Ferestre și tâmplărie PVC în Braşov

Din anul 2004, Izotec Group activează pe piața de tâmplărie PVC din România, realizând produse premium, conform celor mai înalte standarde. Așadar, la noi primează calitatea, precum și accesibilitatea, printr-o livrare rapidă și în schimbul unui preț corect, care să reflecte exact ceea ce produsele noastre au de oferit.

Lansăm un apel către toți distribuitorii și resellerii de tâmplărie PVC din Brașov! Dorim să începem o colaborare bazată pe încredere și seriozitate, prin care tu să ai parte de produse și servicii de top, dar și de o serie de avantaje financiare pe care va fi dificil să le treci cu vederea. Împreună, vrem să contribuim la educarea pieței în legătură cu așteptările pe care ar trebui să le aibă de la tâmplăria PVC, astfel încât clienții să aibă parte doar de rezultate impresionante.

Portofoliul companiei Izotec Group

Din portofoliul Izotec Group poți alege dintr-o gamă ofertantă de tâmplărie PVC premium, mai precis ferestre termopan și uși termopan, cu geam termoizolant. Acestea sunt dotate cu profile PVC Gealan S8000 și trei foi de sticlă marca Saint-Gobain Glass, care asigură o izolare termică și fonică superioară. Pentru a te bucura de astfel de proprietăți, poți opta și pentru diverse tipuri de sticlă.

Tâmplăria PVC Izotec vine cu un avantaj adițional: o feronerie performantă, marca Winkhaus, cu ajutorul căreia ferestrele și ușile pot fi blocate, oferind un grad superior de siguranță. Mecanismul permite și o bună ventilație, dar și confort sporit în timpul aerisirii. Acest lucru este posibil prin sistemele de deschidere în 4 trepte și de deschidere perimetrală. Armătura din oțel premium vine și ea cu numeroase avantaje, materialul fiind extrem de durabil și stabil.

Pentru lucrări pe placul clienților, oferim tâmplărie într-o selecție variată de culori. Astfel, ușile și ferestrele se pot potrivi perfect finisajelor construcției, iar proiectul poate căpăta exact aspectul dorit.

De ce să alegi tâmplărie PVC marca Izotec?

Dorim să le garantăm tuturor colaboratorilor noștri satisfacție deplină și rezultate de top. De aceea, îi asigurăm că produsele noastre au calitate certificată. Fiecare gamă de ferestre produse de Izotec Group se poate lăuda cu certificări acordate de către Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim din Germania.

În 2019, tâmplăria noastră PVC a obținut nivelul superior de certificare, IFT Qualitat, așadar viitorii parteneri nu ar trebui să își facă griji în legătură cu performanța acesteia. Însă, calitatea nu este singurul nostru focus. Dorim să oferim doar prețuri care să reflecte exact ceea ce produsele noastre oferă, ce aceea punem la dispoziție prețuri corecte, accesibile, astfel încât partenerii noștri să fie avantajați din punct de vedere financiar.

Pentru a completa lista de beneficii și a pune clientul pe primul loc, putem asigura și livrare rapidă. Știm cât de important este ca materialele de construcții să fie disponibile repede, succesul lucrării depinzând de acest aspect. Din această cauză, anumite produse pot fi livrate în numai 7 zile în Brașov și împrejurimi.

Tâmplăria PVC produsă de Izotec Group înseamnă calitate certificată în schimbul unor prețuri corecte, precum și livrare rapidă. Iată care sunt și alte avantaje:

  • izolare termică și fonică superioară;
  • bune proprietăți antiefracție, pentru o siguranță sporită a locuinței;
  • posibilitate de aerisire lentă și aerisire controlată, care asigură protecție împotriva mucegaiului și un control fonic;
  • design modern și minimalist și opțiuni variate de culori.

Partenerii noștri

Ce trebuie să știi despre oferta Izotec?

Pentru persoane juridice

Dorim să începem colaborări cu dealeri și distribuitori de tâmplărie PVC din Brașov și împrejurimi! Dacă ești reseller de materiale sau lucrezi în domeniul construcțiilor, ai putea fi exact persoana pe care o căutăm!

Punem la dispoziție multă seriozitate și respect, așadar putem să îți promitem un parteneriat stabil, cât și produse premium. Prețurile noastre sunt accesibile și negociabile, însă calitatea nu este negociabilă. Astfel, dorim ca tu să fii cel avantajat.

Încă de când începem producția materialelor, suntem atenți la întregul proces, și oferim supraveghere și procedurii de achiziție. Astfel, avem grijă ca totul să decurgă fără probleme, ca tâmplăria PVC să îndeplinească standardele de calitate și ca tu să ai acces la produse într-un timp cât mai scurt.

Vezi, în câteva cuvinte, descrierea ofertei Izotec pentru dealerii de tâmplărie PVC din Brașov:

  • un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;
  • consiliere și suport, oricând ai nevoie;
  • produse premium, certificate internațional;
  • livrare rapidă, astfel încât proiectele tale să nu aștepte;
  • condiții financiare avantajoase pentru tine și prețuri corecte.

Pentru persoane fizice

Dacă dorești să construiești o locuință sau să începi un proiect de renovare și locuiești în zona Brașovului, va trebui să incluzi și tâmplăria PVC pe lista ta de achiziții. Îți punem la dispoziție aceeași calitate și prețuri bune, precum și seriozitate și livrare rapidă, astfel încât să poți obține rezultatele dorite.

Află mai multe despre ofertele Izotec Group și despre cum poți intra în posesia produselor contactându-ne la numerele de telefon +40 233 220 177, +40 751 511 595 sau ne poţi trimite un mesaj.

FII PARTENER!

A fost util acest articol?