și performanță și îți punem la dispoziție produse de top, astfel încât lucrarea ta să fie una de succes.

Pentru a vedea care sunt ofertele noastre și a achiziționa produse, ne poți contacta la numerele de telefon +40 233 220 177, +40 751 511 595 sau ne poţi trimite un mesaj.

FII PARTENER!

A fost util acest articol?