Ferestre și tâmplărie PVC în Cluj

Izotec Group se numără printre cei mai renumiți producători de tâmplărie PVC premium din România. Activând încă din anul 2004, am reușit să acumulăm suficientă experiență astfel încât să învățăm cum să le oferim clienților noștri produse de top, care să îndeplinească standardele cele mai înalte de calitate. Am reușit să oferim astfel de produse în schimbul unor prețuri corecte și într-un mod cât mai accesibil, într-un timp cât mai scurt.

Suntem în căutare de parteneri în județul Cluj! Dorim să începem colaborări de succes cu distribuitori și dealeri de tâmplărie PVC din zona Clujului, punând la dispoziție servicii de cea mai bună calitate, precum și avantaje financiare. Împreună, putem seta noi standarde și putem educa piața, astfel încât clienții finali să știe că se pot bucura de produse de excepție și pot obține rezultatele pe care le doresc fără să fie nevoiți să facă sacrificii.

Portofoliul companiei Izotec Group

Portofoliul nostru include produse din categoria tâmplăriei PVC, mai exact ferestre cu geam termopan și uși cu geam termopan, dotate cu profile PVC Gealan S8000 și trei foi de sticlă marca Saint-Gobain Glass. Aceste dotări de top asigură izolarea termică și fonică superioară a locuinței și ai opțiunea de a monta sticlă de diverse tipuri, care va contribui la rândul său la întărirea acestor proprietăți.

Ferestrele și ușile noastre sunt dotate cu feronerie de ultimă generație, marca Winkhaus, care sporesc gradul de siguranță și confort datorită sistemului de  blocare. Pentru o bună ventilație, poți alege mai multe modalități de deschidere: în 4 trepte sau perimetrală. Armătura din oțel premium, durabil și stabil este și ea de foarte bună calitate, asigurând o durată de viață lungă a tâmplăriei.

Pe lângă nuanța clasică de alb, oferim o gamă variată de culori pentru ușile și ferestrele termopan. Acestea permit mai multă creativitate și asortarea tâmplăriei cu finisajele clădirii, astfel încât acestea să se potrivească perfect cu proiectul final.

De ce să alegi tâmplărie PVC marca Izotec?

Satisfacția partenerilor noștri și a clienților lor este pe primul loc pentru noi. De aceea, facem tot posibilul ca aceștia să fie mulțumiți și să primească serviciile cele mai bune. Tocmai de aceea, vrem să le oferim produse de calitate certificată. Fiecare gamă de ferestre produse de Izotec Group se poate lăuda cu certificări de la Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim din Germania.

Din 2019, ne putem mândri cu nivelul superior de certificare – IFT Qualitat – pentru produsele noastre. Însă, acest lucru nu va aduce costuri neașteptate. Știm cât de important este să poți plăti un preț corect, calculat în raport cu calitatea oferită. De aceea, îți oferim avantaje din punct de vedere financiar prin prețurile noastre accesibile și corecte.

Însă, calitatea și costurile pot păli ușor dacă nu îți poți finaliza proiectele din cauza termenelor de livrare. Am ținut cont și de acest aspect, așa că vrem să ai acces rapid la serviciile de care ai nevoie. Asigurăm livrarea în doar 7 zile pentru o serie de produse, în Cluj și împrejurimi.

O colaborare cu Izotec Group îți poate aduce livrare rapidă, calitate certificată și prețuri corecte. Produsele noastre oferă și alte avantaje:

  • izolare termică și fonică superioară;
  • siguranța sporită a locuinței datorită proprietăților antiefracție;
  • mai multe posibilități de aerisire, pentru protecție împotriva mucegaiului și control în pătrunderea zgomotului exterior;
  • culori variate și design modern și minimalist.

Partenerii noștri

Ce trebuie să știi despre oferta Izotec?

Pentru persoane juridice

Dorim să începem parteneriate de durată cu distribuitori de tâmplărie PVC din Cluj! Indiferent dacă te ocupi cu recomercializarea materialelor de construcții sau ai o firmă ce activează în acest domeniu, ai putea fi interesat de termenele noastre.

În cadrul acestei colaborări, oferim seriozitate și respect, dar și produse la cele mai înalte standarde de calitate, deloc negociabile. Ceea ce este negociabil este, însă, costul serviciilor, deoarece dorim ca totul să meargă strună și tu să fii în avantaj. Încă de la începutul procesului de producție, vom supraveghea atent starea produselor, precum și livrarea, astfel încât tu să le primești exact când ai nevoie!

Oferta Izotec pentru dealerii de tâmplărie PVC din Cluj constă în următoarele:

  • un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;
  • consiliere și suport, oricând ai nevoie;
  • produse premium, certificate internațional;
  • livrare rapidă, astfel încât proiectele tale să nu aștepte;
  • condiții financiare avantajoase pentru tine și prețuri corecte.

Pentru persoane fizice

Oferim tâmplărie PVC de calitate și pentru persoane fizice din Cluj! Vrem să îți asigurăm cele mai bune materiale pentru proiectul tău de construcție sau renovare. Vom pune la dispoziție același respect și promptitudine și îți vom oferi suport, astfel încât rezultatele finale să fie unele de top.

Te invităm să ne contactezi pentru a discuta mai multe despre ofertele Izotec Group. Ne poți găsi la numerele de telefon +40 233 220 177, +40 751 511 595 sau ne poţi trimite un mesaj.

FII PARTENER!

A fost util acest articol?